Fenerbahçe Teknik Direktörü Pereira: "Sahada İyi Taraf Bizdik ve 3 Puanı Hak Ederek Aldık" - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe Teknik Direktörü Pereira: "Sahada İyi Taraf Bizdik ve 3 Puanı Hak Ederek Aldık"

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Fenerbahçe teknik direktörü Vitor Pereira'nın basın toplantısında konuşması - Futbolcu Alper Potuk'un konuşması Maçın ardından- Fenerbahçe Teknik Direktörü Pereira: "Sahada iyi taraf bizdik ve 3 puanı hak ederek aldık"- "(Van Persie'nin yedek kalması) Fiziksel açıdan kendisi için bu sahanın zor olacağını konuştuk. Onu neden yedek oturtturduğumu anladı" Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nda Norveç'te Molde karşısında 2-0'lık sonuçla hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını söyledi.

27.11.2015 03:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Fenerbahçe teknik direktörü Vitor Pereira'nın basın toplantısında konuşması - Futbolcu Alper Potuk'un konuşması Maçın ardından- Fenerbahçe Teknik Direktörü Pereira: "Sahada iyi taraf bizdik ve 3 puanı hak ederek aldık"- " (Van Persie'nin yedek kalması) Fiziksel açıdan kendisi için bu sahanın zor olacağını konuştuk. Onu neden yedek oturtturduğumu anladı" Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nda Norveç'te Molde karşısında 2-0'lık sonuçla hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını söyledi.Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Pereira, Molde karşısında iyi bir oyun ortaya koyduklarını belirtti.Takım halinde gelişimlerini sürdürdüklerini vurgulayan Portekizli teknik adam, "Daha bilinçli oynuyoruz. Maç çok dengeliydi. Takım baskıyı daha iyi yapıyor. Ani atakları durdurma açısından başarılıydık. Önde basıp topa sahip olduk. Zorlu şartlarda, suni çimde, rüzgar ve yağmur altında iyi bir görüntüyle sahadan ayrıldık. Sahada iyi taraf bizdik ve 3 puanı hak ederek aldık" diye konuştu.Pereira, Hollandalı futbolcusu Robin van Persie'yi saha koşullarından dolayı yedek bıraktığını anlatarak, şu ifadeleri kullandı: "Van Persie son dönemde iyi oynuyor. Maç öncesi kendisiyle konuştum. Suni çimde oynayacağımızı ve Fernandao'nun karakteristik özelliğinin bu sert zemine daha uygun olduğunu söyledim. Fiziksel açıdan kendisi için bu sahanın zor olacağını konuştuk. Onu neden yedek oturttuğumu anladı. Takım ruhumuz çok güçlü. Oyuncularım kararlarıma saygı duyuyor ve kabul ediyor. Van Persie de takımı düşünüyor. Bundan sonra Fernandao da Van Persie de bu takımın parçası olmaya devam edecek."Sarı-lacivertlilerin Fernandao'yla bulduğu golün asistini yapan Alper Potuk'un performansından çok mutlu olduğunu belirten Pereira, "Alper Potuk son derece kaliteli bir oyuncu. Sezon sonuna kadar ona ihtiyacımız var. Takımın önemli parçalarından birisi. Takımı için mücadele ediyor. İyi oynadığı için çok mutluyum. Ben kimseye bedavadan bir şey vermem. Alper kendi hakkıyla formayı alıyor" şeklinde konuştu.Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Alper Potuk ise zorlu hava ve zemin şartlarında kazandıklarını dile getirdi.Alper, rakibi iyi analiz ettiklerini anlatarak, "Zor saha ve hava şartları altında kazandık. Son 6-7 haftadır iyi bir gelişim içindeyiz. Takımın güveni artıyor. İnşallah öncelikle Avrupa Ligi'nde gruptan çıkacağız. Ligde de şampiyon olmak için elimizden geleni yapacağız" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Pereira: "Sahada İyi Taraf Bizdik ve 3 Puanı Hak Ederek Aldık"
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Fenerbahçe Teknik Direktörü Pereira: 'Sahada İyi Taraf Bizdik ve 3 Puanı Hak Ederek Aldık' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi
    20:35 Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi

    Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Antalya'da düzenlenen Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi. Sönmez, Alman raket Ella Seidel'i yenerek çeyrek finale adını yazdırdı. Çeyrek finalde Japon raket Moyuka Uchijima ile karşılaşacak olan Sönmez'in performansı Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş tarafından övgüyle karşılandı.

  • Trabzonspor, Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor
    20:31 Trabzonspor, Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor

    Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında deplasmanda oynayacağı Konyaspor maçı için antrenmanlarını sürdürüyor. Abdullah Avcı yönetiminde yapılan antrenmanda futbolcular rejenerasyon, kuvvet, koordinasyon ve çabukluk çalışmaları yaptı. Antrenman şut ve dayanıklılık çalışmasıyla tamamlandı.

  • Trabzonspor, TÜMOSAN Konyaspor maçı için hazırlıklarını sürdürdü
    20:13 Trabzonspor, TÜMOSAN Konyaspor maçı için hazırlıklarını sürdürdü

    Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında TÜMOSAN Konyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde iki grup halinde çalıştı. Oyuncular, salonda yenilenme ve kuvvet çalışması yaparken diğer grup ise sahada koordinasyon, çabukluk ve rondo çalışması gerçekleştirdi. Antrenman, şut ve dayanıklılık çalışmalarının ardından tamamlandı. Takım, yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.

  • VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yendi
    19:54 VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yendi

    Voleybolda Vodafone Sultanlar Ligi 18. hafta erteleme maçında VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yenerek galibiyet elde etti. Maçın setleri 17-25, 25-21, 31-29, 14-25 ve 5-15 şeklinde sonuçlandı.

  • Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Open'da çeyrek finale yükseldi
    19:05 Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Open'da çeyrek finale yükseldi

    Antalya Belek'te düzenlenen Megasaray Hotels Open'da milli tenisçi Zeynep Sönmez, çeyrek finale yükseldi. İlk turda Fransız tenisçi Fiona Ferro'yu mağlup eden Sönmez, ikinci turda Alman raket Ella Seidel'i geri dönüşle mağlup etti. Çeyrek finalde Japon raket Moyuka Uchijima ile karşılaşacak olan Sönmez, maçın yarın başlayacağını belirtti.


Advertisement