Fenerbahçe Puanı Kurtardı: 1-1 - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe Puanı Kurtardı: 1-1

Fenerbahçe Puanı Kurtardı: 1-1

Fenerbahçe, Kayserispor ile 1-1 berabere kalarak liderlik ve tur umutlarını sürdürdü.

27.01.2015 22:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu beşinci maçında Kayserispor, sahasında konuk ettiği Fenerbahçe ile 1-1 berabere kaldı. Bu beraberlikle iki takım da puanlarını sekize yükseltirken tur ve liderlik umutlarını son maça taşıdılar.

FENERBAHÇE ÇOK ZORLANDI

Karşılaşma oldukça yüksek tempoda başladı. Serdar, Bekir, Kadlec ve Hasan Ali'den oluşan Fenerbahçe savunma dörtlüsü organize olmakta zorlandı. Üçüncü dakikada sol kanattan ceza sahasına sokulan Anıl, topu sağına çekip uzak direğe plase bir vuruş yapmak istedi. Ama top az farkla yandan dışarıya gitti. Sekizinci dakikada Caner'in yaklaşık 25 metreden sol ayağı ile çok etkili kullandığı serbest vuruşta Kayserispor kalecisi Kayacan iyi uzanarak gole izin vermedi.

16'ıncı dakikada sol kanattan Çağlar'ın yaptığı ortada Kadlec boşa çıktı. bekir'den seken top da Sinan'ın önüne düştü. Sinan da altı pasta sert ve düzgün bir vuruş yaparak takımını öne geçirdi, 1-0.

MERT KALESİNDE DEVLEŞTİ

24'üncü dakikada Sinan bu kez ceza sahası dışından sert bir vuruş yaptı. Mert bu topu çelmeyi başardı. Devam eden Kayserispor atağında Abdullah çalımlar ceza sahasına sokulup kaleci ile karşı karşıya kaldı. ama vuruşunda açıyı iyi kapatan Mert yine gole engel oldu.

34'üncü dakikada sol çaprazdan Fenerbahçe ceza sahasına sokulan Anıl kaleci ile karşı karşıya pozisyonda topu kaleci Mert'e nişanladı.

43'üncü dakikada sol kanatta topla buluşan Caner Erkin süratle ceza sahasına sokulup rakibinden sıyrılıp sağ ayağı ile vuruşunu yaptı ama çerçeveyi tutturamadı ve ilk 45 dakika 1-0'lık Kayserispor üstünlüğü ile sona erdi.

DEĞİŞİKLİKLER FENER'E YARADI

İkinci yarının ilk bölümlerinde de ev sahibi Kayserispor etkiliydi. Hatta sarı kırmızılıların 53'üncü dakiakda Serkan ile girdiği bir pozisyonda topu da direkten döndü. Ancak Sinan ve Serkan'ın oyundan çıkmasının ardından ibre Fenerbahçe'ye döndü. Sarı lacivertller özellikle genç oyuncusu Ramazan'ın etkili oyunu ile rakip kalede pozisyonlar buldu.

68'inci dakikada sol kanattan ceza sahasına doldurulan topu Ramazan çok iyi kontrol edip Webo'ya güzel bir pas çıkarttı. Webo'nun sert vuruşua z farkla auta gitti. 78'inci dakikada Ramazan verkaçlarla ceza sahasına sokuldu. Webo ile duvar pası yapan oyuncu son topu kötü kontrol edince Kayserispor kalecisi Kayacan kalesini terkedip topu konrol etti.

81'inci dakiakda sağ kazanattan kullanılan köşe vuruşunda altıpasta bomboş durumda olan Bekir, güzel bir kafa vuruşu ile topu köşeye gönderip skora dengeyi getirdi.

Kalan bölümde iki takım da risk almaktan kaçındı ve karşılaşama 1-1 soan erdi.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Fenerbahçe Puanı Kurtardı: 1-1 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement