Fazla Kilolarından Kurtulmak İsteyen Kadın, 18 Kilo Kaldı - Son Dakika
Yaşam

Fazla Kilolarından Kurtulmak İsteyen Kadın, 18 Kilo Kaldı

37 yaşındaki ABD'li Rachael Farrokh, yakalandığı anoreksiya hastalığı nedeniyle hızla kilo kaybetti. Kilo kaybı nedeniyle genç kadında ciddi sağlık sorunları da baş gösterdi.

21.05.2015 13:25  Güncelleme: 18:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bundan tam 10 yıl önce güzel, aktif, akıllı ve en önemlisi sağlıklı bir kadındı. O dönemde kişisel egzersiz egitmenliği yapan Rachael Farrokh'un birkaç fazla kilodan kurtulma serüveni onu bugün anoreksiyanın pençesinde hayata tutunmaya çalışan bir kadın haline getirdi. 37 yaşındaki ABD'li Rachael Farrokh, yakalandığı anoreksiya hastalığı yüzünden sadece 18 kilo kaldı.

"BANA YARDIM EDİN"

"Çok tehlikeli" bir durumda olduğu için hastanelerin de tedavi altına almayı reddettiği Farrokh, Youtube'da paylaştığı video aracılığıyla "Bana yardım edin" diye sesleniyor. Artık ayakta duramayacak hatta neredeyse nefes bile alamayacak hale gelen Farrokh'u kocası bir an bile yalnız bırakmıyor.

CİDDİ SAĞLIK SORUNLARI BAŞLADI

Hatta Rod Edmondson, karısına ihtiyacı olan bakımı sağlayabilmek için işinden de ayrıldı ve günün 24 saatini Farrokh'un yanında geçiriyor. Bu kadar fazla kilo kaybı nedeniyle Rachael Farrokh'ta kalp, karaciğer ve böbrekle ilgili ciddi sağlık sorunları başladı.

"AMACIM BİRKAÇ KİLO KAYBETMEKTİ"

Genç kadın için her şey 10 yıl önce sadece birkaç kilo vermek istemesiyle başlamış. O dönemleri şöyle anlatıyor Farrokh "Daha iyi görünen karın kaslarım olsun istedim. Amacım sadece birkaç kilo kaybetmekti."

"YENİDEN O İNSAN OLMAK İSTİYORUM"

Ancak sonra aniden işini kaybetmesi ve geçmişiyle ilgili acı hatıraları onun anoreksiyanın pençesine düşmesine neden oldu. Rachael Farrokh, zaman zaman eski fotoğraflarına baktığını söyleyerek "Ben yeniden o insan olmak istiyorum. Güçlü, bağımsız ve kendisi olabilen bir kadın" diye konuşuyor.

Artık kocasının yardımı olmadan hareket bile edemeyen Rachael Farrokh'un tek isteği bir hastenin kendisini tedavi etmesi. Bunun için de yayınladığı videoyla izleyenlerin "ellerinden geleni yapmasını" istiyor. Bir arzusu da bu sayede insanların anoreksiya hakkında bilgilenmesi ve bilinçlenmesi.

İşte Amerikalı kadının inanılmaz değişimi;





Fazla Kilolarından Kurtulmak İsteyen Kadın, 18 Kilo Kaldı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Yaşam Fazla Kilolarından Kurtulmak İsteyen Kadın, 18 Kilo Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (13)

  • db: Allah kadına şifa versin inşallah.. adama da helal olsun bizimkiler olsa çoktan boşanıp yenisini bulurdu. 24 0 Yanıtla
  • CCC : Allah şifa versin 22 0 Yanıtla
  • amed serhildan: Allah yardim etsin 22 0 Yanıtla
  • vefalı: Helal olsun o kocaya 20 1 Yanıtla
  • Dicle firat: Allah yardimcisi olsun insallah 17 0 Yanıtla
  • . . .: Offf bu ne yaa. . Allah yardımcısı olsun. . İbretlik bir olay. . Çok üzücü. . 17 0 Yanıtla
  • İsmi Lazım değil: Çokta kilolu değilmişsin be cnm eski halinde gayet güzelmiş! Değer mi Zayıflık Uğruna bunları yaşamaya Rabbim şifa versin!!! 16 1 Yanıtla
  • yeterrr: koskoca Amerika çözüm bulamıyormu bu hale gelmeden ayrıca eşini tebrik ediyorum 13 1 Yanıtla
  • men: 18 kilo aldı diye okuyan bir ben miyim 9 4 Yanıtla
  • gül: Kardesim de bu hastalık yüzünden 80 kilodan 6 kilo ya düştü. Vefat etti. Uzman psikologum . Çağımizin hastalığı anoreksıya. Özellikle zayıflamak isteyenler dikkatli olsunlar. 12 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı
    03:18 Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı

    İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, Tokat ve Yozgat illerinde meydana gelen deprem sonrası yapılan hasar tespitlerini açıkladı. Tokat'ta 3 ilçe, 30 köyde, 191 konutta, 84 ahırda, 7 camide ve bir fırında hasar tespit edilirken, Yozgat'ta ise bir ilçe, 7 köyde 94 konutta, 4 camide ve 3 ahırda ön hasar tespitleri yapıldı. Karaloğlu, vatandaşlara evlerini kullanmamaları konusunda uyarıda bulunarak, misafir etme imkanlarının olduğunu belirtti.

  • Ankara'da Alkollü Sürücüden Trafik Kazası: 3 Kişi Yaralandı
    02:30 Ankara'da Alkollü Sürücüden Trafik Kazası: 3 Kişi Yaralandı

    Ankara'nın Sincan ilçesinde alkollü bir sürücü, trafik ışıklarında bekleyen araçlara arkadan çarptı. 3 aracın karıştığı kazada 3 kişi yaralandı. Olayın ardından kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

  • Uşak'ta Minibüs ile Hafif Ticari Araç Çarpıştı: Karı Koca Yaralandı
    02:26 Uşak'ta Minibüs ile Hafif Ticari Araç Çarpıştı: Karı Koca Yaralandı

    Uşak'ın Fatih Mahallesi'nde meydana gelen kazada, minibüs ile hafif ticari araç çarpıştı. Kazada karı koca yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Yaralıların durumu iyi olduğu belirtilirken, polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

  • Manisa Selendi'de Okul Servisi ile Kamyonet Çarpıştı: 9 Öğrenci Yaralandı
    00:19 Manisa Selendi'de Okul Servisi ile Kamyonet Çarpıştı: 9 Öğrenci Yaralandı

    Manisa'nın Selendi ilçesinde meydana gelen trafik kazasında okul servisi ile kapalı kasa kamyonet çarpıştı. Kazada 9 öğrenci hafif şekilde yaralanırken Selendi Kaymakamı Halil İbrahim Okumuş, öğrencileri hastanede ziyaret etti. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Bingöl'de AFAD ekipleri kayalık bölgede mahsur kalan 4 kişiyi kurtardı
    23:23 Bingöl'de AFAD ekipleri kayalık bölgede mahsur kalan 4 kişiyi kurtardı

    Bingöl'ün Merkeze bağlı Yelesen köyünde doğa yürüyüşü yapan 4 kişi, tırmandıkları kayalık alandan inemeyince 112 Acil Çağrı Merkezinden yardım istedi. AFAD İl Müdürlüğü ekipleri, bölgeye sevk edilerek yaptıkları çalışma sonucu 4 kişiyi bulunduğu yerden kurtardı.


Advertisement