Fenerbahçe Passolig Sayısında Yükseliyor - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe Passolig Sayısında Yükseliyor

Passolig’e geçtikten sonra büyük bir hızla kart sayısını yükselten ve üçüncü sıraya yerleşen Fenerbahçe’de taraftarın kartlara ilgisi gittikçe artıyor.

26.11.2014 18:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe’de kombine heyecanı

Sarı-laciverte gönülverenler ilk kez yeni sistemle Şükrü Saracoğlu’na girecek. Kombine sahiplerinin Passolig Kart dağıtımı ise kulüpte başladı. Passolig’in en son üyesi Fenerbahçe, Passolig Kart Ligi'ne hızlı bir başlangıç yapmıştı. İlk bir haftada 6000’i bulan Fenerbahçe taraftarı, zirveyi karıştırdı.

Yaklaşık bir ay önce passolig.com.tr’de satışa çıkan Fenerbahçe Kart’a başvuran Fenerbahçeli sayısı şimdiden 43 bine ulaştı. 30 Kasım’da oynanacak olan Eskişehirspor maçıyla resmen devreye girecek olan Passolig Fenerbahçe Kartlara ilgi oldukça büyük. Sisteme sonradan dahil olan Fenerbahçeliler Passolig Kart'larına başvurarak takımlarına destek olmaya devam ediyor.

Kombine dağıtımları ise Şükrü Saracoğlu’nda devam ediyor. Kombineleri Fenerbahçe Passolig Kart’a yüklenen taraftarlar stadyumlarına gidip kartlarını teslim alabiliyor. Fenerbahçe - Eskişehirspor maçının biletleri ise www.passo.com.tr’de satışa çıktı.

Kulüp ise stadyumda kombine sahiplerine Passolig Kart dağıtımını aynı bir hızla sürdürüyor. Yetkililer, taraftarın 30 Kasım öncesi taraftarın stadyuma gelip basılan kartlarını teslim almasının çok önemli olduğunu vurgulayıp, kart teslimatı sırasında yoğunluk yaşanmaması adına maç gününden önce hareket etmeleri gerektiğini belirttiler.

Sezon başında kombine alan Fenerbahçe taraftarlarıyla birlikte Passolig adedinde 40.000’i bulan sarı-lacivertliler, Galatasaray’ın zirvede olduğu listede Fenerbahçe, Beşiktaş’ın hemen ardından üçüncü sıraya yerleşti. Galatasaray, Passolig Kart 111.999 ile birinci, Beşiktaş Passolig Kart 91.120 kart ile ikinci sırada. Fenerbahçe ise Trabzonspor’u geride bırakarak 43.141 kart ile üçüncü sıraya yükseldi.

En çok Passolig Kart satan 10 kulüp

1)  Galatasaray 111.999

2)  Beşiktaş 91.120

3)  Fenerbahçe 43.414

4)  Trabzonspor 37.679

5) Torku Konyaspor 36.345

6)  Bursaspor  26.561

7)  Balıkesirspor  18.601

8) Mersin İdmanyurdu 13.795

9) Adana Demirspor 11.795

10) Eskişehirspor 10.755

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Fenerbahçe Passolig Sayısında Yükseliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Marmaris MIYC Kış Trofesi Yat Yarışları 5. ayak mücadelesi sağanak altında start aldı
    17:34 Marmaris MIYC Kış Trofesi Yat Yarışları 5. ayak mücadelesi sağanak altında start aldı

    Muğla'nın Marmaris ilçesinde düzenlenen Marmaris MIYC Kış Trofesi Yat Yarışları'nın 5. ayak yarışları sağanak altında başladı. 34 yelkenli yat ve 300 sporcu yarışlara katıldı. Yatlar, rüzgara göre belirlenen parkurda mücadele etti ve finişe geldi. İlk gün hava şartları nedeniyle tek yarış yapıldı. Yarışlar yarın koy içi ve koy dışında gerçekleştirilecek yarışlarla tamamlanacak.

  • Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü, Patnos YİBO oyuncularını kutladı
    17:28 Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü, Patnos YİBO oyuncularını kutladı

    Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, Erzurum'da düzenlenen Okul Sporları Yıldız Erkekler Futsal Bölge Müsabakalarında grup birincisi olan Patnos YİBO oyuncularını tebrik etti. Kökrek, oyuncuların gösterdiği azim ve mücadeleden gurur duyduğunu belirterek, başarılarının devamını diledi.

  • Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası Bilecik'te Başladı
    16:54 Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası Bilecik'te Başladı

    Türkiye Motosiklet Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası'nın 1. Ayak Yarışları Bilecik'te başladı. Yarışlar öncesi magazin startı etkinliği düzenlendi.

  • Bandırmaspor ve Tuzlaspor Teknik Direktörleri Maç Sonrası Açıklamalarda Bulundu
    16:39 Bandırmaspor ve Tuzlaspor Teknik Direktörleri Maç Sonrası Açıklamalarda Bulundu

    Trendyol 1. Lig'in 31. haftasında Bandırmaspor ile Tuzlaspor arasında oynanan maçın ardından iki takımın teknik direktörleri basın toplantısında konuştu. Bandırmaspor Teknik Direktörü Yusuf Şimşek, hedeflerinden sapmadıklarını ve süper lige çıkmak istediklerini belirtirken, Tuzlaspor Kaleci Antrenörü Mazhar Sevgi ise oyuncularının iyi mücadele ettiğini ve daha fazla gol atabileceklerini ifade etti.

  • Emre Belözoğlu: Türk futbolunun düzelmesi için 25-30 seneye ihtiyacı var
    16:34 Emre Belözoğlu: Türk futbolunun düzelmesi için 25-30 seneye ihtiyacı var

    MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Türk futbolun geleceğinden umutsuz olduğunu belirterek, Türk futbolunun düzelmesi için 25-30 seneye ihtiyacı olduğunu söyledi. Belözoğlu ayrıca, Türk futbolunda yapılması gereken değişiklikler ve Beşiktaş ile yapacakları Türkiye Kupası maçları hakkında da görüşlerini paylaştı.


Advertisement