Fransa Basını: Sıkıcı Etienne, Varlık Gösteremedi - Son Dakika
Spor

Fransa Basını: Sıkıcı Etienne, Varlık Gösteremedi

Fransa Basını: Sıkıcı Etienne, Varlık Gösteremedi

Karabükspor'un St. Etienne'yi 1-0 yenmesi, Fransa basınında yankı buldu, "Sıkıcı Etienne, varlık gösteremedi ve yenildi.", "Çok çalışmak gerekiyor." başlıkları atıldı.

21.08.2014 22:46  Güncelleme: 08:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fransa'nın yüksek tirajlı günlük spor gazetesi L'Equipe, Saint Etienne'in Kardemir Karabükspor karşısında aldığı 1-0'lık yenilgiden sonra "Esbjerg fantomu geri mi geliyor" başlığını attı.

GEÇEN SENE VEDA ETMİŞTİ

Geçen sene katıldığı Avrupa Ligi Play-off maçlarında Danimarka ekibi Esbjerg'e deplasmanda 1-0 yenilen Saint Etienne, bu maçın rövanşında Sebjerg'e kendi evindede 1-0 yenilerek Avrupa Ligi'ne veda etmişti.

"TARİH TEKERRÜR MÜ EDİYOR?"

Karabük'de alınan 1-0'lık yenilginin ardından "tarih tekerrür mü ediyor?" sorusunu soran gazete, bu sefer Saint Etienne'li futbolcuların çok daha iyi çalışmaları ve 29 Ağustos'ta oynanacak rövanş maçında, Geofroy Guichard Stadı'na mutlaka galip gelmek için çıkmaları gerektiğini yazdı.

"SIKICI SAINT ETIENNE"

Le Figaro gazetesi ise bir kaç cümle ile değindiği maç için, "Sıkıcı bir Saint Etienne, Karabük karşısında bir varlık gösteremedi ve 1-0 yenildi" açıklamasını yaptı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Fransa Basını: Sıkıcı Etienne, Varlık Gösteremedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement