Fenerbahçe, Ukraynalı Artem Radchenko'yla Anlaştı - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe, Ukraynalı Artem Radchenko'yla Anlaştı

Ukrayna'nın Uzhgorod takımı teknik direktörü Vyacheslav Grozny, oyuncusu için "Radchenko, Fenerbahçe ile sözleşme imzaladı" dedi.

01.04.2015 21:13  Güncelleme: 11:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeni sezonda revizyona gideceğini açıklayan Fenerbahçe'de çalışmalar başladı. Sarı Lacivertliler'in Ukraynalı 20 yaşındaki Artem Radchenko ile anlaştığı resmen duyuruldu.

"FENERBAHÇE İLE ANLAŞTI"

Şu an Metalist'in oyuncusu olan Radchenko için Ukrayna'nın Uzhgorod takımı teknik direktörü Vyacheslav Grozny, yaptığı açıklamada, Radchenko'nun sezon sonuna kadar kendilerinde oynayacağını daha sonra da Fenerbahçe'ye katılacağını ifade etti. Grozny, "Radchenko, Fenerbahçe ile sözleşme imzaladı. Biz de onun bu durumunu bilerek kadromuza kattık." diyerek transferi bir yönden resmen açıklamış oldu.

"GELECEK YAZ FENERBAHÇE'DE"

Oyuncunun menajeri Vadim Chablis de oyuncunun Uzhgorod takımına transfer olmasını Radchenko şimdilik Ukrayna'da ama Fenerbahçe ile imzalanan bir anlaşma var. Gelecek yazdan itibaren Fenerbahçe'de olacak" dedi.

GEÇTİĞİMİZ AYLARDA DENEMİŞTİ

Fenerbahçe'nin geçtiğimiz aylarda U21 Takımı ile denediği ve orta sahada görev yapan Radchenko'yu beğendiği, sezon sonuna kadar form tutması için Uzhgorod'a gönderdiği belirtildi.

Fenerbahçe, Ukraynalı Artem Radchenko\'yla Anlaştı
Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Fenerbahçe, Ukraynalı Artem Radchenko'yla Anlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • KING: bizim bruma kadar olmasada hizli cocuk ama turkiyede yalan ederler bunu.. 2 4 Yanıtla
  • ERMAN TOROGLU: 2014 subat ayinda ben ne dedim , biz bos konusmuyoruz kardesim..diger soyledim transferlerde cikicak yakinda.. 2 3 Yanıtla
  • SOW: HELAL BE FENERBAHCE IYI OYUNCU SAMPIYON SENSIN FENER 1 0 Yanıtla
  • iste fener bahceye yarali olacak oyuncu bunlar a: Buyuksun 0 0 Yanıtla

Advertisement