Fikret Orman: Fernandes'in Aldığı Parayı Helal Etmiyorum - Son Dakika
Spor

Fikret Orman: Fernandes'in Aldığı Parayı Helal Etmiyorum

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, "Fernandes'in sözleriyle davranışları birbirini tutmadı. Aldığı parayı helal etmiyorum. Keşke satsaydık." dedi.

02.06.2014 19:34  Güncelleme: 20:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, NTVSpor'da katıldığı programda çarpıcı açıklamalar yaptı.

"FENERBAHÇE PARA VERİRSE BEN NE YAPABİLİRİM?"

Orman, Diego ile ilgilendiklerini belirterek, "İstediğimiz için teklifte bulunduk. Fenerbahçe bizden 7 milyon Euro daha fazla vermiş. Biz almak için 10 milyon Euro fazla verebiliriz ama bunu verecek bir kaynak yok. Fenerbahçe bu parayı verirse ben ne yapabilirim ki?" dedi.

"ALDIĞI PARAYI HELAL ETMİYORUM"

Fernandes'i satmadığına pişman olduğunu ifade eden Orman, "Samet hoca ilk geldiğinde Fernandes'e talip çıkmıştı. Bu sene de çıktı. Bu konuda başkan olarak tek başınıza karar veremezsiniz. Bunun sportif direktörü var hocası var. O dönem Fernandes'le ilgili çok umutlu düşünüyorduk. Bize konuşmaları çok umut vericiydi. Ama sözleriyle davranışları birbirini tutmadı. Bu sene aldığı parayı bu camia adına helal etmiyorum. Keşke satsaydık. Fernandes sadece kendisi gezmez, bir de takımı gezdirirdi grupça. Artık gece gezen futbolcularla yollarımızı ayırıyoruz." diye konuştu.

"DENGELERİ BOZMAYACAĞIZ"

Transfer politikaları için Orman, "Dengelerimizi bozacak transferler yapmayacağız. Kendi içimizdeki dengeyi sağlamak zorundayız. 3-4 yabancı transfer yapacağız. Biz yabancı kuralında oldukça şanslıyız. Bizim kontratlı 4 yabancımız var. 4 tane yabancı oyuncu alabiliriz. Rakiplerimizin 14 tane yabancı oyuncusu var. Biz bunu yıllar önceden planladık. Biz de biliyorduk yabancı oyunculara paralar verip getirmeyi" ifadelerini kullandı.

OLCAN VE CANER TRANSFERİ

Olcan Adın ve Caner Erkin ile ilgili de konuşan Fikret Orman, "Beşiktaş transferlerini usüllerine uygun yapar. Trabzonspor başkanıyla Ahmet Çebi görüştü. Başkan, 'Biz oyuncuyu bırakmak istemiyoruz. İstediğimiz zaman sizinle görüşürüz' dedi. Bizim için bu konu bitmiştir. Caner ise Fenerbahçe'yle görüşmelerini devam ettiriyor. Beşiktaş araç olmaz, amaç olur. Kulübünle anlaşamıyorsan gelir bizimle görüşürsün. Bizi transferde para artırmak için kullanamazsın. Beşiktaş'ta oynamak istiyorsan gelir konuşursun. Top Fenerbahçe'den çıkarsa gider görüşürüz. Tarık için girişimimiz yok. Geçen sene öyle bir niyete girdik ama yabancı bir menajerleri var bir bize bir Galatasaray'a gidiyor. Biz bu konulara sıcak bakmıyoruz. Cenk Tosun Beşiktaşlıdır. Ben Beşiktaş'ta oynamak istiyorum dedi ve bize geldi. Görüldüğü gibi Beşiktaş amaçtır, araç değil" dedi.

"POPÜLER TRANSFER YAPMAK EN KOLAY İŞTİR"

Demba Ba hakkında ise Orman, "Demba Ba ile alakalı bir beklenti yaratılıyor. Bu adam kronik sakat. 29 yaşında, alıp da satabileceğimiz bir oyuncu değil. Olmazsa olmazımız değil, farklı tercihlerimiz de var. Yarın gelir mi, gelir. Nasıl gelir, verirsin 2 katı parayı gelir. En kolay iştir popüler transfer yapmak. Bizden kimse bunu yapmamızı beklemesin. Basındaki arkadaşlar, çok büyük bir beklenti haline sokuyorlar" ifadelerini kullandı.

"GÖKHAN TÖRE'Yİ YA ALACAĞIZ YA VEDALAŞACAĞIZ"
Gökhan Töre'nin durumuyla ilgili ise Orman, "Gökhan için opsiyon hakkımız 3 1 Mayıs'ta doldu, kullanmadık. Öncelikle Gökhan'a bir noktaya gelmeliyiz ki Rubin Kazan'la görüşelim. Gökhan Töre'yi ya alacağız ya vedalaşacağız. Kiralık düşünmüyoruz" diye konuştu.


Fikret Orman: Fernandes\'in Aldığı Parayı Helal Etmiyorum
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Fikret Orman: Fernandes'in Aldığı Parayı Helal Etmiyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • gürkan: sözleşme imzalasaydı sayın orman ne derdi acaba kesinlikle merak ediyorum.buda kulagına küpe olsun garanti para yerine perfonmansa dayalı kontrat yapsınlar bak nasıl futbolcular ellerinden geleni yapıyorlar.sen helal etme daha sözleşmeye imzanızı atın sonrada dövünün 5 0 Yanıtla

Advertisement