Fenerbahçe Ülker, Royal Halı Gaziantep'e 66-70 Mağlup Oldu - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe Ülker, Royal Halı Gaziantep'e 66-70 Mağlup Oldu

Fenerbahçe Ülker, Royal Halı Gaziantep\'e 66-70 Mağlup Oldu

Fenerbahçe Ülker, Beko Basketbol Liginin 2. haftasında kendi evinde Royal Halı Gaziantep'e 66-70 mağlup oldu.

20.10.2014 23:46  Güncelleme: 00:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe Ülker, Beko Basketbol Ligi'nin 2. haftasında kendi evinde Royal Halı Gaziantep'e 66-70 mağlup oldu.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı Başantrenörü Zeljko Obradovic, Royal Halı Gaziantep karşısında savunmada çok fazla hata yaptıklarını, bu ligde kolay maç ve rakibin olmadığını söyledi. Obradovic, daha sonra sözlerine Royal Halı Gaziantep'i tebrik ederek devam ederken, "Çok iyi oynayıp kazanmayı hak ettiler. Biz kesinlikle iyi oynamadık. İlk yarıda savunma açısından iyiydik. Ribaundlarda iyiydik ama bunu açık saha hücumlarına yansıtamadık. Çok fazla top kaybı yaptık, hücum açısından da çok kötüydük. İkinci yarıda 8 sayılık farkı elde ettik ama bunu koruyamadık. Birebirleri çok iyi oynayan rakibimiz vardı. İki oyuncularından 51 sayı buldular. Oyuncularımın birbirlerine yardım etmeleri gerekiyor. Rakibimiz çok agresifti ve maçı kazanmayı başardılar. Savunmada çok fazla hata yaptık, rakibimiz de her fırsatı değerlendirip maçı kazanmayı bildi" dedi.

"ÜZÜLMEYE VAKİT YOK"

Tecrübeli başantrenör Royal Halı Gaziantep maçının her detayına çalıştıklarını belirterek, "Bu maçta rakibimizi küçümsememiz söz konusu bile değildi. Her ayrıntıyı incelemiştik. Ama rakibimizin avantajı, haftada tek maç yapmaları olmadı. Üç oyuncuları neredeyse 40 dakika süre aldı. Bu kadar fazla maç oynadığımız bir ortamda aynısını bizim kilit oyuncularımız için yapabilmemiz mümkün değil. Bizim üzülmeye vaktimiz yok. Çalışmaya devam edeceğiz. Bu ligde kolay maç ve rakip yok" diye konuştu.

OĞUZ SAVAŞ: "KÖTÜ OYNADIĞIMIZ BİR MAÇTI"

Royal Halı Gaziantep karşısında kötü bir mağlubiyet aldıklarını ifade eden sarı-lacivertli oyuncu Oğuz Savaş ise, "Kötü oynadığımız bir maçtı. Özellikle hücumda kötü oynadık. Çok fazla top kaybı yaptık. Rakibimiz çok iyi mücadele etti. Bu tempoda maçlara sevinecek ya da üzülecek vaktimiz yok. Yarın Euroleague maçına hazırlanmaya başlayacağız. Gaziantep de iyi bir takım. Geçen hafta Efes'i mağlup ettiler. Onlara da başarılar dilerim. Biz önümüze bakacağız" açıklamasında bulundu.

ROYAL HALI GAZİANTEP CEPHESİ

Royal Halı Gaziantep Başantrenörü Jure Zdovc ise iyi bir mücadele olduğunu kaydederek, "Müthiş oynamadı oyuncularım ama iyi oynadık. Sakatlıklarla ilgili problemlerimiz var. Çok fazla oyuncu değişikliği yapamıyoruz. Bu maç eğer isterseniz her şeyin mümkün olabileceğini gösterecek bir maç. Tabii ki Fenerbahçe bizi biraz küçümsedi ve biz de bu fırsatı değerlendirdik. Maç farklı bir şekilde de bitebilirdi. Fenerbahçe'nin yaptığı savunmaya karşı hücum edemedik. İyi olan şey Avrupa'da oynamayışımız. Bu hafta dinlenip, diğer maça hazırlanacağız. 3 sakat oyuncumuz vardı. Bugün 2 tane daha oyuncumuz sakatlandı. Yanlış bir şey mi yapıyoruz bilemiyorum. Fakat bu yüzden mutlu olamam. Durumun ne olduğunu yarın görmemiz lazım. Önümüzde Beşiktaş ve Türk Telekom maçları var. Çok iyi takımlar fakat bizim asıl kendi seviyemizdeki rakiplerimizi de yenmemiz lazım" diyerek sözlerini sonlandırdı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Fenerbahçe Ülker, Royal Halı Gaziantep'e 66-70 Mağlup Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, Samsunspor'u Ziyaret Etti
    17:26 İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, Samsunspor'u Ziyaret Etti

    İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, Samsunspor'un şehrin en özel markası ve değeri olduğunu belirtti. Samsunspor Heyeti, Başkan Kurnaz'a adının yazılı olduğu forma hediye etti.

