Feyenoord, Beşiktaş'a Protokol Tribünü Olarak Kale Arkasında Yer Verdi - Son Dakika
Spor

Feyenoord, Beşiktaş'a Protokol Tribünü Olarak Kale Arkasında Yer Verdi

Feyenoord, Beşiktaş\'a Protokol Tribünü Olarak Kale Arkasında Yer Verdi

Beşiktaş'ın Devler Ligi'ndeki rakibi Feyenoord, temsilcimize protokol yerine kale arkasından yer verince tepki çekti. Siyah-Beyazlılar, bu durumu UEFA'ya şikayet edecek.

23.07.2014 20:10  Güncelleme: 20:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda Feyenoord ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ta protokol krizi yaşanıyor. Şeref tribününde Beşiktaş protokolüne 14 koltuk ayırması gereken Hollanda ekibi Feyenoord, bu koltukları vermeyerek Beşiktaş Kulübü'ne kale arkasında yer gösterdi.

BEŞİKTAŞ ŞİKAYET EDECEK

Maraton'un haberine göre; Beşiktaş, Feyenoord'un bu tutumunu UEFA'ya şikayet edecek. Ayrıca Başkan Fikret Orman maçtan önce düzenlenecek olan dostluk yemeğine katılmayacağını "UEFA bu konuyu çözse bile gitmem, ellerini bile sıkmam" sözleriyle belirtti.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Feyenoord, Beşiktaş'a Protokol Tribünü Olarak Kale Arkasında Yer Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • uzaylı: haklı adamlar şikecilere az bile ben olsam stada bile sokmam 18 67 Yanıtla FEYENEOORD: Bjk'LİLERİN bu habere ilgisi çok baksanıza 60 tane beğenmeyen var . . ama gerçekler acıdır . . 0 0 dünyalı: uzaylı akıllı ol 0 0
  • alpi: yakışır, birde jack daniels verdimi tamamdır. 14 24 Yanıtla
  • gübrettin: ben olsam eski açık verirdim :) 11 26 Yanıtla
  • bajaga: Aynı şekilde karşılayalım bu şeyleri 11 2 Yanıtla
  • Corendon Alanyaspor Futbolcuları Şehit Abdullah Ümit Sercan Anadolu Lisesi'nde Öğrencilerle Buluştu
    16:20 Corendon Alanyaspor Futbolcuları Şehit Abdullah Ümit Sercan Anadolu Lisesi'nde Öğrencilerle Buluştu

    Trendyol Süper Lig ekiplerinden Corendon Alanyaspor'un bazı futbolcuları, Şehit Abdullah Ümit Sercan Anadolu Lisesi'nde öğrencilerle bir araya geldi. Futbolcular, öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılandı ve onlarla söyleşi yaparak tavsiyelerde bulundu. Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, projenin amacının öğrencilere küçük yaşlardan itibaren Alanyaspor sevgisini aşılamak olduğunu belirtti.

  • ÇBK Mersin, Beşiktaş BOA'yı yenerek finale yükseldi
    16:17 ÇBK Mersin, Beşiktaş BOA'yı yenerek finale yükseldi

    ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi play-off yarı final ikinci maçında ÇBK Mersin, Beşiktaş BOA'yı 91-64 yenerek seride 2-0 öne geçti ve finale yükseldi.

  • Van'da 8 Kulvarlı Atletizm Pisti Hizmete Açıldı
    16:11 Van'da 8 Kulvarlı Atletizm Pisti Hizmete Açıldı

    Van'ın İpekyolu Belediyesi tarafından yapılan 8 kulvarlı atletizm pisti törenle hizmete açıldı. Pistte birçok spor alanı ve 1000 kişilik tribün bulunuyor. Gençlerin spora teşvik edilmesi amaçlanıyor.

  • Voleybol Vodafone Sultanlar Ligi 2023-2024 Sezonu Play-off Maç Programı Belli Oldu
    16:03 Voleybol Vodafone Sultanlar Ligi 2023-2024 Sezonu Play-off Maç Programı Belli Oldu

    Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından yapılan açıklamaya göre, Voleybol Vodafone Sultanlar Ligi 2023-2024 sezonu play-off etaplarının maç programı açıklandı. İstanbul takımlarının şampiyonluk için mücadele edeceği play-off etabında ilk karşılaşmalar 1 Nisan Pazartesi günü, rövanşları ise 4 Nisan Perşembe günü oynanacak. Maç programı ve statü hakkında detaylı bilgiler haberde yer alıyor.

  • Terme'de Termespor Sosyal Tesisleri Açıldı
    15:58 Terme'de Termespor Sosyal Tesisleri Açıldı

    Samsun'un Terme ilçesinde Termespor Sosyal Tesisleri'nin açılışı gerçekleştirildi. Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç'ın yatırımlarıyla hayata geçen tesislere, Termespor'un efsane başkanı Hüseyin Kambur'un ismi verildi. Ayrıca Terme Makine Sanayi Ortak Kullanım Atölyesi'nin tanıtım programı da yapıldı.

  • Vize'de liseler arası kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi
    15:31 Vize'de liseler arası kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi

    Vize Kaymakamı Sedat Özdemir, Kütüphane Haftası kapsamında gerçekleştirilen yarışmaya katılan öğrencilere teşekkür ederek, kütüphanelerin bilgi kaynağı olduğunu vurguladı. Yarışmada dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi.

  • Taraftar boşuna sevmiyor! Quaresma Beşiktaş'taki hayalini kem küm etmeden söyledi
    15:26 Taraftar boşuna sevmiyor! Quaresma Beşiktaş'taki hayalini kem küm etmeden söyledi

    Beşiktaş'ın eski futbolcusu Ricardo Quaresma, Beşiktaş'ta emekli olmak istediğini söyledi. Şu anda takımsız olan Quaresma, ''Kariyerimi, kendimi mutlu hissettiğim Porto, Beşiktaş veya Sporting'de bitirmek isterdim'' dedi.

  • Şuşa, İslam İşbirliği Teşkilatı Gençlik Başkenti 2024 olarak seçildi
    15:23 Şuşa, İslam İşbirliği Teşkilatı Gençlik Başkenti 2024 olarak seçildi

    İslam İşbirliği Gençlik Forumu (ICYF) ile Azerbaycan Gençlik ve Spor Bakanlığı arasında imzalanan protokolle, Azerbaycan'ın Şuşa şehri 2024 yılı için 'İslam İşbirliği Teşkilatı Gençlik Başkenti' olarak belirlendi. Protokol kapsamında, bilim, kültür, spor, girişimcilik, eğitim gibi alanlarda çeşitli etkinlikler düzenlenecek ve Şuşa'nın mücadelesi dünya gençliğine tanıtılacak.


Advertisement