Fenerbahçe Liderliği Korumak İstiyor - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe Liderliği Korumak İstiyor

Fenerbahçe Liderliği Korumak İstiyor

Süper Lig'de lider durumda bulunan Fenerbahçe, ligin 28. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Eskişehirspor'u mağlup ederek liderliğini korumak istiyor.

24.04.2015 14:02  Güncelleme: 14:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'de lider durumda bulunan Fenerbahçe, ligin 28. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Eskişehirspor'u mağlup ederek liderliğini korumak istiyor.

Ligde 59 puanda lider durumda bulunan sarı-lacivertliler, geçen hafta evinde Bursaspor'u 1-0 ile geçerek Galatasaray'ın puan kaybettiği haftada liderliğe yükselmişti. Yarın Eskişehirspor deplasmanına lider gelecek olan İsmail Kartal'ın öğrencileri, Beşiktaş ve Galatasaray ile olan puan farkını korumak ve son haftalara girerken avantajını kaybetmek istemiyor.

ES-ES YÜKSELİŞE GEÇMEYİ HEDEFLİYOR

Eskişehirspor'da Michael Skibbe'nin öğrencileri ise düşme potasından iyice uzaklaşmak istiyor. Geçen hafta Kayseri Erciyesspor deplasmanından önemli bir 3 puan alan Es-Es, düşme hattının 9 puan üzerine çıkarak rahat bir nefes aldı. Eskişehirspor, Fenerbahçe maçından da puanla ayrılıp üst sıralara tırmanmayı hedefliyor.

FENERBAHÇE, RAKİBİNE KARŞI ÜSTÜN

Ligde Eskişehirspor ile 58. kez karşılaşan Fenerbahçe, bu maçlardan 29'undan galibiyetle ayrılırken, 14 kez de sahadan yenik ayrıldı. İki ekip arasındaki 14 maç ise eşitlikle sona erdi. Sarı lacivertlilerin attığı 87 gole, Es-Es 56 golle cevap verdi. Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısında Şükrü Saracoğlu'ndaki maç ise 2-2'lik eşitlikle sona ermişti.

Mustafa Kamil Abitoğlu'nun yöneteceği zorlu karşılaşma Eskişehir Atatürk Stadyumu'nda yarın saat 19.00'da başlayacak. Sarı-lacivertlilerin aldığı ceza sebebiyle Fenerbahçe taraftarları maçı tribünden izleyemeyecek.

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Fenerbahçe Liderliği Korumak İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement