Fenerbahçe, Serdar Aziz'i İstiyor - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe, Serdar Aziz'i İstiyor

Fenerbahçe, ara transfer döneminde Bruno Alves'i göndererek Bursaspor'un milli stoperi Serdar Aziz'i kadrosuna katmak istiyor.

21.11.2014 08:52  Güncelleme: 08:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

F.Bahçe'de Yıldırım- Kartal zirvesinden 'transfer' kararı çıktı. Buna göre Bruno Alves ocak ayında yolcu. Hedef sezon başında takas ile alınamayan Serdar Aziz. Ancak Bursaspor bu sefer para ile ikna edilecek.

TRANSFER ZİRVESİ

Sabah'ın haberine göre; Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile teknik direktör İsmail Kartal dün Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki kulüp binasında iki saat süren bir görüşme yaptı. Yıldırım ile Kartal'ın dışında kimsenin alınmadığı görüşmede ana gündem maddesi transferdi.

ALVES GİDECEK, SERDAR GELECEK

Zirvede Alves'in gönderilmesinin görüşüldüğü, Kartal'ın da Portekizli yıldızın ocak ayında ayrılışına onay verdiği belirtildi. Alves'in yerine alınacak isimlerin başında Bursasporlu Serdar Aziz bulunuyor. Milli yıldız sezon başı transferin son günü de gündeme gelmiş ve Baroni ile takas önerilmişti. Ancak Bursaspor'un hocası Şenol Güneş Serdar'a izin vermemişti. Bunu da dikkate alan sarı-lacivertliler bu kez Bursaspor'un kapısını para teklifi ile çalacak.

SÖZLEŞMESİ 2018' KADAR

Milli Takım'daki performansıyla alkış alan Serdar'ın 2018 yılına kadar Bursaspor ile sözleşmesi bulunuyor. Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın Egemen ve Kadlec'in sol ayaklı olması nedeniyle sol ayaklı bir stopere daha sıcak bakmadığı ifade edildi. Stoperin yerli ya da yabancı olmasından çok maliyeti üzerinde duran sarı-lacivertliler, bu nedenle menajerlerin önerdiği yabancılara sıcak bakmıyor.

Fenerbahçe, Serdar Aziz\'i İstiyor
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Fenerbahçe, Serdar Aziz'i İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • çakal fener: var ya fener cok cakal adamsın her sene aynı senaryo ne zaman tırstıgın bır deplasman var hemen at ortaya bı transfer adamın aklına oyna ne cakalsın sen. . 6 10 Yanıtla
  • direkt-mevzu: cok iyi cok kaliteli bir defans oyuncusu uzun zamandır izledigim bir futbolcu ve başından beri milli takımda olması gerektigni düşündügüm bir futbolcu. 6 4 Yanıtla
  • yorumcu: BURSA MACİ ONCESİ AYNİ SENARYO.SERDAR AZİZ OYUNCU DUSURECEK BİR PENALTİ FENER GALİP.KURALİNA GORE OYUN BUMU PENALTİSİZ FENER DUS UNEMİYORUM. ONDAN SONRA SERDARİN KAFASİNİ KARİSTİRMAK. HİC UGRASMAYİN FENER MALUP GOLUN SAHİBİ BELLUSİ 4 2 Yanıtla

Advertisement