Fenerbahçe - Galatasaray Maçının Ardından - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe - Galatasaray Maçının Ardından

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı'nın başantrenörü George Dikeoulakos, derbi maçta Galatasaray'ı mağlup eden oyuncularıyla gurur duyduğunu söyledi.

14.02.2016 18:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı'nın başantrenörü George Dikeoulakos, derbi maçta Galatasaray'ı mağlup eden oyuncularıyla gurur duyduğunu söyledi.

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nin 19. haftasında Galatasaray'ı 75-62 mağlup ettikleri maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Fenerbahçe'nin başantrenörü George Dikeoulakos, oyuncularıyla gurur duyduğunu belirterek, "Oyuncularım iyi bir karakter gösterip, karşılaşmaya iyi konsantre oldular. 3. periyotta konsantrasyonumuzu kaybettik. Son periyotta başladığımız gibi bitirdik. Agresif bir defans ve akıllı bir hücumla oyunu kazandık" dedi.

Fenerbahçeli oyuncu Gökçe Doğan da evlerinde galibiyet serisini sürdürdükleri için mutlu olduklarını ifade etti.

Galatasaray Başantrenörü Ekrem Memnun ise, oyunun büyük bölümünde istediklerini yapamadıklarını vurgulayarak, "Son zamanlarda kırılgan bir duruma geldik. Planladığımız gibi oynayamadık. Çok basit hatalar yaptık. Milli takım arasında toparlanıp önümüze bakacağız" diye konuştu.

Galatasaraylı oyuncu Ayşegül Günay da çalıştıklarını sahaya yansıtamadıklarını ve basit hatalarla kaybettiklerini söyledi. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Fenerbahçe - Galatasaray Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Voleybol Vodafone Sultanlar Ligi 2023-2024 Sezonu Play-off Maç Programı Belli Oldu
    16:03 Voleybol Vodafone Sultanlar Ligi 2023-2024 Sezonu Play-off Maç Programı Belli Oldu

    Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından yapılan açıklamaya göre, Voleybol Vodafone Sultanlar Ligi 2023-2024 sezonu play-off etaplarının maç programı açıklandı. İstanbul takımlarının şampiyonluk için mücadele edeceği play-off etabında ilk karşılaşmalar 1 Nisan Pazartesi günü, rövanşları ise 4 Nisan Perşembe günü oynanacak. Maç programı ve statü hakkında detaylı bilgiler haberde yer alıyor.

  • Vize'de liseler arası kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi
    15:31 Vize'de liseler arası kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi

    Vize Kaymakamı Sedat Özdemir, Kütüphane Haftası kapsamında gerçekleştirilen yarışmaya katılan öğrencilere teşekkür ederek, kütüphanelerin bilgi kaynağı olduğunu vurguladı. Yarışmada dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi.

  • Ricardo Quaresma Beşiktaş'ta emeklilik hayali kuruyor
    15:26 Ricardo Quaresma Beşiktaş'ta emeklilik hayali kuruyor

    Beşiktaş'ın eski yıldız futbolcusu Ricardo Quaresma, Canal 11'e verdiği röportajda emekliliğe dair konuştu. Şu anda kulüpsüz olan Portekizli oyuncu, kariyerini Porto, Beşiktaş veya Sporting'de bitirmek istediğini söyledi. Beşiktaş kariyerinde 227 maça çıkan Quaresma, 38 gol ve 77 asistlik performans sergiledi.

  • Şuşa, İslam İşbirliği Teşkilatı Gençlik Başkenti 2024 olarak seçildi
    15:23 Şuşa, İslam İşbirliği Teşkilatı Gençlik Başkenti 2024 olarak seçildi

    İslam İşbirliği Gençlik Forumu (ICYF) ile Azerbaycan Gençlik ve Spor Bakanlığı arasında imzalanan protokolle, Azerbaycan'ın Şuşa şehri 2024 yılı için 'İslam İşbirliği Teşkilatı Gençlik Başkenti' olarak belirlendi. Protokol kapsamında, bilim, kültür, spor, girişimcilik, eğitim gibi alanlarda çeşitli etkinlikler düzenlenecek ve Şuşa'nın mücadelesi dünya gençliğine tanıtılacak.

  • Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nde 26. hafta müsabakaları yarın yapılacak
    14:57 Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nde 26. hafta müsabakaları yarın yapılacak

    Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yapılan açıklamaya göre, Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nde 26. hafta müsabakaları yarın oynanacak. Maç programı şu şekildedir: Trabzonspor-Ataşehir Belediyespor, Amed Sportif Faaliyetler-Bitexen Adana İdmanyurduspor, Galatasaray Petrol Ofisi-Hakkarigücüspor, Fatih Vatanspor-Karadeniz Ereğli Belediyespor, Beşiktaş JK United Payment-Fenerbahçe Petrol Ofisi, Beylerbeyi-Ankara Büyükşehir Belediyesi FOMGET, Wulfz Fatih Karagümrük-Bitexen 1207 Antalyaspor, Doğuş Gold Gaziantep Asyaspor-ALG Spor.


Advertisement