Foçalı Kadınlar Basket Maçlarını Kaçırmıyor - Son Dakika
Yerel

Foçalı Kadınlar Basket Maçlarını Kaçırmıyor

Foçalı Kadınlar Basket Maçlarını Kaçırmıyor

Birbirinden kaliteli kadroların mücadelesine sahne olan Bayan Basketbol Ligi’nde hafta Ekiz Yumurta Foça ve Urla Pera Spor mücadele etti.

23.11.2015 14:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Birbirinden kaliteli kadroların mücadelesine sahne olan Bayan Basketbol Ligi'nde hafta Ekiz Yumurta Foça ve Urla Pera Spor mücadele etti. Çoluk çoçuk maç izleyen Foçalı kadınlar, maç sonuna kadar takımlarını destekledi.

Maçı izlemeye Foça Garnizon Komutanı Aydın Şirin, belediye meclis üyeleri, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ'ın eşi Derya Demirağ, Hamdi Ekiz ve Foçalı kadınlar çoluk çocuk geldi.

Maçı kazanan Ekiz Yumurta Foça Basketbol'un antrenörü Erman Okerman, "Zor maçlardan birini daha kazandık, biz sezona yani başladık. Bu maçın zor gececeğini biliyorduk. Hakemler iyi maç yönetti ama sertliğe izin verdiler. Savunma için rakibinde skor yapmasını engelledik. Haftaya grup birinciliği maçımız Becker le var onuda kazanacağımızı düşünüyoruz" dedi.

Foça Ekiz yumurta oyuncuları adına konuşan Pelin Gürçavdı da "Grubun önemli maçlarından birini kazandık . Diğer maçlarda daha başarılı olacağız arkadaşlarıma ve hocamıza teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Urla Pera Spor Antrenörü Baver Eren ise yaptığı açıklamada maçın basketbol adına güzel geçtiğini ve Foça'yı 47 sayıda tutmanın kendileri için başarı olduğunu söyledi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Foçalı Kadınlar Basket Maçlarını Kaçırmıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement