Sow'un Ülkesi Senegal, Afrika Uluslar Kupası'ndan Elendi - Son Dakika
Spor

Sow'un Ülkesi Senegal, Afrika Uluslar Kupası'ndan Elendi

Fenerbahçeli Moussa Sow'un da formasını giydiği Senegal, Cezayir'e 2-0 yenildi ve Afrika Uluslar Kupası'ndan elendi. Sow, takıma beklenenden erken dönecek.

27.01.2015 22:17  Güncelleme: 22:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2015 Afrika Uluslar Kupası'nda Cezayir'e 2-0'lık skorla boyun eğen Senegal, C Grubu'nu üçüncü sırada tamamlayarak turnuvaya veda etti.

Bu gelişmenin ardından Cezayir maçını yedek kulübesinde tamamlayan Fenerbahçe'nin Senegalli golcüsü Moussa Sow'un da beklenenden erken dönmesi kesinleşti. Sow'un Karabükspor maçına yetişme ihtimali de bulunuyor.

İLK MAÇINDA GOL ATMIŞTI

Senegal'in Gana ile oynadığı gruptaki ilk maçında oyuna 78. dakikada dahil olan Moussa Sow, takımına 2-1'lik galibiyeti getiren golü kaydetmiş, bir sonraki Güney Afrika maçında ise ilk 11'de sahaya çıkıp 80 dakika sahada kalmıştı.

CEZAYİR ÜST TURA YÜKSELDİ

Trabzonspor'un oyuncusu Carl Medjani'nin formasını giydiği Cezayir ise aldığı bu galibiyetle 6 puanla grubu ikinci sırada tamamlayarak bir üst tura yükseldi.

Gruptaki bir diğer maçta Güney Afrika'yı 2-1'lik skorla deviren Gana ise liderlikle bir üst tura yükselmeye hak kazandı.

Sow\'un Ülkesi Senegal, Afrika Uluslar Kupası\'ndan Elendi
Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Sow'un Ülkesi Senegal, Afrika Uluslar Kupası'ndan Elendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement