Fenerbahçe, Manisa'da Sevinemedi - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe, Manisa'da Sevinemedi

Fenerbahçe, Manisa\'da Sevinemedi

Spor Toto Süper Ligin 4. haftasında deplasmanda Akhisar Belediyespora mağlup olan Fenerbahçe, ligdeki ilk yenilgisini aldı.

28.09.2014 21:15  Güncelleme: 07:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında deplasmanda Akhisar Belediyespor'a mağlup olan Fenerbahçe, ligdeki ilk yenilgisini aldı.

Sezon öncesinde Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynadığı TFF Süper Kupa maçında ezeli rakibi Galatasaray'ı penaltı atışlarıyla yenerek kupaya uzanan Fenerbahçe, Süper Lig'de bu sezon ilk yenilgisini aynı statta Akhisar Belediyespor'a karşı aldı.

Bu yıl ikinci deplasman maçında Akhisar Belediyespor'a 2-0 yenilen Fenerbahçe, ilk dış saha maçında Trabzonspor'la berabere kalmıştı.

Ligde son yenilgisini, geçen sezon 32. haftada Manisa deplasmanında Akhisar Belediyespor karşısında 3-1'lik sonuçla alan Fenerbahçe, Manisa'da yine sahadan puansız ayrıldı.

Akhisar Belediyespor mağlubiyetiyle liderlik şansını kaçıran sarı-lacivertli ekip, yarın tamamlanacak 4. hafta müsabakaları öncesinde averajla Galatasaray'ın gerisine düşerek 5. sıraya indi.

Mehmet Topuz 300. maçına çıktı

Akhisar Belediyespor karşısında 72. dakikada Kuyt'un yerine oyuna dahil olan Mehmet Topuz, Süper Lig'deki 300. maçına çıktı.

Geçen sezon 32. haftada Akhisar Belediyespor mücadelesinde 299. maçını geride bırakan Mehmet Topuz, 2014-2015 sezonunda ilk 3 haftada maç kadrolarında yer almasına rağmen, forma şansı bulamamıştı.

Ligin en tecrübeli 7. oyuncusu durumunda bulunan Mehmet Topuz, Süper Lig'de Kayserispor formasıyla 158, Fenerbahçe'de ise 142 maçta görev yaptı. - Manisa

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Fenerbahçe, Manisa'da Sevinemedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • İlke BULUT: Lig başından beri uyarı sinyali veren takımımız bu gün nihayet yenildi ve avantaj elde edebileceği bir haftada avantaj kaybetti. Defans ve forvet hattı bakımından oldukça kaliteli sayılabilecek bir kadroya sahip olan Fenerbahçe, isim isim bakıldığında orta saha bakımından da yetenekli gibi gözüken futbolculara sahip ama bakıldığında forvete gollük pas verebilecek, kısa ve etkili ver - kaç yapabilecek, pozisyon üretebilecek bir ekip değil. Hocamız İsmail Kartal oyuncularını bu tip maçlarda yapılabilecek yeni varyasyonlar bakımından geliştirebilmeli. Ayrıca forvetimiz top orta sahadan gelirken de tıpkı kanatlardan ortayla gelecek gibi rakip ceza sahasının ön çizgisinde çakılı bekliyor. Oysa ileri - geri ve yanlara koşu yapmak gerek. Dileyelim de bu yenilgi sezon başında akılları başa getirmek için vesile olur. 0 0 Yanıtla

Advertisement