  • MIYC Trio Cup Yat Yarışlarında Şampiyonlar Belli Oldu
    16:58 MIYC Trio Cup Yat Yarışlarında Şampiyonlar Belli Oldu

    Muğla'nın Marmaris ilçesinde düzenlenen MIYC Trio Cup Yat Yarışları'nın 4. ayak mücadelesi sonucunda şampiyonlar belirlendi. Türkiye, Hollanda ve Rusya'dan katılan 10 yelkenli yat ve 30 sporcu, rüzgar ve rakipleriyle mücadele ederek bitişe geldi. Dördüncü ayak ve genel sonuçların birincileri, kulüp bahçesinde düzenlenen törende ödüllerini aldı.

  • EBYÜ Öğrencileri Almanya'da Tarihi Bir Başarıya İmza Attı
    16:34 EBYÜ Öğrencileri Almanya'da Tarihi Bir Başarıya İmza Attı

    Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi (EBYÜ) Eğitim Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü'nden mezun olan Bengisu Erçetin ve lisansüstü öğrencisi Nazlıcan İnci, Almanya'da düzenlenen 2024 Avrupa Badminton Şampiyonası'nda çift kadınlarda bronz madalya kazanarak ilgili branşta tarihteki ilk madalyayı elde ettiler. Rektör Levent, öğrencilerin bu büyük başarısını kutlayarak, ülkemiz ve EBYÜ adına gurur verici bir başarı olduğunu belirtti ve başarıların devamını diledi.

  • Mersin'de düzenlenecek Dünya Paratriatlon Kupası ve Avrupa Gençler Triatlon Kupası başlıyor
    16:28 Mersin'de düzenlenecek Dünya Paratriatlon Kupası ve Avrupa Gençler Triatlon Kupası başlıyor

    Mersin'de düzenlenecek olan Dünya Paratriatlon Kupası ve Avrupa Gençler Triatlon Kupası'nın ilk yarışları yarın yapılacak. Yenişehir Belediyesi ve Türkiye Triatlon Federasyonu iş birliğiyle organize edilen bu önemli etkinlikler, kentin renkli bir atmosfer kazanmasını sağlayacak. Organizasyona 29 ülkeden 140'ı yabancı olmak üzere toplam 380 sporcu katılacak.

  • Türkiye Kano Federasyonu'nun Rafting Bölgesel Eğitim ve Gelişim Kampları Samsun'da Başladı
    16:20 Türkiye Kano Federasyonu'nun Rafting Bölgesel Eğitim ve Gelişim Kampları Samsun'da Başladı

    Türkiye Kano Federasyonu tarafından düzenlenen 'Rafting Bölgesel Eğitim ve Gelişim Kampları' Samsun'da başladı. 9 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen kamplarda 70 sporcuya eğitim veriliyor.

  • Trabzonspor, Kayserispor maçı için hazırlıklarını tamamladı
    16:19 Trabzonspor, Kayserispor maçı için hazırlıklarını tamamladı

    Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında yarın deplasmanda Mondihome Kayserispor ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ndeki antrenmanın ilk bölümünde dinamik ısınma gerçekleştirildi. Bordo-mavili futbolcular, antrenmanın son bölümünde taktiksel ağırlıklı çalıştı. Takım, akşam saatlerinde özel uçakla Kayseri'ye hareket edecek.

  • 2024 Türkiye Offroad Şampiyonası Samsun'dan Start Alacak
    16:15 2024 Türkiye Offroad Şampiyonası Samsun'dan Start Alacak

    Vezirköprü ilçesinde düzenlenecek olan 2024 Türkiye Offroad Şampiyonası için hazırlık toplantısı Samsun Valisi Orhan Tavlı'nın başkanlığında gerçekleştirildi. Şampiyona, 7 yarıştan oluşacak ve ilk ayağı Vezirköprü'de düzenlenecek. Şampiyonaya 38 farklı ilden 2 bin kişilik bir grup katılacak. Şampiyona, 14'üncü kez Vezirköprü'de düzenlenerek binlerce sporseveri bir araya getirecek.


Advertisement