Fuhuştan 22 Yıl Hapis Cezası Alan Kadın Okulda Çalışıyor - Son Dakika
Güncel

Fuhuştan 22 Yıl Hapis Cezası Alan Kadın Okulda Çalışıyor

Denizli'de yabancı uyruklu kadınlara zorla fuhuş yaptıran ve 22 yıl ceza alan kadın Denetimli Serbestlik Yasası kapsamında 6 aydır Adana'da bulunan bir ilkokulda çalışıyor.

01.03.2015 10:53  Güncelleme: 14:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde yabancı uyruklu kadınları iş vaadiyle getirtip zorla fuhuş yaptırdığı iddiasıyla 22 yıl 9 ay hapis cezasına mahkum edilen çetenin lideri kadının Denetimli Serbestlik Yasası kapsamında 6 aydır Adana'da bir ilkokulda çalıştığı ortaya çıktı.

ZORLA FUHUŞ

Edinilen bilgiye göre, 2006 yılında Denizli'nin Pamukkale ilçesinde Fesih E. ile Fatma D. (31) tarafından fuhuşa yer temin etmek ve fuhuşa aracılık etmek amacıyla çete kurulduğu belirlendi. Bunun üzerine çete takibe alındı. Çetenin Türkiye'ye tatile gelen yabancı uyruklu kadınları ağına düşürdüğü, daha sonra bunlar üzerinden yabancı uyruklu kadınlarla irtibata geçip iş vaadiyle kandırarak Türkiye'ye getirip zorla fuhuş yaptırdığı öğrenildi.

SUÇÜSTÜ YAKALANDI

Çetenin bu iş için 6 da erkek eleman kullandığı tespit edildi. Yapılan çalışmaların ardından düzenlenen operasyonda Fesih E. ve Fatma D. ile birlikte 8 kişi suçüstü yakalandı. Zorla çalıştırılan kadınlar da kurtarılarak sınır dışı edildi. Çeteye "bir kimseyi fuhşa teşvik etmek, yaptırmak, aracılık etmek ve yer temin etmek, suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, kişi hürriyetinden yoksun bırakmak, cebir tehdit ve hile ile insan ticareti yapmak" suçlamasıyla Denizli 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı.

22 YIL CEZA ALDI

Davada sanıklar Denetimli Serbestlik Yasası'ndan yararlanarak tutuksuz yargılandı. Mahkeme, çete liderliği yapan Fatma D.'ye 22 yıl 9 ay hapis cezası verdi. Fatma D., verilen bu cezaya Yargıtay'a başvurarak itiraz etti. Ancak Yargıtay kararı onayınca Fatma D. hakkında yakalama kararı çıktı. Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı İnfaz Büro Amirliği ekipleri, Fatma D.'nin Adana'da Seyhan ilçesi Uçak Mahallesi'nde yaşadığını ve 1 yıl önce yeni bir evlilik yaptığını belirledi. Evine yapılan baskınla genç kadın yakalandı. Emniyete getirilerek işlemleri tamamlanan kadın, daha sonra Karataş Kadın Cezaevi'ne gönderildi.

FUHUŞ ÇETESİ LİDERİ KADIN 6 AYDIR OKULDA TEMİZLİK GÖREVLİSİYMİŞ

Bu arada 22 yıl 9 ay hapis cezası verilen Fatma D.'nin Denetimli Serbestlik Yasası kapsamında bir ilkokulda çalıştığı ortaya çıktı. Fatma D.'nin yasa kapsamında 6 aydır ilkokulda temizlik görevlisi olduğu belirlendi. Bu durumu öğrenen veliler olaya tepki gösterirken, suçluların hem de genç kızlara zorla fuhuş yaptıran birinin okulda çalışmasının doğru olmadığını söylediler.

Fuhuştan 22 Yıl Hapis Cezası Alan Kadın Okulda Çalışıyor
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Fuhuştan 22 Yıl Hapis Cezası Alan Kadın Okulda Çalışıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (16)

  • malatyalı: akp iktidarının adalet kanununa getirdiği bir yasa hırsızlık fuhuş adam yaralamaya ceza yok ama ekmeğini helal yolla kazanırda hakkını ararsan cezaevine düşersin mumammer güler rıza zarrap bunlara en büyük örnek birde padişahın oğlu bilal doğan 8 tane gemiyi nasıl aldı hangi yolla aldı bunu adalet bakanlığının haricinde herkes biliyor 10 6 Yanıtla
  • meltem: okulun ismi acıklansın. Kızımı okuldan alırım. Yazıklar olsun 8 3 Yanıtla
  • selo: eyvahki ne eyvahh. böyle biri ilkokula veriyorlar çok yazık ve ürkütücü 9 2 Yanıtla
  • seda: bilmeden konuşup atıp tutuyorsunuz Allah kinayanin başına versin 2 9 Yanıtla
  • ah ulan ah: NASILYA.22 YIL ALANA DENETİMLİ SERBESTLİK VURUYORSA DESENE CEZAEVİNDE YATMAK İÇİN 500 YIL FALAN ALMAK GEREKİYOR. 10 0 Yanıtla
  • dusunmeden konusanlar: bilmeden atıp tutuyorsunuz Allah kinayanin başına versinn 1 8 Yanıtla
  • paris: Iste ortada bozuk duzen huylu huyunu terk etmez peki neden kendi cocuklarin okudugu okula gorevli olarak yaptirmiyorlar herkes suc isliye bilir ama garibanin heryerden vurmayin alin kendi cocuklarinizin okuluna topluma geri kazandirin ozaman helal olsun derim 6 2 Yanıtla
  • DOĞRUCU571: Arkadaşlar bu kadının yaptıkları doğru değil evet ama, bu kadını bu kuruma devlet eliyle yerleştirilmişse hata olmuş, ama eğer kendisi işi bulmuş çalışmaya başlamışsa, bence şans verilmeli kadını tekrar eski pis hayatına terk edilmemeli 7 1 Yanıtla
  • Harun keskin: Akp iktidarı... 2 5 Yanıtla
  • Vatandaş: Bu ülkede adalet bitmiş 5 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement