İbrahimoviç'in Menajeri: Sezon Başında Fenerbahçe Teklif Yaptı - Son Dakika
Spor

İbrahimoviç'in Menajeri: Sezon Başında Fenerbahçe Teklif Yaptı

Zlatan Ibrahimovic'in menajeri Mino Raiola, Fenerbahçe'nin İsveçli yıldıza sene başında transfer teklifinde bulunduğunu söyledi.

12.02.2016 10:22  Güncelleme: 11:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fransa'nın PSG takımında forma giyen İsveçli dünya starı Zlatan İbrahimovic'in menajeri Raiola, yaptığı açıklamalarla Fenerbahçeliler'i heyecanlandırdı! Sezon başında Galatasaray'la adı anılan İbrahimovic'in menajeri Mino Raiola, La Parisien gazetesine verdiği demeçte Fenerbahçe'nin Ibrahimovic'e teklif yaptığını söyledi.

"ŞU AN VERİLMİŞ BİR KARAR YOK"

Raiola ilk olarak Çin'in Shenhua takımının oyuncusu ile ilgilendiğini kabul etti. Fakat asıl bombayı ise "Ligler başlamadan önce Katar'dan Çin'e, ABD'den Fenerbahçe'ye kadar pek çok kulüp Zlatan ile ilgilendi. Fakat Zlatan Paris'te kalıp sezon sonuna kadar PSG'de forma giymeye karar verdi. Sezon sonu için dürüst olmak gerekirse verilmiş herhangi bir kararı yok. Şu anda verilmiş bir kararı yok" diyerek patlattı. Böylece Fenerbahçe yönetiminin İbrahimovic diye gizli bir gündeminin olduğu ortaya çıkmış oldu.

IBRAHIMOVIC CİDDİ BİR GELİR KAYNAĞI BİLE OLABİLİR

Ara transfer dönemini boş geçen ve sezon başında kadrosuna kattığı Robin Van Persie'den istediği verimi bir türlü alamayan Fenerbahçe Hollandalı yıldızı Çin'e iyi bir fiyata satması durumunda İbrahimovic için gerekli kaynağı rahatlıkla bulabilir. Fenerbahçe gerekli maliyeti göze alır ve İbrahimovic'i transfer ederse gerek bilet satışları gerek, forma satışları gerekse de reklam paylarıyla girdiği maliyeti rahatlıkla karşılaşabilir. Sponsorlardan gelecek yardımlar da buna dahil edilebilir. Fenerbahçe sezon sonunda İbrahimovic için çok ciddi bir çalışma yapacak gibi görünüyor. Sportif direktör Terraneo da bu zorlu yolculukta önemli bir koz olacak.

İbrahimoviç\'in Menajeri: Sezon Başında Fenerbahçe Teklif Yaptı

Son Dakika Spor İbrahimoviç'in Menajeri: Sezon Başında Fenerbahçe Teklif Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • ESW: ispanya fransa almanya ingiltere bu ligler dunyanın en kolay lıglerı bence EN ZOR LİG TURKIYE LIGI DUNYADA. 0 8 Yanıtla
  • Yiğit: Ya ne var bu Ibrahimoviçte kendini beğenmiş egoist inşallah gelmez... 0 4 Yanıtla
  • ANTİ AKP: AK PARTİ TÜRKİYE Yİ TEMİZLEMEYE KARARLI YAPMIŞ OLDUKLARI BAŞARILI ÇALIŞMALARI SAYESİNDE BÜTÜN TÜRKİYE Yİ TOPYEKÜN ŞEHİT ETMEYE KARARLILAR BAŞKANLIĞIN HİLAFETİN SİYONİZMİN EMPERYALİZMİN İLLUMİNATİ YÖNETİM SİSTEMİNİN KÖLELİK DÜZENİNİN AYAK SESLERİ CUMHURİYET DEMOKRASİ LAİK DÜZEN DEVLET VE ŞANLI BAYRAĞIMIZ CUMHURİYET TARİHİNDE KARŞILAŞMADIĞI BİR İHANET SÜRECİ İLE KARŞI KARŞIYA GELMİŞTİR ATATÜRK İLKE VE İNKILAPLARINI BİTİRMEK ADINA ELLERİNDEN NE GELİYORSA YAPMAK İÇİN BİAT EDEREK YEMİN İÇMİŞLERDİR... 0 2 Yanıtla

Advertisement