İsmail Kartal: Hasan Ali'yi Atak Yememek İçin Oyuna Aldım - Son Dakika
Spor

İsmail Kartal: Hasan Ali'yi Atak Yememek İçin Oyuna Aldım

İsmail Kartal: Hasan Ali\'yi Atak Yememek İçin Oyuna Aldım

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, "Hasan Ali'yi görev yaptığı kanadı kapatması ve atak yememek için oyuna aldık." derken protestoların normal olduğunu söyledi ve özür diledi.

22.05.2015 00:00  Güncelleme: 12:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Bursaspor'a 3-0 yenildikleri maç sonrası açıklamalar yapan Fenerbahçe Teknik direktörü İsmail Kartal, "Bursaspor galibiyeti hak etti, bahanelerin arkasına sığınmayacağız." dedi.

İsmail Kartal, protestolara neden olan Hasan Ali Kaldırım değişikliğini ise, "Taraftar haklıdır; ama biz antrenörler de bazı şeyler düşünerek değişiklikler yaparız." dedi. Kartal, yenilgi nedeniyle de taraftardan özür diledi.

"TARAFTARIMIZDAN ÖZÜR DİLİYORUZ"

Maçı değerlendirerek sözlerine başlayan İsmail Kartal, "İlk maçta Bursa'da önemli bir avantaj elde etmiştik. İyi mücadele edip sahadan 2-1 galibiyetle ayrılmıştı. Burada da iyi mücadele edip finale çıkmak istiyorduk. Kupa maçlarından önce amacımın gençleri kazanmak olduğunu söylemiştim. Bu yolda Uygar'ı kazandık. A takım kadrosuna aldık. Ama deplasmandaki 2-1 galibiyetten sonra burada 3-0 yenilgi hoş bir şey değil. Onun için taraftarımızdan özür diliyoruz." dedi.

"BURSASPOR'U TEBRİK EDİYORUM"

"Bursaspor'u tebrik ediyorum" diyen Kartal, "Hafta sonunda oynayacağımız önemli bir maçımız var. Bir an önce bu mağlubiyeti unutup, toparlanmalıyız. Maça baktığınızda Bursaspor'un da bizim de pozisyonlarımız vardı. Bursaspor, ligin en iyi futbol oynayan en genç takımı. Haklı bir galibiyet elde ettiler. Bunun bütün sorumluluk ben ve oyuncularımın. Kendilerini tebrik ediyorum, finalde başarılar diliyorum." dedi.

HASAN ALİ DEĞİŞİKLİĞİ

Hasan Ali Kaldırım değişikliği üzerine tribünlerde protesto ve istifa seslerinin yükseldiğinin hatırlatılması üzerine ise İsmail Kartal, "Normaldir; ancak biz antrenörler farklı şeyler düşünebiliriz. Takımımızda oynayan banko yerli oyuncularımızdan dördü de sakattı. Hasan Ali'yi görev yaptığı kanadı kapatması ve atak yememek için oyuna aldık. Yabancı sınırı nedeniyle Meireles'i çıkarttık. Hasan Ali, hafta sonunda oynatacağım maçta yerli sol bekim olacağı için son ana kadar bekletmek istedim. Kadlec de kırmızı kart görünce oyuna aldım. Biz antrenör olarak bu tip değişiklikleri yaparız. Taraftarımız haklıdır, kendilerinden bir kez daha özür diliyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

"BU MAÇI UNUTMAMIZ LAZIM"

Başakşehir maçıyla birlikte derbiyi de yorumlayan İsmail Kartal, "Bu maçı unutup, hafta sonundaki maçımıza odaklanmamız lazım. Pazar günü rakibimizin derbi maçını izledikten sonra Pazartesi günü oynayacağımız Başakşehir maçına hazırlanacağız." dedi.

EMENIKE KONUSU

Emenike'nin durumuyla ilgili olarak ise Kartal, "Emenike'nin arka adelesinde kramplar oluşmuş. Sakat olarak oyundan çıkmak zorunda kaldı." demekle yetindi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor İsmail Kartal: Hasan Ali'yi Atak Yememek İçin Oyuna Aldım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (18)

  • fenerli: Fenerliyim ama en büyük galatasaray bunu anlamamız gerekiyo 5 10 Yanıtla
  • yeterrrrrrrrrr: KUTUK ISMAIL SENIN VE PATRONUN SONU GELDI GERIZEKILAR O GUZELIM TAKIMIN ICINE ANCA BOYLE EDILIRDI BAŞARDINIZ 10 0 Yanıtla
  • ADEM DOĞAN: bu kartaldan nefret ediyorum amayör takım bile calıstıramaz bu adam..resmen taraftarla dalga geciyo...özrü kabahtından büyük ..defol git kartal fener taraftarından daha fazla küfür yemeden 6 1 Yanıtla
  • özy: önlem alacak bir takımın hocası değil önlem alınacak takımın hocası olmalısın 6 0 Yanıtla
  • bırak git: ya artık bırak git şu takımın başından, bu nasıl lakayıtlıktır kardeşim evimizde 3-0 yendiler. başta oyuncuları seçme kararından tutta oyuncu değişikliğine kadar yaptığın şeyler cahilce bilgisizceydi. şimdi çıkıp suçluyum özür diliyorum ne ya? bu nasıl motivasyon eksikliğidir sende öyle, FB babanın çiftliği değil bırak git. Adamlar aslan gibi oynadı 2-1 in rövanşı 3-0 aldı az kaldı 5-6-0 falan olup farka gitceklerdi. Yazık ettin Fenerime 4 2 Yanıtla
  • F.B: Sen neyin peşindesin,ilk maça güvenip as futbolcuları oynatmıyorsun.Volkan,Emre,Sow,Vebo,Ribas,Caner..Nerde bunlar nerdeDoğru ya antrenörlük senin beyine,sonra kalk özür dile,,geç bunları geç.. 6 0 Yanıtla
  • FENER: NEYİN ÖZÜRÜ YA? ATAK YEMEMEK İÇİNMİŞ. YA SEN ŞAMPİYONLUĞA BÖYLE Mİ OYNUYORSUN? 2-1 AVANTAJIN VAR SAHA SENİN TARAFTAR SENİN VE SEN ŞAMPİYON ADAYISIN 3.GOLE KADAR BİR İCRAAATINI GÖREMEDİK. BURSA ÇIKTI TAKIR TAKIR OYNADI SEN İZLEDİN. ŞİMDİ ÇIKMIŞ NEYİN ÖZRÜNÜ DİLİYORSUN. ÖZRÜN KABAHATİNDEN BÜYÜK SENİN. İLK GOLÜ YİYİNCE YAPSANA DEĞİŞİKLİĞİNİ HAMLELERİNİ. SEN DE TAKIM RUHU YOK. ŞAMPİYON GİTTİ KUPA GİTTİ. SÖYLESENE NE YAPTIN BU TAKIMA? TEK BİR FAYDAN? SEN SANIYORMUSUN Kİ CİMBOM BİZE ŞAMPİYONLUĞU VERECEK? RÜYANDA GÖR.O NEDENLE AZCIK FENER SEVGİN VARSA İSTİFA ET. YOKSA ZATEN GÖNDERİLECEKSİN... 5 0 Yanıtla
  • ss: incir ağacından oklava olmaz ismail kartaldan bir halt olmaz 4 0 Yanıtla
  • ss: allah ismail kartalın belasını versin 0 3 Yanıtla
  • özy: bu kadar karakter yönünden yoksun insanı bir araya nasıl toplarsınız anlamak mümkün değil 2 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement