Fenerahçe'den İndirimli Yeni Sözleşme - Son Dakika
Spor

Fenerahçe'den İndirimli Yeni Sözleşme

Yabancı sınırı kalkıyor, ancak Fenerbahçe yönetimi, eldeki tecrübeli isimlerden vazgeçmiyor.

06.05.2015 09:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bir yandan şampiyonluk yarışında yoluna devam eden Fenerbahçe, bir diğer yandan gelecek sezonun planlarını yapıyor. Gelecek sezondan itibaren devreye girecek olan yeni yabancı kuralına rağmen, sarı-lacivertlilerin eldeki tecrübeli yerlilerle sözleşme uzatacağı belirtildi. Kaptan Emre Belözoğlu ile sözlü olarak bir kontrat görüşmesi yapıldığı ve prensip anlaşmasına varıldığı biliniyor. Diğer oyunculardan Mert Günok, Egemen Korkmaz ve Bekir İrtegün'e de sözleşme uzatma teklifi gideceği, anlaşma sağlanması halinde imzaların atılacağı gelen haberler arasında.

İKİ FUTBOLCUDA SORU İŞARETİ VAR!

Soru işareti olan iki isim Selçuk Şahin ve Pierre Webo... Yönetimin, 34 yaşındaki Selçuk Şahin ile 1 yıl daha devam etmeye sıcak baktığı ancak bu konuda şu an için kesin bir karar verilmediği ifade edildi. Pierre Webo, takımda kalma ihtimali en düşük isim olarak gözükse de son haftalardaki performansıyla Kamerunlu futbolcunun da şansının arttığı sızan bilgiler arasında. Yönetim Webo ile ilgili kararını sezon sonunda verecek.

YÜZDE 30-40 İNDİRİME GİDİLECEK

Yönetim, sözleşme görüşmelerinde futbolculardan ciddi anlamda indirim isteyecek. Mali kriterler nedeniyle sözleşme teklif edilen isimlere şu an kazandıklarının yüzde 30-40 altında rakamlar önerileceği belirtiliyor. Sözleşmesi biten isimlerden sadece Mert Günok'un kazancını yükseltebileceği, diğer isimlerin gelecek sezondan itibaren daha az kazanacağı ifade ediliyor.

Sabah

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Fenerahçe'den İndirimli Yeni Sözleşme - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement