Fenerbahçe, Baroni'nin Sözleşmesini Feshettiğini Duyurdu - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe, Baroni'nin Sözleşmesini Feshettiğini Duyurdu

Fenerbahçe, Baroni'nin sözleşmesini feshettiğini "Yabancı kısıtlaması nedeniyle zorunlu olarak yollarımızı ayırdık." sözleriyle resmi sitesinden duyurdu.

28.08.2014 16:34  Güncelleme: 16:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe resmi internet sitesinden yaptığı açıklama ile Cristian Baroni'nin sözleşmesini feshettiğini açıkladı. Sarı-lacivertli ekipten yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"ZORUNLU OLARAK YOLLARIMIZ AYRILDI"

"2009-2010 sezonundan bu yana Fenerbahçemize başarıyla hizmet eden Brezilyalı oyuncumuz Cristian Oliveira Baroni ile Türkiye Futbol Federasyonu'nun getirmiş olduğu yabancı oyuncu kısıtlaması nedeniyle bugün itibariyle zorunlu olarak yollarımız ayrılmıştır.

"TEŞEKKÜR PLAKETİ TAKDİM EDİLECEK"

Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu, 31 Ağustos 2014 Pazar günü oynanacak olan Karabükspor maçı öncesi Cristian Baroni'ye bir teşekkür plaketi takdim edecektir.

"BUNDAN SONRAKİ KARİYERİNDE BAŞARILAR DİLERİZ"

Fenerbahçe Spor Kulübü olarak Cristian Baroni'ye kulübümüzün kapılarının ileriki dönemde de açık olacağını belirterek, bugüne kadar kulübümüz için vermiş olduğu tüm emek için teşekkür eder, bundan sonraki futbol kariyerinde başarılar dileriz."

Fenerbahçe, Baroni\'nin Sözleşmesini Feshettiğini Duyurdu
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Fenerbahçe, Baroni'nin Sözleşmesini Feshettiğini Duyurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Resul1453: GARIBIM ALEX GIBI HARCANDI KADINGÖY SIKKE KOKAN GAFFESINDEN ATILDI. . . BÖYLEDIR ISTE EMEK HIRSSIZI FENNEVVBESSIKBAHZE. . . 4 8 Yanıtla
  • DİYOJEN: Bir GS' li olarak fenerin transfer politikasını tebrik ediyorum. 8 3 Yanıtla

Advertisement