Filyos Çayı'na Uçan Otomobilde Öğretmen Çift Öldü - Son Dakika
Güncel

Filyos Çayı'na Uçan Otomobilde Öğretmen Çift Öldü

Karabük'ün Yenice ilçesinde kontrolden çıkan otomobil Filyos Çayına uçtu.

29.01.2015 12:13  Güncelleme: 12:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karabük'ün Yenice İlçesi'nde kontrolden çıkan otomobil Filyos Çayı'na uçtu. Otomobildeki öğretmen çift 31 yaşındaki Ökkeş ve 30 yaşındaki Serpil Şimşek yaşamını yitirdi.

Kaza, sabah saatlerinde Zonguldak- Karabük yolunun Yenice Ören Köyü Mevkii'nde meydana geldi. Zonguldak'ın Çaycuma İlçesi'nden Karabük yönüne giden Ökkeş Şimşek yönetimindeki 67 VF 356 plakalı otomobil, virajı geçtikten sonra bilinmeyen nedenle  kontrolden çıkarak Filyos Çayı'na uçtu. Kazayı gören köylülerin haber vermesiyle gelen ekipler, suya gömülen otomobili çıkarmak için çalışma başlattı. Kepçeye bağlanan zincirle çekilen otomobil sudan çıkarıldı.

Çaycuma Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde görev yapan Ökkeş Şimşek ile Çaycuma Anadolu Lisesi'nde görevli eşi Serpil Şimşek'in cesetleri, yapılan incelemenin ardından Yenice Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Öte yandan otomobilde boş çocuk koltuğu bulundu. Çiftin 4 yaşındaki çocukları Muhammet Emin'in kaza sırasında otomobilde olup olmadığı araştırılıyor. - K

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Filyos Çayı'na Uçan Otomobilde Öğretmen Çift Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Üsküdar'da öğrencileri taşıyan servis aracının kaza anı kamerada
    20:38 Üsküdar'da öğrencileri taşıyan servis aracının kaza anı kamerada

    Üsküdar'da öğrencileri taşıyan servis aracı, yokuş aşağı indiği sırada önce istinat duvarına, sonra da park halindeki araçlara çarptı. Kazanın güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri ortaya çıktı. Servis şoförü ve öğrencilerden bazıları hafif yaralandı.

  • Batman'da Gıdacılar Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi'nin temeli törenle atıldı
    20:38 Batman'da Gıdacılar Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi'nin temeli törenle atıldı

    Batman'da Gıdacılar Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi'nin temeli, Vali Ekrem Canalp ve AK Parti Milletvekili Ferhat Nasıroğlu'nun katıldığı bir törenle atıldı. Kooperatifin bölgeye hitap edeceğini belirten Vali Canalp, tesisin kentin geleceği için önemli bir adım olduğunu vurguladı. Milletvekili Nasıroğlu ise kooperatifin başarı hikayesi olduğunu ve açılışını 2025'te birlikte yapacaklarını söyledi.


Advertisement