Futbol: Spor Toto 3. Lig - Son Dakika
Yerel

Futbol: Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Yeni Diyarbakırspor Kulübü, Kemer Tekirovaspor maçında teknik heyet ve futbolculara hakaret eden kişilerden şikayetçi oldu.

23.03.2015 16:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Yeni Diyarbakırspor Kulübü, Kemer Tekirovaspor maçında teknik heyet ve futbolculara hakaret eden kişilerden şikayetçi oldu.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, iç sahada oynanan maçlarda yedek kulübesinin arkasında yer alan bazı kişilerin sezon başından beri organizeli bir şekilde, maç içinde ve maç sonunda skor ne olursa olsun teknik heyete ve oyunculara küfür ve benzeri çirkin davranışlarda bulunduğu belirtildi.

Dün oynanan Tekirovaspor maçında da benzer davranışlar sergileyen kişilerin İl Spor Güvenlik Kurulu'na şikayet edildiğinin ifade edildiği açıklamada, şöyle denildi:

"Teknik heyet ve futbolcularımızın motivasyonunu bozmayı amaçlayan bu kişilerin olumsuz davranışları, ilk dakikalarda başlayıp maç boyunca devam etmiştir. Sağduyulu taraftarlarımızın tepkisi ve müdahalesine rağmen küfür ve hakaretler devam etmiş olup, niyetlerinin ne olduğu belli olan bu kişilerin, kendilerine engel olmaya çalışan sağduyulu taraftarlara da benzer davranışlarda bulunmaları dikkatlerden kaçmamıştır. Üzülerek görmekteyiz ki geçmişte Diyarbakırspor'a derin zararlar veren eski alışkanlıklar kulübümüz üzerinden de devam ettirilmek isteniyor"

Yeni Diyarbakırspor'a zarar veren kişilerin kınandığı açıklamada, söz konusu kişilerin camiaya ve taraftarlara da büyük zarar verdiği vurgulandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Futbol: Spor Toto 3. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement