Fernando Alonso'nun Hafızası 20 Yıl Geriye Gitti - Son Dakika
Spor

Fernando Alonso'nun Hafızası 20 Yıl Geriye Gitti

Fernando Alonso\'nun Hafızası 20 Yıl Geriye Gitti

Test sürüşü sırasında kaza geçiren Formula 1 pilotu Fernando Alonso, beyin sarsıntısı kaynaklı geçici hafıza kayıpları yaşıyor.

05.03.2015 18:53  Güncelleme: 13:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Formula 1 pilotu Fernando Alonso, takımı McLaren ile Barcelona'da gerçekleştirdiği testler sırasında bir kaza geçirmiş ve üç gün hastanede kalmıştı.

"FOMULA 1 PİLOTU OLMAK İSTİYORUM"

İspanyol El Pais gazetesinin haberine göre tecrübeli pilot, kazadan sonra hastanede ciddi bir hafıza kaybıyla uyandı. Doktorların kim olduğu ve ne iş yaptığı sorusuna; "Adım Fernando, karting yapıyorum ve Formula 1 pilotu olmak istiyorum" cevabını verdi.

13 YAŞINDAKİ GÜNLERİNE DÖNDÜ

Formula 1 kariyerine 2001'de Minardi ile başlayan Alonso, 2005 ve 2006'da üst üste iki kez dünya şampiyonu olma başarısı göstermişti. Tüm bu yaşadıklarını unutan Alonso, bir anlamda 1995 yılına, henüz 13 yaşında olduğu ve doğduğu kent olan Oviedo'da yaşadığı günlere döndü.

BU TİP KAZALARDA SIK GÖRÜLEN BİR DURUM

McLaren takım patronu Ron Dennis konuyla ilgili yaptığı açıklamada Alonso'nun yaşadığı hafıza kaybının bu tip kazalarda sık görülen bir durum olduğunu belirtti.

PİSTE ÇIKMAK İÇİN BİR SÜRE DAHA BEKLEYECEK

Hastaneden taburcu olduktan sonra sezonun ilk yarışı olan Avustralya Grand Prix'sinde yer almak istediğini açıklayan Alonso, doktorların tavsiyesi üzerine piste çıkmak için bir süre daha bekleyecek.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Fernando Alonso'nun Hafızası 20 Yıl Geriye Gitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement