Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun Anısına Futbol Turnuvası Düzenlendi - Son Dakika
Güncel

Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun Anısına Futbol Turnuvası Düzenlendi

Ege Üniversitesi’nde karşıt görüşlü öğrenciler arasında çıkan kavgada yaşamını yitiren Fırat Yılmaz Çakıroğlu anısına Ayazağa Spor Kulübü Mustafa Sarıgül Tesisleri’nde futbol turnuvası düzenlendi.

15.03.2015 23:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ege Üniversitesi'nde karşıt görüşlü öğrenciler arasında çıkan kavgada yaşamını yitiren Fırat Yılmaz Çakıroğlu anısına Ayazağa Spor Kulübü Mustafa Sarıgül Tesisleri'nde futbol turnuvası düzenlendi. Turnuvanın ilk maçında eski futbolcu ve MHP Merkez Yönetim Kurulu üyesi Saffet Sancaklı da maçın hakemliğini yaptı.

İzmir'deki Ege Üniversitesi'nde karşıt görüşlü öğrenciler arasında çıkan kavgada yaşamını yitiren Ülkü Ocakları'nın okul sorumlusu Fırat Yılmaz Çakıroğlu anısına Ayazağa Spor Kulübü Mustafa Sarıgül Tesisleri'nde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İstanbul Ülkü Ocakları mensupları tarafından futbol turnuvası düzenlendi. Toplam 5 hafta sürecek turnuvanın ilk maçına eski futbolcu ve MHP Merkez Yönetim Kurulu üyesi Saffet Sancaklı hakemlik yaptı. Sahaya çıkan futbolcular, ilk olarak İstiklal Marşı okudu, ardından da bir dakikalık saygı duruşunda bulundu.

Maçın ilk düdüğüyle beraber "Fırat Yılmaz Çakıroğlu" ve "Özgecan Aslan" isimli iki takım sahada top koşturmaya başladı. Maçı desteklemeye gelen vatandaşlar tribünlerde, "Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu" şeklinde tezahüratlar attı. Öldürülen Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun posteri maçın oynandığı halı sahanın duvarına asıldı. Toplam 5 hafta sürecek turnuva sonunda katılımcılara plaket verileceği öğrenildi.

Maç öncesinde konuşma yapan Saffet Sancaklı, "Bu akşam burada toplanmamızın nedeni şehidimiz Fırat Yılmaz Çakıroğlu adına düzenlenen futbol turnuvası. Bu turnuvada hem şehidimizi anacağız, hem de İstanbul Ülkü Ocakları'nın düzenlediği bu turnuvada üniversitelerde şiddeti sahada spor yapan sosyal ve kültürel alanda etkili olan Ülkü Ocakları var. Bunu herkes böyle bilsin. Bugün güzel bir şey daha yaptı arkadaşlarımız. Takımın birisinin adı Fırat Çakıroğlu, bir tanesinin adı Özgecan. Şimdi burada hep beraber top oynayacağız ben de hakemlik yapacağım. Türkiye'nin ciddi manada sükunete ihtiyacı var, ciddi manada kardeşliğe ihtiyacı var. Ülkü Ocakları bunun başını çekiyor bunu herkes bilsin" dedi.

Ülkü Ocakları İstanbul İl Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım ise, "İstanbul Ülkü Ocakları olarak gençlerimizi spora yönlendirmek, şiddetten de uzak tutmak, her türlü kavga ortamından uzak tutmak ve bir yandan şehrimizde birçok gencimiz uyuşturucu batağına yönlenmişken onlara bir nebze de olsa spora teşvik etmek amacıyla bugün şehidimiz Fırat Çakıroğlu anısına bir futbol turnuvası düzenledik" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun Anısına Futbol Turnuvası Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı
    03:45 Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı

    Esenler'de araç içerisinden silahla havaya ateş ettikleri anı sosyal medyada paylaşan iki şahıs, İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar adli makamlara sevk edilecek.

  • Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı
    03:18 Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı

    İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, Tokat ve Yozgat illerinde meydana gelen deprem sonrası yapılan hasar tespitlerini açıkladı. Tokat'ta 3 ilçe, 30 köyde, 191 konutta, 84 ahırda, 7 camide ve bir fırında hasar tespit edilirken, Yozgat'ta ise bir ilçe, 7 köyde 94 konutta, 4 camide ve 3 ahırda ön hasar tespitleri yapıldı. Karaloğlu, vatandaşlara evlerini kullanmamaları konusunda uyarıda bulunarak, misafir etme imkanlarının olduğunu belirtti.

  • Xiaomi 12 Serisi Android 15 Güncellemesi Alacak Mı?
    03:09 Xiaomi 12 Serisi Android 15 Güncellemesi Alacak Mı?

    Geçen sene Android 14'ü yayınlayan Google, bu yıl ise Android 15 işletim sistemini kullanıma sunacak. Xiaomi 12 serisi (Xiaomi 12, Xiaomi 12 Pro, Xiaomi 12 Lite, Xiaomi 12S, Xiaomi 12S Pro, Xiaomi 12S Ultra, Xiaomi 12X) Android 15 güncellemesi alacak mı? İşte tüm bildiklerimiz...

  • Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası hayatını kaybetti
    03:03 Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası hayatını kaybetti

    Bolu'da Sağlık Mahallesi'nde bir apartmanda meydana gelen olayda, ev sahibi Turgut D. ve kızı Meltem Z. bıçaklanarak yaralandı. Turgut D. olay yerinde hayatını kaybederken, Meltem Z. ise hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Şüpheli Serkan Z. ise polis tarafından yakalandı.

  • Bolu'da damat, eşi ve kayınpederini bıçaklayarak öldürdü
    02:54 Bolu'da damat, eşi ve kayınpederini bıçaklayarak öldürdü

    Bolu'nun Sağlık Mahallesi'nde ailenin damadı, tartıştığı eşi ve 65 yaşındaki kayınpederini bıçaklayarak öldürdü. Olay yerinden kaçan şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Damat, polis ekiplerinin takibi neticesinde kısa süre içerisinde yakalanarak gözaltına alındı.

  • Ankara'da Alkollü Sürücüden Trafik Kazası: 3 Kişi Yaralandı
    02:30 Ankara'da Alkollü Sürücüden Trafik Kazası: 3 Kişi Yaralandı

    Ankara'nın Sincan ilçesinde alkollü bir sürücü, trafik ışıklarında bekleyen araçlara arkadan çarptı. 3 aracın karıştığı kazada 3 kişi yaralandı. Olayın ardından kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.


Advertisement