Fotoğrafçılar Odasından Tütüncü'ye Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Fotoğrafçılar Odasından Tütüncü'ye Ziyaret

Fotoğrafçılar Odasından Tütüncü\'ye Ziyaret

Antalya Fotoğrafçılar, Kırtasiyeciler ve Kitapçılar Odası Başkanı Mehmet Bayrak ve oda yönetimi Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’yü ziyaret etti.

15.07.2014 10:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Fotoğrafçılar, Kırtasiyeciler ve Kitapçılar Odası Başkanı Mehmet Bayrak ve oda yönetimi Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'yü ziyaret etti.

Antalya Fotoğrafçılar, Kırtasiyeciler ve Kitapçılar Odası Başkanı Mehmet Bayrak, Başkan Yardımcısı Yılmaz Çamkesen, Yönetim Kurulu Üyesi Fahrettin Karataş ve Fatih Büyükünlü, Denetim Kurulu Başkanı Osman Yıldız, Denetim Kurulu Üyesi Ali Büyükünlü ve fotoğrafçı Alper Taş Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Tütüncü esnafın her zaman yanında olduğunu belirterek kapısının tüm esnafa açık olduğunu söyledi. Oda çalışmaları hakkında Başkan Tütüncüye bilgi veren Bayrak, gelişen teknolojiyle birlikte günümüzde artık herkesin fotoğraf çekebildiğini ve bu durumunda asıl mesleği fotoğrafçılık olan üye esnaflarını mağdur ettiğini söyledi. Korsan fotoğrafçılar konusuna da değinen Başkan Bayrak hem vatandaşların hem de üye esnafların kayıt dışı çalışan bu kişiler yüzünden mağdur olduklarını belirtti. Başkan Tütüncü ise gelişen teknoloji karşısında esnafın da kendisini yenilemesi gerektiğini belirterek meslekteki sorun ve sıkıntılarında ancak bu şekilde aşılabileceğini söyledi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Fotoğrafçılar Odasından Tütüncü'ye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement