Fenerbahçe'den Emre Belözoğlu'na İdarecilik Teklifi - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'den Emre Belözoğlu'na İdarecilik Teklifi

Fenerbahçe\'den Emre Belözoğlu\'na İdarecilik Teklifi

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, sözleşme yenilenmeyen Emre Belözoğlu'na idarecilik teklifi yaptı, "Ömer Onan gibi çalışabilirsin." dedi.

29.06.2015 22:30  Güncelleme: 10:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın, sözleşmesi yenilenmeyen Emre Belözoğlu'na, basketbol takımındaki Ömer Onan gibi 'idarecilik' teklifinde bulunduğu ve, "Sen de aynı yolu izlersen 2-3 yıl sonra bu kulübün 1 numarası olabilirsin" dediği iddia edildi.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, Teknik Direktör Vitor Pereira'nın raporu sonucu yeni sözleşme yapmama kararı aldıkları Emre Belözoğlu'na sürpriz bir teklif getirdiler.

"ÖMER ONAN GİBİ ÇALIŞMAYA BAŞLAYABİLİRSİN"

Sportif Direktör Terraneo'nun, Fernandao'nun imza töreni sırasında, "Emre ile yeni sözleşme yapılmayacak" sözleri sonrası tecrübeli oyuncuyu Başkan Yıldırım ile Uslu hemen telefonla aradı. Olayın bu şekilde gelişmesinin kendilerini de rahatsız ettiğini ve hatalı olduklarını dile getiren ikili Emre'ye, "Eğer başka bir kulüpte forma giymeyi düşünmüyorsan Ömer Onan gibi kulüpte çalışmaya başlayabilirsin" önerisini sundular.

"BU TEKLİFİMİZ HER ZAMAN GEÇERLİ"

Sekiz sezon sarı lacivertli formayı giyen Emre'ye görüşme sırasında, "Geçtiğimiz sezon Ömer Onan'ın da durumu seninkine benzerdi. O başka kulüpte oynamak yerine profesyonel olarak Fenerbahçe'ye hizmet etmeye karar verdi. Ücretinin yarısı karşılığı menajerlik görevini kabul etti. Bak bir yılı geride bıraktı. Sen de aynı yolu izlersen 2-3 yıl sonra bu kulübün bir numarası olabilirsin. Senin gibi futbolu iyi bilen, yabancı dili olan, Avrupa'da oynamış, birçok meziyeti bulunan birinin bu kulübe saha dışında da önemli hizmetleri dokunabilir. Ancak yine de futbol hayatını aktif olarak sürdürmek istersen, buna saygı duyarız. Bu teklifimiz her zaman için geçerlidir. Sen bu kulübün bir evladısın" ifadelerinin kullanıldığı öğrenildi.

"KEŞKE..."

Fenerbahçeli yöneticiler Emre konusunda geç kaldıklarının da altını çizerken, "Keşke birkaç gün önce bir araya gelip karşılıklı bu işi noktalasaydık." yorumunu da yaptılar.

Son Dakika Spor Fenerbahçe'den Emre Belözoğlu'na İdarecilik Teklifi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (18)

  • sikebahce: emre nin bir gin konusmasin dan korkuyorlar....malum sike olayi.....yoksa emre umurlarinda degil..uyandinizmi simdi??????????? 12 2 Yanıtla
  • Gurt: Çirkefliklerine idareci olarak devam etsin ! Zira mevcut yöneticilerden geri kalmaz ;) 9 3 Yanıtla
  • Şükrü ercan: Bu saatten sonra bundan cacık bile olmaz 10 2 Yanıtla
  • SPORTMEN: Çimleri sulasın, temizlik yapsın, Aziz aganın çiftliğinde maraba olsun. 10 1 Yanıtla
  • Gökhan: Galatasrayin uefa kupasini ziyarte gelmis sanirim ???? 7 3 Yanıtla
  • giresun: ulan bundan idarecimi olur. idareci adam zihinsel olarak olgun olur. bu yönetici arkadaslariyla sürekli ergen gibi kavga etmeye kalkar. 7 3 Yanıtla
  • ÖZTUNALI : OLMADI TOP TOPLAYICISI YAPIN............. 9 1 Yanıtla
  • Hakan: Türk futbolu temizleniyor işte.Sıradakileeerrrrr 5 4 Yanıtla
  • Mustafa Serdar: Ne emreymiş kardeşim yürüsün gitsin arıza.. 7 2 Yanıtla
  • kara: FOTOYU NERDE ÇEKMİŞ DİKAT EDEN OLDUMU :))) 7 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Bahar Kupası Türkiye Serisi Kategori 1 Trabzon'da devam ediyor
    15:23 Bahar Kupası Türkiye Serisi Kategori 1 Trabzon'da devam ediyor

