Fethiyespor Seri Galibiyetler Bekliyor - Son Dakika
Spor

Fethiyespor Seri Galibiyetler Bekliyor

Teknik direktör Çalışkan: "Hafta sonu oynayacağımız Konya Anadolu Selçukspor deplasmanı ile bir sonraki hafta kendi evimizde konuk edeceğimiz Tokatspor maçından 3'er puan almak ve seri galibiyetle yolumuza devem etmek istiyoruz"

02.02.2015 17:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig takımlarından Fethiyespor, iki haftadır elde ettiği başarılı çizgiyi seri galibiyetlerle devam ettirmek istiyor.

Teknik direktör Beyhan Çalışkan, gazetecilere yaptığı açıklamada, kazanmak için çıktıkları TKİ Tavşanlı Linyitspor maçından 3 puan aldıkları için mutlu olduklarını ifade etti.

Ligin sonunda olan rakip takımın son direncini kırmaları gerektiği için maçı ciddiye aldıklarını ifade eden Çalışkan, "İlk yarı futbolcularımızda inanılmaz bir stres vardı ve iyi oynayamadık. Bu durum bize yakışmadı. İlk yarıyı 1-0 mağlup tamamladık" dedi.

Çalışkan, ikinci yarıda daha hırslı ve risk alarak oynamaya başladıklarını, ancak rakip takımın ikinci yarıda zaman geçirmeye çalıştığını söyledi.

Aytaç'ın oyuna dahil olmasıyla daha iyi oynamaya başlayıp 83. dakikada gol bularak 1-1 eşitliği sağladıklarını ifade eden Çalışkan, şöyle konuştu:

"Maçın son dakikalarına doğru attığımız ikinci golle maçı kazandık. Taraftarları sevindirdiğimiz için biz de çok mutlu olduk. Bu ekip daha kaliteli oynamak için elinden gelenin en iyisini yapacak. İki hafta sonu daha istekli ve arzulu oynayacağız."

Çalışkan, hafta sonu oynayacakları Konya Anadolu Selçukspor deplasmanı ile bir sonraki hafta kendi evlerinde konuk edecekleri Tokatspor maçından 3'er puan alarak seri galibiyetle yollarına devem etmek istediklerini sözlerine ekledi. - Muğla

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Fethiyespor Seri Galibiyetler Bekliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement