Fransız Güzelin Arkadaşı, Ceyda Ateş'i Yalanladı - Son Dakika
Magazin

Fransız Güzelin Arkadaşı, Ceyda Ateş'i Yalanladı

Buğra Toplusoy ile fotoğrafları çıkan Fransız kadının arkadaşı, "Basında yer alan fotoğraflar Ceyda Ateş'in söylediği gibi eski değil yeni fotoğraflar." dedi.

16.09.2014 14:23  Güncelleme: 15:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünlü oyuncu Ceyda Ateş’in, sevgilisi Buğra Toplusoy tarafından ihanete uğradığı iddia edilmişti. Buğra ile fotoğrafları çıkan Fransız kadının arkadaşı "O kız benim çok yakın arkadaşım. Adı: Diene. Basında yer alan fotoğraflar Ceyda Ateş’in söylediği gibi eski değil yeni fotoğraflar." dedi.

Müge Güzel’in açıklamaları şöyle:

”FOTOĞRAFLAR ESKİ DEĞİL YENİ”

"Basında Buğra ile fotoğrafları çıkan Fransız kadın benim çok yakın arkadaşım. Adı: Diene. Basında yer alan fotoğraflar Ceyda Ateş’in söylediği gibi eski değil yeni fotoğraflar… Ceyda Ateş’in instagram hesabına bakarsanız, Buğra ile aldıkları yavru köpeğin fotoğraflarını görürsünüz... Fransız arkadaşımın da o köpekle resimleri var.

"BUĞRA CEYDA’DAN BIKTIĞINI SÖYLEMİŞ"

Her erkek uzaktaki kız arkadaşına yakın olmak ister, ama olamıyorsa da aldatır. Ben Fransız arkadaşıma söyledim, “Bu adamla birlikte olma” dedim. Buğra ile Ceyda’nın ilişkisini anlattım… Kendisi bana Buğra ile mesajlaşmalarını yolladı. Buğra Diene’ye ‘Ceyda’dan bıktığını, Ceyda’nın çok üzerine geldiğini’ söylemiş.

"DIENE BUĞRA’YI SEVİYOR"

Buğra ile Diene ilk olarak Instagram’da tanıştılar. Diene Buğra’yı seviyor. Fotoğrafları medyaya servis etme sebebim, Buğra’nın Diene’ye attığı mesajlar. Buğra “Ben Ceyda’dan nefret ediyorum, biz ayrıldık ama hakkımda çıkan haberler beni rahatsız ediyor.” demiş.

"BUĞRA’NIN AMERİKA’DAN ÇIKMASI YASAK"

Buğra Türkiye’ye gelemez. Green kart sebebiyle Amerika’dan çıkışı yasak. Diene bir ay boyunca Buğra ile birlikte kaldı ve en sonunda şöyle dedi “Bu çocuk gündemde olmayı sevdiği için Ceyda ile ilişkisine devam ediyor.” Ceyda, Amerika’ya gittiğini söylüyor. En son 14 Şubat’ta gitti Amerika’ya…Buğra’nın çıkışı zaten yasak; Buğra ile Ceyda görüşmüyor. Elimde kanıtlarım var."

Fransız Güzelin Arkadaşı, Ceyda Ateş\'i Yalanladı
Kaynak: Diğer

Son Dakika Magazin Fransız Güzelin Arkadaşı, Ceyda Ateş'i Yalanladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • E.B.: neyi ispatlamaya çalışmış. . Ceyda Ateşin boynuz landığın ımı? buğranın şerefsizlik yaptığını mı? Kızarkadaşının ınstagramda tanışıp herhangi bir erkeğe atlayabileceğini mi? ve gündemde kalmak için bir erkeğin ne kadar adi olabileceğini mi ?müge hangisi sen kendini nasıl ispatladın onada sen karar ver. . . 27 0 Yanıtla Şakamaka: Çok gonuşma lan. 0 0
  • Atilla the Hun: Bir sey anladiysam arap olayim. 25 2 Yanıtla
  • marmut teke: buğra ceyda dan bıktıysa diane buğrayı seviyorsa buğranın suçu ne. ayrıca buğra amerikadan çıkamıyor. bu durumda diane yı sevmelidir sonucuna varabiliriz. 3 8 Yanıtla
  • Eren Gökçe: Kimin eli kimin cebinde SOBE :) önce ciğeri 5 para etmez birine gönlünüzü kaptırırsınız sonra ihanete uğrarsınız sonrada tüm erkekler adına güvenilmez hepsi şerefsiz dersiniz , Aldatır dersiniz birdaha AŞK ' a tövbe edersiniz ve yine gidip aynı erkeğe veya aynı karakterdekilere AŞIK olursunuz . Kandırmayın kendinizi TİLKİNİN DÖNÜP DOLAŞICAĞI YER YİNE KÜRKÇÜ DÜKKANIDIR :) Bak sen DİENE . . DAYAN buğra DAYAN :) 5 2 Yanıtla
  • kader: bari aldatıyosun ceydadan daha güzel biriyle aldat. zaten ceydayada hiç yakışmıyo ceyda cooook guzel bugra dengini bulmus bence. 4 1 Yanıtla

Advertisement