    Türkiye Tenis Federasyonunun faaliyet takviminde yer alan Bahar Kupası Türkiye Serisi Kategori 1, Trabzon'da Beşirli Tenis Kortları'nda düzenleniyor. Turnuvaya 12'si kadın 52 sporcu katılıyor. Kadınlar finali 18 Nisan, erkekler finali ise 19 Nisan'da yapılacak.

  • Fethiye'de Dalgıçlar Turizm Haftasını Su Altında Kutladı
    15:21 Fethiye'de Dalgıçlar Turizm Haftasını Su Altında Kutladı

    Muğla'nın Fethiye ilçesindeki dalgıçlar, Turizm Haftası dolayısıyla su altında temsili bir turizm sezonu değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Dalgıçlar, su altında kurdukları masada oturarak, birbirlerinin sorularını cevaplandırdı ve notlar aldı. Dalış eğitmeni Önder Diktaş, bu etkinlikle dalışı Türkiye'de tanıtmayı ve sevdirmeyi amaçladıklarını belirtti.

  • Ümit Özat, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın başdanışmanı oldu
    15:03 Ümit Özat, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın başdanışmanı oldu

    Fenerbahçe ve milli takımın eski kaptanı Ümit Özat, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın sorumlu başdanışmanı olarak görev yapacak.

  • Fenerbahçe, Olympiakos maçı için hazırlıklarını sürdürdü
    15:02 Fenerbahçe, Olympiakos maçı için hazırlıklarını sürdürdü

    Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçı öncesi antrenmanlarını tamamladı. Teknik direktör İsmail Kartal ve bir oyuncu, basın mensuplarının sorularını yanıtlayacak. Karşılaşmanın son antrenmanı ise basına açık olacak.

  • Türkiye İş Bankası 19. İstanbul Yarı Maratonu Tanıtıldı
    14:53 Türkiye İş Bankası 19. İstanbul Yarı Maratonu Tanıtıldı

    Bu yıl 28 Nisan Pazar günü koşulacak olan Türkiye İş Bankası 19. İstanbul Yarı Maratonu için tanıtım toplantısı düzenlendi. Geçen yıl 12 bin kişinin kayıt yaptırdığı maratona bu sene 16 bin kişi kaydoldu. Ayrıca bu sene ilk defa 16 yaş ve üstü gençler de yarı maratonda koşacaklar.

  • NEVÜ, Salon Futbolu Bölgesel Lig Müsabakalarına ev sahipliği yapıyor
    14:42 NEVÜ, Salon Futbolu Bölgesel Lig Müsabakalarına ev sahipliği yapıyor

    Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen 'Salon Futbolu Bölgesel Lig Müsabakaları'na ev sahipliği yapıyor. Müsabakalarda NEVÜ, Mersin Üniversitesi, Kayseri Üniversitesi ve Ordu Üniversitesi Erkek Futsal Takımları karşılaşacak. Ayrıca NEVÜ, Mersin Üniversitesi ve Ordu Üniversitesi Kadın Futsal Takımları ile de mücadele edecek.

  • Panathinaikos, Fatih Terim ile yola devam kararı aldı
    14:36 Panathinaikos, Fatih Terim ile yola devam kararı aldı

    Yunanistan Süper Lig'inde şampiyonluk mücadelesi veren Panathikos, şampiyon olamasa da teknik direktör Fatih Terim ile yola devam etme kararı aldı. Tecrübeli teknik adam ile başkan Giannis Alafouzos bir araya gelerek önümüzdeki sezonun planlamasına başladı.


Advertisement