Fenerbahçe, Dzeko İçin 16 Milyon Euro Teklif Etti - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe, Dzeko İçin 16 Milyon Euro Teklif Etti

Dünyaca ünlü haber portalı ESPN, Fenerbahçe'nin Edin Dzeko için 16 milyon Euro'luk teklif yaptığını, Boşnak golcünün teklife sıcak baktığını yazdı.

01.02.2015 14:26  Güncelleme: 14:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yarın sona erecek transfer döneminde kadrosuna takviye yapmak için son kozlarını oynayan Fenerbahçe'nin Manchester City'nin golcüsü Edin Dzeko için 16 milyon Euro'yu gözden çıkardığı iddia edildi.

ESPN kaynaklı habere göre sarı lacivertli takım Dzeko'yu kadrosuna katmak için maddi şartları zorlarken, bu sezon İngiliz ekibinde istediği kadar forma şansı bulamayan Boşnak futbolcu da Fenerbahçe'nin teklifine sıcak bakıyor.

13 MAÇTA 2 GOL

Bu sezon Premier Lig'de yalnızca 6 kez ilk 11'de başlama fırsatı yakalayan Dzeko, takımıyla çıktığı 13 maçta 2 gol kaydetmişti. Dzeko'nun Manchester City'deki forma şansı Wilfried Bony transferinin ardından hayli azalmıştı.

Golcü futbolcu 2011 yılında Wolfsburg'tan 32 milyon Euro'ya transfer olduğu Manchester City'de 70 gol atma başarısı gösterdi.

Fenerbahçe, Dzeko İçin 16 Milyon Euro Teklif Etti
Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Fenerbahçe, Dzeko İçin 16 Milyon Euro Teklif Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (14)

  • Trabzonlular: Bırakın bu fb yi takip etmeyi nerde fb konu olsa zıplıyorsunuz eziklik yapmayın bari bırakın ilk fb yorumlarını fb liler yapsın bir tane gs li bjk li yok sürekli fosfor eksikli hamsi spor lular yorum yazıyor 15 9 Yanıtla
  • Kemal 61,5: Fenevi günahım kadar sevmem şikeci başkanı holigan taraftarı ve işe yaramaz tahrik edici futbolcuları olması bunun nedeni ama bu topçuya bu para gerçekten yazık .. 1 20 Yanıtla
  • GARIBAN-FUKARA-SiKKE-FiiiNNEVVV: HAYDE SANLI TRABZONUM 20M EURO BAS DZEKOYUDA FENNVIN SIKKE KOKAN CICCIK EZZIK GAGASINDAN KAP:)) CARDUZO, ERKAN ZENGIN:)) 2 18 Yanıtla
  • erkan: türkiye katardan daha beter oldu yahuu 8 6 Yanıtla
  • Van gaal: Kemal 61.5 feneri sevmezsin ama haberi okursun hahahah ne insanlar var yarabbim ?????? 12 0 Yanıtla
  • Brn: O Paraya yazık 3 6 Yanıtla
  • labunyalara kapak olayı: Cincon başkanı bile kumpas kutulduğunu kabul edip bi durum değerlendirmesi yapıyor, tüm şike lafını kullananların ağzına emzik olarak veriyor. 5 2 Yanıtla
  • Peker...: Pili bitmis oyuncuya 10milyon bile cok fazla.. 2 4 Yanıtla
  • Doğruluk: Önümüzdeki pazar Kadıköy'de ... Herşey belli olur...gavduzomu. Evkan zenginmi 1 4 Yanıtla
  • kamacı: Herkes konuşuyor da bu trabzonda ne oluyor. 3 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi
    20:35 Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi

    Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Antalya'da düzenlenen Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi. Sönmez, Alman raket Ella Seidel'i yenerek çeyrek finale adını yazdırdı. Çeyrek finalde Japon raket Moyuka Uchijima ile karşılaşacak olan Sönmez'in performansı Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş tarafından övgüyle karşılandı.

  • Trabzonspor, TÜMOSAN Konyaspor maçı için hazırlıklarını sürdürdü
    20:13 Trabzonspor, TÜMOSAN Konyaspor maçı için hazırlıklarını sürdürdü

    Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında TÜMOSAN Konyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde iki grup halinde çalıştı. Oyuncular, salonda yenilenme ve kuvvet çalışması yaparken diğer grup ise sahada koordinasyon, çabukluk ve rondo çalışması gerçekleştirdi. Antrenman, şut ve dayanıklılık çalışmalarının ardından tamamlandı. Takım, yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.

  • VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yendi
    19:54 VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yendi

    Voleybolda Vodafone Sultanlar Ligi 18. hafta erteleme maçında VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yenerek galibiyet elde etti. Maçın setleri 17-25, 25-21, 31-29, 14-25 ve 5-15 şeklinde sonuçlandı.

  • Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Open'da çeyrek finale yükseldi
    19:05 Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Open'da çeyrek finale yükseldi

    Antalya Belek'te düzenlenen Megasaray Hotels Open'da milli tenisçi Zeynep Sönmez, çeyrek finale yükseldi. İlk turda Fransız tenisçi Fiona Ferro'yu mağlup eden Sönmez, ikinci turda Alman raket Ella Seidel'i geri dönüşle mağlup etti. Çeyrek finalde Japon raket Moyuka Uchijima ile karşılaşacak olan Sönmez, maçın yarın başlayacağını belirtti.

  • Galatasaray teknik ekibi ve basın mensupları arasında maç yapıldı
    18:59 Galatasaray teknik ekibi ve basın mensupları arasında maç yapıldı

    Galatasaray Futbol Takımı, milli takım arasında Antalya'da kamp yaparken teknik ekip ve basın mensupları arasında maç düzenlendi. Teknik ekip, 13-3'lük skorla galip geldi ve Ali Yiğit Buruk 3 gol attı.


Advertisement