Fenerbahçe'den Nani'ye Yıllık 5 Milyon Euro - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'den Nani'ye Yıllık 5 Milyon Euro

Fenerbahçe\'den Nani\'ye Yıllık 5 Milyon Euro

Fenerbahçe'nin Portekizli yıldız Luis Nani'ye yaptığı teklif ortaya çıktı. Sarı-Lacivertliler, bonuslarla birlikte Nani'ye yaklaşık 5 milyon Euro ödeyecek.

30.06.2015 18:58  Güncelleme: 18:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe'de yoğun Luis Nani mesaisi sürüyor. Manchester United cephesi ile bonservis konusundan anlaşan Fenerbahçe, Portekizli yıldızla bir türlü el sıkışamamıştı.

Nani, yetkili menajerleri ve avukatları ile bir araya gelen Fenerbahçe'nin transferdeki yetkili isimlerinin, yaptıkları son teklifin detayları ortaya çıktı. Portekiz'in Record gazetesinde yer alan habere göre F.Bahçe 'dolaylı' yoldan da olsa Nani'nin istediği rakama çıktı.

PRİMLERLE BİRLİKTE YILLIK 5 MİLYON EURO

Haberde yer alan bilgilere göre, Portekizli oyuncu Fenerbahçe'den yıllık 5 milyon euro istemişti. Fenerbahçe ise yıllık 3.6 milyon eurodan 4 yıllık bir anlaşma sundu. Bu anlaşmaya maç başına 20.000 euro ücreti de içeren 1,5 milyon euroluk bonuslar eklendi. Bu bonusların içinde Nani'nin 50 maç oynaması halinde 20.000 euro ilave para alacağı detayı yer alıyor. Bu da Nani'nin Fenerbahçe'den bonuslarla beraber 5 milyon euro civarında bir para kazanacağı anlamına geliyor.

Portekiz basını, "Nani, Fenerbahçe'den daha fazla kaçamaz" cümleleri ile anlaşmanın tamamlandığını ve resmi duyurunun yarın (1 Temmuz Çarşamba) yapılacağını ifade etti. Oyuncunun da aynı gün ya da ertesi gün akşam saatlerinde Türkiye'de olacağı belirtildi.

Son Dakika Spor Fenerbahçe'den Nani'ye Yıllık 5 Milyon Euro - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • ?: Nani yıllık 5 milyon etmezzz 7 3 Yanıtla
  • Fener 1907: Kıskançlıktan çatlayanlar Fener geliyor gümbür gümbür korkmayın korkunun ecele faydası yok 3 5 Yanıtla
  • Baladırmak: fb pişman olacak bu adamı aldığına 3 4 Yanıtla
  • Demirci ustası : Saglam ayakkabı olsaydı man utd kadroda kalırdı adamlar kitlemeye takım arıyolar fb de inatla cabalıyo 5 1 Yanıtla
  • Ercan altindal: Bu is bitsin artik.. Hayirlisi.. 4 2 Yanıtla
  • Fenerli: Cinconun yorumlarina bakin fenerliler :))) ezikler heryerde kendilerini belli ediyorlar mormeneksem korkmayın devlet el uzatır yine 3 3 Yanıtla
  • zaza23: Verin verin karissin fenerbahce 3 2 Yanıtla
  • bunyamin cayi: uc ise yaramaz adam alip ikiserden 6 verecegine adam gibi oyuncu alip basanizi agritmamak daha dogru tercih 2 1 Yanıtla
  • Fukara: Beşiktaş'ı örnek ALIN para kazansın şirketleriniz birazda. Hep al hep al 1 1 Yanıtla

Advertisement