Fenerbahçe'de Kuyt'ın Yerine Nijeryalı Ronaldo Geliyor - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'de Kuyt'ın Yerine Nijeryalı Ronaldo Geliyor

Nijerya basını, Fenerbahçe'nin Kuyt'ın yerine Gent forması giyen Moses Simon'u transfer edeceğini yazdı.

27.04.2015 09:29  Güncelleme: 09:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren, bir yandan da gelecek sezonun transfer planlarını yapmaya başlayan Fenerbahçe'nin Belçika'da Gent forması giyen Moses Simon'u kadrosuna katmak istiyor.

FENER'İN RAKİPLERİ CİDDİ

Emmanuel Emenike'nin Fenerbahçe'de oynamasından dolayı 19'luk genç Nijeryalı'nın sarı-lacivertlilerle olan durumunu yakından takip eden Nijerya basını, Simon için Fenerbahçe'nin karşısına ciddi rakiplerin çıktığını yazdı.

LAKABI NİJERYALI RONALDO

'Nijeryalı Ronaldo' lakaplı Moses Simon için Borussia Mönchengladbach Eintracht Frankfurt, VfB Stuttgart, Borussia Dortmund, Ajax Amsterdam ve PSV'nin girişimlerde bulunduğu, özellikle Mönchengladbach ile Frankfurt'un girişimlerini hızlandırdığı belirtildi.

KUYT'UN YERİNE ADAY

Hollandalı futbolcu Dirk Kuyt'un bölgesinde oynayan, sol kanat ve forvette de görev alabilen yıldız adayı, Slovak temsilcisi Trencin'deki patlamasının ardından devre arasında 800 bin euroya Gent'e gelmişti. Şu andaki bonservis bedeli 4 milyon euro olan Moses Daddy-Ajala Simon'un kulübü ile 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

FENER'İN HAMLESİ MERAK EDİLİYOR

Yabancı sınırının değişecek olmasından dolayı genç ve potansiyel yıldız adaylarını takibe alan Fenerbahçe yönetiminin sezon sonunda yapacağı Simon hamlesi merakla beklenmeye başlandı. Bu sezon Trencin ve Gent formalarıyla 36 maça çıkan genç oyuncu, 16 gol atarken 11 de asist yaptı.

Kaynak: Sporx

Fenerbahçe\'de Kuyt\'ın Yerine Nijeryalı Ronaldo Geliyor
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Fenerbahçe'de Kuyt'ın Yerine Nijeryalı Ronaldo Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • KIZILTEPELİ: Her puan kaybında transfer gündemde. İnsanları kandırıyor bunlar. Bence en iyi transfer azizi başka takıma transfer yapmaktır 17 3 Yanıtla
  • GENÇLER BU ÖNEMLİ: Allah CC Kişinin Zannına göredir. Zirve Efendimiz Hz Muhammed Sallallahüaleyhivesellem'in bildiği tanıdığı iman ettiği Allah CC senin tanıdığın bildiğin iman ettiğin gibimidir. Benim iman ettiğim tanıdığım Allah CC ile senin tanıdığın Bildiğin Allah ile aynımıdır. Ben diyorumki herkezin bildiği Allah CC kişinin akıl yapısı kapasitesi kadardır. Buyüzden nekadar iyilik yaparsam Allah bana nekadar ecir verir demeden Müslüman dairesinde ölene kadar sevap, ibadet, iyilikler yapalım. Ahirette bizi ne süprizler bekliyor. ANCAK MÜSLÜMAN OLARAK CAN VERİN ARKADAŞLAR. 4 2 Yanıtla
  • Doğrucu Davut: Burası fetva verme yerimi..ayrıca fetva ehlimisin ki konuşuyorsun...konu ne sen ne anlatıyorsun...biraz edep yahuu...işte sizin bu yersiz ve zamansız tavırlarınız tepki çekip islâma zarar veriyor...din adına olur olmadık her yerde konuşulmaz...biraz Duyarlılık ve birazda ciddiyet lütfen... 3 2 Yanıtla
  • RASİM: BİENVENU 2 2 Yanıtla

Advertisement