Feyzioğlu, Av. Kazım Kurt'u Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Feyzioğlu, Av. Kazım Kurt'u Ziyaret Etti

Feyzioğlu, Av. Kazım Kurt\'u Ziyaret Etti

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt'u ziyaret etti.

06.11.2015 15:29  Güncelleme: 15:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt'u ziyaret etti. Feyzioğlu ziyarette, "Odunpazarı'nın son zamanlarda gerçekleştirdiği uluslararası festivaller, Türkiye'nin ve dünyanın önemli kişilerini ağırlaması Odunpazarı'nın tanınırlığını artırdı" diye konuştu.

Eskişehir Baro Başkanlığı'nın genç avukatlara yönelik düzenlediği konferansa katılmak için Eskişehir'e gelen Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, konferans öncesinde Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt ile bir araya geldi. Başkan Kurt'un makamında gerçekleşen görüşmeye Eskişehir Baro Başkanı Rıza Öztekin de katıldı. Odunpazarı'nda yaşanan değişimin fark edildiğini belirten Feyzioğlu, sosyal demokrat bir biçimde belediyecilik faaliyetleri gerçekleştiren Başkan Kurt'u tebrik etti. Odunpazarı Belediyesi'nin çalışmalarını yakından takip ettiğini ifade eden Feyzioğlu, Odunpazarı'nın son zamanlarda gerçekleştirdiği uluslararası festivallerin, Türkiye'den ve dünyadan önemli kişileri ağırlamasının Odunpazarı'nın tanınırlığını artırdığını söyledi.

"FEYZİOĞLU, BAROLAR BİRLİĞİ İÇİN BÜYÜK ŞANS"

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Feyzioğlu'na gerçekleştirdiği ziyaret için teşekkür etti. Başkan Kurt, Feyzioğlu'na Odunpazarı Belediyesi'nin hayata geçirdiği projeler hakkında bilgi verdi. Odunpazarı'nda yapılan çalışmalarda insan unsurunu ön planda tuttuklarını belirtti. Başkan Kurt, Türkiye Barolar Birliği'nin ülkede çok önemli bir yeri olduğunu söyleyerek, Feyzioğlu gibi başarılı bir avukatın bu birliğin başında olmasının büyük bir şans olduğunu ifade ederek, çalışmalarında başarılar diledi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Feyzioğlu, Av. Kazım Kurt'u Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement