Fenerbahçe'de Kupalar Kaldırmak İstiyorum" - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'de Kupalar Kaldırmak İstiyorum"

Fenerbahçe Futbol Takımı'nın yeni transferi Jose Fernandao, sarı-lacivertli forma altında kupalar kazanmak istediğini söyledi.

29.06.2015 18:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe Futbol Takımı'nın yeni transferi Jose Fernandao, sarı-lacivertli forma altında kupalar kazanmak istediğini söyledi.

FBTV'de yayımlanan programa katılan Brezilyalı oyuncu, Fenerbahçe'de olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, "Aslında şaşırdığımı söyleyebilirim. Çok etkilendim buradan. Başarıya ve hedeflere ulaşmak için her imkan var. Güzel bir tesis ve güzel bir çalışma ortamı mevcut" dedi.

Jose Fernandao, işine konsantre olduğunu ve her zaman daha iyisini yapmaya çalıştığını vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Her zaman en iyi olmaya ve daha iyisini yapmaya çalışan oyuncuyum. Kendimi bu şekilde tanımlıyorum. İşine konsantre ve kararlı birisiyim. Saha içinde ve saha dışında arkadaşlarıma yardımcı olmaya çalışıyorum ve çalışacağım. Büyük hedefleri olan bir oyuncuyum ve Fenerbahçe gibi yüksek hedefleri olan bir takımdayım. Fenerbahçe'de kupalar kaldırmak ve Fenerbahçe'yi hedeflerine ulaştırmak benim en büyük amacım."

Dünyanın en büyük kulüplerinden birine geldiğini dile getiren Brezilyalı futbolcu, " Türkiye'ye ilk geldiğim günlerde burada iyi bir iş çıkarıp, büyük bir takımda oynamayı hedefliyordum ve bunu başardım.  Kendimi işime verdim ve başarılı oldum. Şu anda dünyanın en büyük takımlarından birisindeyim" diye konuştu.

Spor Toto Süper Lig'de geride kalan sezonda 22 golle gol kralı olan Fernandao, Fenerbahçe Sportif Direktörü Giuliano Terraneo ile girdikleri bahise göre en az 2 gol fazla atması gerektiğinin hatırlatılması üzerine, "Bu yüzden beni aldılar. Çalışmalarıma en iyi şekilde devam edeceğim. Bu işin de yolu çalışmaktan geçiyor. Gol kralı olabilecek her imkana sahibim. Kendimde de bu gücü hissediyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Fenerbahçe'de Kupalar Kaldırmak İstiyorum' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement