Fenercell'lilere Barselona'ya Gitme Fırsatı - Son Dakika
Güncel

Fenercell'lilere Barselona'ya Gitme Fırsatı

Avea ile Fenercell iş birliği kapsamında, Fenercell abonesi olan iki çift, FC Barcelona Fenerbahçe Ülker basketbol maçını Barselona'da izleyebilecek.

30.10.2014 15:45  Güncelleme: 15:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Avea ile Fenercell iş birliği kapsamında, Fenercell abonesi olan iki çift, 11 Aralık'ta oynanacak FC Barcelona- Fenerbahçe Ülker basketbol maçını Barselona'da izleyebilecek.

Avea'dan yapılan açıklamaya göre, 2009 yılından bu yana devam eden Avea ile Fenercell iş birliğinin 5 yıl daha uzatılması ile Fenerbahçe taraftarlarına takımlarını hem yurt içinde hem de yurt dışında destekleme fırsatı sunan kampanyalar devam ediyor.

Twitter üzerinden 2 Kasım Pazar gününe kadar sürecek kampanya ile "#KanaryaBarselonada" hashtag'i ile Fenerbahçe'ye olan desteğini en yaratıcı şekilde anlatan iki Fenercell'li, birer arkadaşıyla Turkish Airlines Euroleague kapsamında 11 Aralık'ta Barselona'da oynanacak FC Barcelona-Fenerbahçe Ülker basketbol maçına gitme fırsatı yakalayacak.

Fenercell'liler uygun tarifeler ve teknolojik yeniliklere ek olarak özel katma değerli servislerden de yararlanabiliyor. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fenercell'lilere Barselona'ya Gitme Fırsatı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement