Fenerbahçeliler, Robin van Persie'yi Oyundan Alan Pereira'yı Islıkladı - Son Dakika
Spor

Fenerbahçeliler, Robin van Persie'yi Oyundan Alan Pereira'yı Islıkladı

Fenerbahçeli taraftarlar, Kasımpaşa maçında Robin van Persie'yi oyundan alan Vitor Pereira'yı ıslıkladı. Hollandalı, oyundan çıkarken hocasının yüzüne bakmadı.

12.02.2016 22:02  Güncelleme: 23:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe'de Robin van Persie'nin oyundan çıkması taraftarın tepkisini çekti. Fenerbahçe- Kasımpaşa maçında penaltıdan bir gol atan ve performansıyla alkış alan Van Persie'nin oyundan alınmasına tepki gösterildi.

PEREIRA 3 FUTBOLCUYU BİRDEN DEĞİŞTİRDİ

Fenerbahçe'nin Kasımpaşa ile oynadığı maçın 73. dakikasındaki oyuncu değişikliği taraftarı çileden çıkardı. Sahada 10 kişi mücadele eden Kasımpaşa karşısında maçı 2-0 önde götürürken Sarı lacivertlilerde teknik direktör Vitor Pereira üç oyuncu değişikliğini aynı anda kullanmayı tercih etti.

Ancak bu değişikliklerden biri taraftarı kızdırdı. Robin van Persie'nin oyundan çıkmasına kızgınlıklarını önce ıslıklarla belli eden Fenerbahçe taraftarı, sonrasında da Hollandalı golcü lehine tezahürat yaptı.

PEREIRA'NIN YÜZÜNE BAKMADI

Taraftarın desteğine alkışla karşılık veren van Persie, Fernandao ile tokalaştığı esnada Pereira da kendisini alkışlıyordu. Ancak van Persie Pereira'nın yanına uğramadan kulübeye arkadaşlarının yanına gitmeyi tercih etti.

Fenerbahçeliler, Robin van Persie\'yi Oyundan Alan Pereira\'yı Islıkladı

Son Dakika Spor Fenerbahçeliler, Robin van Persie'yi Oyundan Alan Pereira'yı Islıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • penaltı bahçee: oohhh...oohh...kırmızı kart??...penaltı???...işler ayna çal çal oyna.böyle olunca hakem iyi,federasyon iyi,basın iyi ne güzel türkiye yaw...ŞİKEBAHÇE 0 5 Yanıtla
  • ANTEPLİ: Van persie de topçu mu be, en azından Türkiye de bu işi yapamaz. Güçlü oyuncular lazım Türkiye liginde Fenandao gibi....(artı van persie ye bakıyorum bazen öyle ıskalar geçiyor, öyle cılız vuruyor ki toplara halısaha da olsa gülerler adama) 1 4 Yanıtla
  • Haluk: Hoca ıslıklanmadı Kasımpaşalı oyuncu RVP yavaş çıkıyor diye hocaya baskı yapınca taraftar Kasımpaşalıyı ıslıkladı. 1 1 Yanıtla
  • Karadayi: Ersun yanala ver uçursun bak alper potuk o getirdi koptu gidiyor 1 1 Yanıtla
  • gara gartal: İki şaban anlaşamadı 0 0 Yanıtla

Advertisement