Fevzi Demirkol'dan Taleplere Anında Cevap - Son Dakika
Güncel

Fevzi Demirkol'dan Taleplere Anında Cevap

Fevzi Demirkol\'dan Taleplere Anında Cevap

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, kent merkezinde Sırrın, Devteşti ve Ahmet Yesevi Mahallelerinde yaptığı yol yapım ve yol açma çalışmaları ile vatandaşın takdirini kazandı.

15.01.2016 15:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, kent merkezinde Sırrın, Devteşti ve Ahmet Yesevi Mahallelerinde yaptığı yol yapım ve yol açma çalışmaları ile vatandaşın takdirini kazandı.

Fevzi Demirkol, Fen İşleri Müdürü Mehmet Aslan ile birlikte Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Sırrın Mahallesi'nde sürdürülen yol açma çalışmalarını yerinde inceledi. Demirkol, incelemeler sırasında Mahalle esnafını ziyaret etti. Mahalle sakinleri ile görüşen Başkan Demirkol, vatandaşlarla sohbet etti. Sırrın Mahallesi'nde yol açma çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Demirkol, vatandaşların taleplerini anında yerine getiriyor.

"HALKIN HUZURU İÇİN ÇALIŞIYORUZ"

Yollarının açılmasını istediklerini ifade eden vatandaşlar, kısa süre içerisinde taleplerinin yerine getirilmesinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Yola açma çalışmalarla ilgili bilgi veren Fevzi Demirkol, "Bugün sırrın mahallemizin Köylükent civarında yeni açılacak yollarda kazı çalışmalarını birlikte inceledik Fen İşleri Müdürlüğü personelimizle birlikte. Yeni açılacak yollarda 80 santimetre kazı yapıyoruz. Bu 80 santimetre kazıdan sonra 50 santimetre kaba malzeme ile yolu belirli bir seviyeye getiriyoruz daha sonrasında da uygulanacak üst malzeme ne ise onu uyguluyoruz. Bugün burada gördüğünüz gibi 80 santimetre derinliğinde bir kazı yaparak yolların uzun ömürlü olmasını 1-2 yıl içerisinde herhangi bir şekilde bozulmaması için Fen İşleri Müdürlüğümüz elinden geleni yapıyorlar. Bizde Haliliye halkının huzuru, mutluluğu ve evine işine en rahat şekilde gidebilmesini temin etmek için çalışıyoruz. Bölgedeki halkımıza bize ve ekiplerimize göstermiş oldukları ilgiden dolayı da teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Sırrın, Devteşti ve Ahmet Yesevi Mahallelerinde yol açma ve yol yapım çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Henüz yapılaşmanın olmadığı alanlarda yol yapım çalışmaları devam ederken 3 mahalle adeta şantiye alanına döndü. Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü merkez mahallelerin yanı sıra kırsal mahallelerde de yol yapım çalışmalarına devam ediyor. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Fevzi Demirkol'dan Taleplere Anında Cevap - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Antalya'da Emekli Öğretmen Karavanda Ölü Bulundu
    18:42 Antalya'da Emekli Öğretmen Karavanda Ölü Bulundu

    Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde yaşayan emekli bir öğretmen, park halinde bekleyen dolmuştan çevirme karavanda ölü olarak bulundu. Arkadaşı tarafından hareketsiz şekilde bulunan öğretmenin cansız bedeni, inceleme için Antalya Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi.

  • Salda Gölü yakınında erkek cesedi bulundu
    18:41 Salda Gölü yakınında erkek cesedi bulundu

    Burdur'un Yeşilova ilçesindeki Salda Gölü yakınında, yıkılan eski restoranın su dolu havuzunda bir kişinin hareketsiz olduğu bildirildi. Olay yerine gelen ekipler, havuzdan çıkarılan kişinin kamyon sürücüsü İsmail Karnak olduğunu belirledi. Karnak'ın cesedi hastaneye kaldırıldı.


Advertisement