Fransa'da Göçmenler Tünel Kapattı - Son Dakika
Dünya

Fransa'da Göçmenler Tünel Kapattı

Fransa\'da Göçmenler Tünel Kapattı

Fransa ile İngiltere'yi birbirine bağlayan Manş tüneli, yüz kadar göçmen tarafından ulaşıma kapatıldı. Fransa ile İngiltere arasında yapılan tren seferleri iptal edildi.

04.10.2015 02:02  Güncelleme: 08:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fransa'nın Manş Denizi kıyısındaki liman kenti Calais'de yaklaşık 100 göçmen, bölgedeki Manş tünelini kapatarak ulaşıma engel oldu.

TREN SEFERLERİ İPTAL

Yetkililer, Fransa tarafından giren göçmenlerin, tünel içerisinde 15 kilometre kadar ilerlediğini ve Fransa ile İngiltere arasında yapılan tren seferlerinin de iptal edildiğini belirtti.

TÜNEL 7 SAAT ULAŞIMA KAPANDI

Tünel yaklaşık 7 saat ulaşıma kapanırken, polis müdahalesi sonucu Fransa ile İngiltere arasındaki ulaşımın yeniden sağlanmaya başlandığı duyuruldu.

KENTTE 3 BİN SIĞINMACI YAŞIYOR

Calais kentinde, çoğu Afrika ülkeleri olmak üzere Afganistan ve Suriye'den gelen yaklaşık 3 bin sığınmacı yaşıyor. Ülkenin en büyük kaçak göçmen kampı da burada bulunuyor.

Kentteki kaçak göçmen kampının koşulları sık sık sivil toplum örgütlerinin sert tepkisine yol açıyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Dünya Fransa'da Göçmenler Tünel Kapattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Önce Vatan: Insanlar vatanına sahip çıkmazsa elin vatanın da alır soluğu 9 0 Yanıtla
  • salı: Alın size diktatörlerin dincilerin egemen oldukları halkın sonu AKP başımızda olmaya devam etsin sonumuz aynı 3 3 Yanıtla
  • angaralı: ulan avrupa göçmenlere yaptığınız işkenceler zulümleri göçmenler size ödetecek 3 0 Yanıtla
  • Habip : Insanları göçmen durumuna getiren devletler buna katlanacak. 3 0 Yanıtla
  • BU DÜNYANIN GERCEK SAHiBi KiMDiR. ???: Bu dünyanin mührü kimdedir,,veya dünyanin sahibi kimdir diye düsünebiliriz,,bu sorunun cevabi:Bu dünyanin sahibi Allahtir,,geriye dogru dönüp baktigimizda,,taa adem babamizdan günümüze kadar,nice milletler,,nice krallarin hepside bu dünyada yasadilar,,onlarda o zaman,,Burasi benim ülkem,,surasi senin ülken diye böbürleniyorlardi,,simdi nerede onlar,,? onun icin bu dünyada her insan emanetcidir,,dünya insanlara gecici bir süre,emanet olarak verilmistir,insanlarin gercek anavatani ahirettir. 0 0 Yanıtla

Advertisement