FIFA, Daha Önce İspanya'da Oynayan El Haddadi'nin Fas'ta Oynamasına İzin Verdi - Son Dakika
Spor

FIFA, Daha Önce İspanya'da Oynayan El Haddadi'nin Fas'ta Oynamasına İzin Verdi

FIFA, daha önce İspanpa Milli Takımı'nın formasını giyen Münir El Haddadi'nin Fas'ta oynamasına izin verdi. Bu durum, Tolgay Arslan'ın Milli Takım'da oynayabilmesi için umut ışığı oldu.

22.06.2017 16:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

FIFA, daha önce İspanya A Milli Takımı ile resmi maça çıkmış Munir El Haddadi'nin Fas Milli Takımı'nda oynamasına izin verdi. Bu durum Tolgay Arslan'a Türkiye A Milli Takımı için çıkmayan onay konusunda umut ışığı olabilir .

İLK İSTİSNA EL HADDADİ

Bugüne kadar başka bir ülkenin A Milli Takımı ile maça çıkmış bir futbolcunun başka bir ülkenin A Milli Takımı'nda oynamasına izin vermeyen FIFA, ilk istisnasını yaptı. Futbolseverlerin Barcelona ve Valencia'dan tanıdığı Munir El Haddadi'nin Fas Milli Takımı'nda oynamasına izin verildi.

Bu karar şimdilik resmen FIFA tarafından açıklanmasa da, Fas ve İspanya gazeteleri FIFA kaynaklarına dayandırdıkları haberlerde kararın çıktığını yazdı.

İSPANYA MİLLİ TAKIMLARINDA OYNAMIŞTI

1 Eylül 1995'te Faslı anne ve babanın çocuğu olarak Madrid'in banliyösü El Escorial'de dünyaya gelen Munir El Haddadi, Barcelona alt yapısında yetişti ve 2014-15 sezonunda A takıma çıktı. Geçen sezonu Valencia'da kiralık geçiren genç forvet, U-19 ve U-21'de
İspanya Milli Takımı'nda yer almış, 8 Eylül 2014'te EURO-2016 elemelerinde A Milli Takım forması da giymişti.

Avrupa U-21 Şampiyonası'nda İspanya kadrosunda yer almayan Munir El Haddadi, Fas Milli Takımı'nda oynayabilmek için FIFA'ya başvuruda bulunmuştu.

TOLGAY İÇİN UMUT IŞIĞI

FIFA'nın sıkı kurallarına karşın böyle bir kararın çıkmış olması, bir süredir Türkiye A Milli Takımı'nda oynamak için FIFA'nın izin vermesini bekleyen Tolgay Arslan için de bir umut olabilir.

FIFA, Daha Önce İspanya\'da Oynayan El Haddadi\'nin Fas\'ta Oynamasına İzin Verdi
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor FIFA, Daha Önce İspanya'da Oynayan El Haddadi'nin Fas'ta Oynamasına İzin Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Trabzonspor, TÜMOSAN Konyaspor maçı için hazırlıklarını sürdürdü
    20:13 Trabzonspor, TÜMOSAN Konyaspor maçı için hazırlıklarını sürdürdü

    Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında TÜMOSAN Konyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde iki grup halinde çalıştı. Oyuncular, salonda yenilenme ve kuvvet çalışması yaparken diğer grup ise sahada koordinasyon, çabukluk ve rondo çalışması gerçekleştirdi. Antrenman, şut ve dayanıklılık çalışmalarının ardından tamamlandı. Takım, yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.

  • VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yendi
    19:54 VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yendi

    Voleybolda Vodafone Sultanlar Ligi 18. hafta erteleme maçında VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yenerek galibiyet elde etti. Maçın setleri 17-25, 25-21, 31-29, 14-25 ve 5-15 şeklinde sonuçlandı.

  • Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Open'da çeyrek finale yükseldi
    19:05 Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Open'da çeyrek finale yükseldi

    Antalya Belek'te düzenlenen Megasaray Hotels Open'da milli tenisçi Zeynep Sönmez, çeyrek finale yükseldi. İlk turda Fransız tenisçi Fiona Ferro'yu mağlup eden Sönmez, ikinci turda Alman raket Ella Seidel'i geri dönüşle mağlup etti. Çeyrek finalde Japon raket Moyuka Uchijima ile karşılaşacak olan Sönmez, maçın yarın başlayacağını belirtti.

  • Galatasaray teknik ekibi ve basın mensupları arasında maç yapıldı
    18:59 Galatasaray teknik ekibi ve basın mensupları arasında maç yapıldı

    Galatasaray Futbol Takımı, milli takım arasında Antalya'da kamp yaparken teknik ekip ve basın mensupları arasında maç düzenlendi. Teknik ekip, 13-3'lük skorla galip geldi ve Ali Yiğit Buruk 3 gol attı.

  • Ankara Dikmen Semtinde Mikser Kamyonu Devrildi, Sürücü Yaralandı
    18:55 Ankara Dikmen Semtinde Mikser Kamyonu Devrildi, Sürücü Yaralandı

    Ankara'nın Dikmen semtinde mikser kamyonu yokuşa dönmek isterken virajı alamayınca devrildi. Kazada kamyon sürücüsü Z. O. yaralandı. İtfaiye ekipleri tarafından kurtarılan sürücü, hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Advertisement