FSM'de 4 Gişe Kapatıldı, İstanbul'da Trafik Kilitlendi - Son Dakika
Güncel

FSM'de 4 Gişe Kapatıldı, İstanbul'da Trafik Kilitlendi

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde 4 gişenin kapatılmasının ardından köprü geçişi adeta çileye döndü. İstanbul'da trafik kilitlendi. Marmaray da kısa süreli arıza nedeniyle durdu.

29.01.2015 19:01  Güncelleme: 19:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde 4 gişede geçiş sistemi çalışması trafiği kilitledi. FSM'deki yoğunluktan kurtulmak isteyen sürücülerin Boğaziçi Köprüsü'ne yönelmesi nedeniyle her iki köprüde kilometreleri bulan araç kuyrukları oluştu.

FATİH Sultan Mehmet Köprüsü'nde Serbest Geçiş Ücret Toplama Sistemi'nin devreye girmesi nedeniyle 4 gişenin kapatılması iş çıkış saatlerinde trafiği durma noktasına getirdi.

KÖPRÜ TRAFİĞİ MAHMUTBEY'DEN BAŞLIYOR

TEM Avrupa-Anadolu geçişinde araç yoğunluğu Mahmutbey gişelerden itibaren yoğunluk gözleniyor.

Avrupa yakasında bir diğer yoğun nokta ise E-5.

E-5'te Zincirlikuyu İncirli arasında her iki yönde de yoğunluk yaşanıyor.

İşte 19.00 itibarıyla İstanbul'daki trafik yoğunluğu:


MARMARAY DA KISA SÜRE DURDU

İstanbul'un Avrupa ve Asya yakalarındaki demiryolu hatlarını İstanbul Boğazı altından geçen bir tüp tünelle birleştiren Marmaray'da akşam saatlerinde arıza meydana geldi. İddiaya göre bir yolcunun imdat kolunu çekmesiyle meydana gelen arıza nedeniyle seferlerde aksama meydana geldi. Yaklaşık 10 dakika duran seferler nedeniyle duraklarda yoğunluk yaşandı. Yaşanan arızanın giderilmesinin ardından seferler normale dönerken, bazı vatandaşlar sosyal medya üzerinden yoğunluk fotoğrafları paylaştı.

FSM\'de 4 Gişe Kapatıldı, İstanbul\'da Trafik Kilitlendi
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel FSM'de 4 Gişe Kapatıldı, İstanbul'da Trafik Kilitlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Nasreddin hoca: Kesin paralelcilerin işidir 13 5 Yanıtla
  • Fden : Istanbul bitik durumda zaten herkes memleketinin kıymetini bilsin günde 6 saatini trafikte geçiren kaliteli insanlar :) bitik istanbul yer altında yaşıyorlar :) 6 0 Yanıtla
  • hüloğğğ: 4 sene önce gaziosmanpaşa mecidiyeköy güngören de ki işlerim için 1 defa arabayla tem ıspartakuleden gittim e-5 döndüm gidişim 1. 5 saat dönüşüm 2. 5 saat sürdü bir daha ist içine arabayla gitmedim aöf ieet kartıyla 1. 10 kuruş kadıköye kadar ohh miss 1. 10 tl daha bas tuzladasın. . . :DD 4 0 Yanıtla
  • Rock: Trafiğin en yoğun olduğu saatte bunu yapmak halkı enayi yerine koymaktır 2 2 Yanıtla
  • LOLO: KÖPEK KİLİTLENMESİ BİLE 5 DAKİKA NE GARİ BU 0 0 Yanıtla

Advertisement