Tekirdağ'da Feci Kaza: 4 Asker Yaralandı - Son Dakika
Güncel

Tekirdağ'da Feci Kaza: 4 Asker Yaralandı

Tekirdağ\'da Feci Kaza: 4 Asker Yaralandı

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde memleketlerine dönmek için izin alan askerlerin bulunduğu aracın, TIR'la çarpışması sonucu oluşan kazada biri ağır, 4 asker yaralandı.

27.12.2014 19:58  Güncelleme: 21:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1'i ağır 4 asker yaralandı.

Kaza, D-110 Karayolu üzerinde bulunan bir gıda marketinin önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, askeri birliklerinden memleketlerine dönmek üzere izin alan 4 asker, Çanakkale'den yola çıktı.

ASKERLERİN BULUNDUĞU ARAÇ, TIR'A ARKADAN ÇARPIP ŞARAMPOLE UÇTU

Keşan'dan İstanbul istikametine seyreden Ömer Faruk Altınova yönetimindeki 34 ZC 1781 plakalı otomobil, Malkara ilçesindeki ışıklı kavşağı geçtiğinde seyir halindeki Çağlar Kansu'nun kullandığı 22 LE 839 plakalı otomobile arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği 4 askerin bulunduğu 34 ZC 1781 plakalı otomobil, Özcan Uzun'un kullandığı 34 DG 2343 ön, 34 UT 9864 dorse plakalı TIR'a arkadan çarparak şarampole uçtu.

4 ASKER YARALANDI

Kazada Ebubekir Sıdık (20), Murat Arslan (20), Salih Sertaç Kan (20), Bilal İmanoğlu (21) yaralandı. Yaralı askerler, olay yerine gelen ambulanslarla Malkara Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.


Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Tekirdağ'da Feci Kaza: 4 Asker Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • hüülooğğğ: geçmiş olsun allah şifalar versin de ama trakya yağışlı bölge 20 yaşında ki şöför ne kadar şöför 2 6 Yanıtla
  • Meto: Bunlar kaza yapmaya, ben bu kazalara yorum yapmaya yetistiremiyorum. Arkadas ne bu hergün yaaaaaa. Körmüsünüz, sakatmisiniz, yoksa mahsustan ölüme intihara mi gidiyorsunuz Allah askina biraz dikkatli olun yaaaa. Tövbe tövbe. Kendine acimiyorsan, digerlerini düsün. 2 0 Yanıtla
  • KAHRAMAN: ASKERLERİMİZE VE AİLELERİNE GEÇMİŞ OLSUN. ÜZÜLDÜM YAZIK. 0 1 Yanıtla
  • vatansever: ins. gormemise doner tez iyilesirler. 0 0 Yanıtla

Advertisement