Fernandao: En İyi Teklifi Veren Takıma Giderim - Son Dakika
Spor

Fernandao: En İyi Teklifi Veren Takıma Giderim

Fernandao: En İyi Teklifi Veren Takıma Giderim

Bursaspor'un golcü futbolcusu Fernandao, "Fenerbahçe ve Galatasaray'ın ilgisi beni motive ediyor. Hangi takım daha iyi şartlar sunarsa ona daha yakın olacağım" dedi.

02.04.2015 07:23  Güncelleme: 11:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Lig'e damgasını vurdu, devlerin gözdesi oldu. Türkiye'nin konuştuğu adam Jose Fernandao, "31 Mayıs'a kadar Bursaspor'la sözleşmem devam ediyor. Kesin olan şu ki, önümüzdeki sezon da Türkiye'deyim. Fenerbahçe ve Galatasaray'ın ilgisi beni motive ediyor. Hangi takım daha iyi şartlar sunarsa ona daha yakın olacağım" dedi.

MİLLİ TAKIM KONUSU

"Ozan'ı, Serdar'ı ve Volkan Şen'i Hollanda maçında gururla izledim." diyen golcü isim, "Tabii ki Türkiye Milli Takımı için oynamak isterim. Fatih Terim bana eğer bu şansı tanırsa ona minnettar kalırım. Çünkü hayalim bu. Bunu düşündüğümde heyecanlanıyorum. Rüya gibi bir şey. Bu şans bana tanınırsa kimseyi pişman etmeyeceğimden eminim." ifadelerini kullandı.

"HANGİ TAKIM EN İYİ TEKLİFİ VERİRSE ONA GİDERİM"

Transferiyle alakalı konuşan Fernandao, "31 Mayıs'a kadar Bursaspor'la sözleşmem devam ediyor. Kesin olan şu ki, önümüzdeki sezon da Türkiye'deyim. Fenerbahçe ve Galatasaray'ın ilgisi beni motive ediyor. Hangi takım daha iyi şartlar sunarsa ona daha yakın olacağım. Çıkan haberlerin ben de farkındayım. Herkesin bilmesi gereken şu ki, şu ana kadar ben direkt olarak hiçbir takımdan resmi bir teklif almadım. 31 Mayıs'a kadar Bursaspor'la sözleşmem devam ediyor. O gün geldiğinde menajerimle birlikte bonservisimin bulunduğu Atletico Paranaense kulübüyle oturup konuşacağız ve benim için en uygun teklifi değerlendireceğiz. Şu andaki durum bu." diye konuştu.

"SÜPER LİG'DE DEVAM EDECEĞİM"

"Benim bu konuyla ilgili bildiğim Bursaspor menajerimle ve kulübümle görüşmüş. Ancak transferimle ilgili benimle ilgili konuşulan veya bana yansıtılan bir gelişme yok. Ben şimdilik sadece takımıma faydalı olabilmeye çalışıyorum. Gelecek yıl hangi takımda olurum bunu ben de bilmiyorum, tahmin edemiyorum. Ama bir bildiğim var ki o da Türkiye'de, Süper Lig'de olmaya devam edeceğim. Tek gayem bu. Türkiye'de kalmak ve daha başarılı olabilmek için elimden geleni yapacağım."

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Fernandao: En İyi Teklifi Veren Takıma Giderim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • bjk: Fenere gider böyle giderse : 2 2 Yanıtla
  • zaza23: Buyuk takima gelirse hali emenike 2 0 Yanıtla

Advertisement