Fenerbahçe, 5 Futbolcusuyla Sözleşme Yenileyecek - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe, 5 Futbolcusuyla Sözleşme Yenileyecek

Fenerbahçe, 5 Futbolcusuyla Sözleşme Yenileyecek

Sarı-Lacivertli yönetim, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Emre, Mert, Egemen, Bekir ve Selçuk'la kontrat yenileme kararı aldı.

06.05.2015 10:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bir yandan şampiyonluk yarışında yoluna devam eden Fenerbahçe, bir diğer yandan gelecek sezonun planlarını yapıyor. Gelecek sezondan itibaren devreye girecek olan yeni yabancı kuralına rağmen, sarı-lacivertlilerin eldeki tecrübeli yerlilerle sözleşme uzatacağı belirtildi.

EMRE'YLE ANLAŞILDI

Sabah'ın haberine göre; Kaptan Emre Belözoğlu ile sözlü olarak bir kontrat görüşmesi yapıldığı ve prensip anlaşmasına varıldığı biliniyor. Diğer oyunculardan Mert Günok, Egemen Korkmaz ve Bekir İrtegün'e de sözleşme uzatma teklifi gideceği, anlaşma sağlanması halinde imzaların atılacağı gelen haberler arasında.

İKİ FUTBOLCUDA SORU İŞARETİ VAR!

Soru işareti olan iki isim Selçuk Şahin ve Pierre Webo... Yönetimin, 34 yaşındaki Selçuk Şahin ile 1 yıl daha devam etmeye sıcak baktığı ancak bu konuda şu an için kesin bir karar verilmediği ifade edildi. Pierre Webo, takımda kalma ihtimali en düşük isim olarak gözükse de son haftalardaki performansıyla Kamerunlu futbolcunun da şansının arttığı sızan bilgiler arasında. Yönetim Webo ile ilgili kararını sezon sonunda verecek.

ÜCRETLERDE İNDİRİME GİDİLECEK

Yönetim, sözleşme görüşmelerinde futbolculardan ciddi anlamda indirim isteyecek. Mali kriterler nedeniyle sözleşme teklif edilen isimlere şu an kazandıklarının yüzde 30-40 altında rakamlar önerileceği belirtiliyor. Sözleşmesi biten isimlerden sadece Mert Günok'un kazancını yükseltebileceği, diğer isimlerin gelecek sezondan itibaren daha az kazanacağı ifade ediliyor.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Fenerbahçe, 5 Futbolcusuyla Sözleşme Yenileyecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (13)

  • Boş adamlari gonderim: Ya bu ne bicim yonetim şu selcuk nedir ya 34 yasina gelmis hicbir faydasi yok oturdugu yerden kazaniyor sevimsiz herif bole yonetim olmaz ya uyanin 16 0 Yanıtla
  • RealistFener: Ya bırakın şu selçukla emreyi arkadaş yönetim mala bağladı ya 9 0 Yanıtla
  • kral: Ya daha bu selcuku tutan zihniyete.bu adamin yuzunden fenerden sogudum.gitsin ugursuz y 4 1 Yanıtla
  • MEHMET: BUNLARLA SÖZLEŞME İMZALAYAN FENERBAHÇELİ OLAMAZ KESİN SÖZLEŞMEDEN ÇIKARLARI OLANLAR İMZALAR NASI Bİ BAŞKAN VAR BİZDE BIRAKMADI GİTTİ NOT: MERT HARİÇ 4 0 Yanıtla
  • Rido: Yönetimin yabancı kararından haberi yok herhalde 2 0 Yanıtla
  • EFE Yakara: Webo 40.selcuku 38 Emre .36.vıravo Aziz e 2 0 Yanıtla
  • pompacı: Yaa siz kafayi yemiş.siniz gökhan mert.den hariç hepsini kovun gitsin selçuk şahin bi futbol sever olarak amatör.de dahi oynatmam 2 0 Yanıtla
  • Ali: Allah belanızı versin emi bu Selçuk kim bu adama niye bukadar gebesiniz lanet olsun 1 0 Yanıtla
  • Burhan: Daha hiç bir ürün almam fenerim mazalarından....adamlar yürüyor 1 0 Yanıtla
  • Gakkos: Neeeeeeeeeeyyyyyyy selcukmu !!! 0 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement