Fuar, Genç Sinemacıları Bekliyor - Son Dakika
Yerel

Fuar, Genç Sinemacıları Bekliyor

Fuar, Genç Sinemacıları Bekliyor

83’üncü İzmir Enternasyonal Fuarı kapsamında düzenlenecek olan 14’üncü Sinema Burada Festivali’ne ilişkin hazırlıklar sürüyor.

29.07.2014 10:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

83'üncü İzmir Enternasyonal Fuarı kapsamında düzenlenecek olan 14'üncü Sinema Burada Festivali'ne ilişkin hazırlıklar sürüyor. Festival, sinema sanatının değerli temsilcilerini konuk edecek ve sinemaseverlerle buluşturacak. Festivalin en ilgi çekici etkinliklerinden biri olan Gençler İçin Film Atölyesi'nde genç sinemacılar bu yıl da bir araya gelecek.

Gençler İçin Film Atölyesi'nde konunun uzmanı isimler sinema tutkunu 12-16 yaş arası gençlere senaryo, kamera kullanımı, çekim teknikleri, kurgu, ses ve müzik bilgisine ilişkin eğitim verecekler. Daha sonra ise atölyeye katılan gençlere, kendilerine tahsis edilen teçhizatlarla ilk filmlerini çekme olanağı sunulacak. Gençler İçin Film Atölyesi Ödül Töreni, 7 Eylül Pazar günü, saat 18.00'de İzmir Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilecek. 18 Ağustos'ta başvuruların başlayacağı ve ücretsiz gerçekleştirilecek atölyeye katılmak isteyenlerin, İZFAŞ danışmaya bir fotoğraf ile müracaat etmesi gerekiyor. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Fuar, Genç Sinemacıları Bekliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement