Fatso, Gelenekselleşen İftar Yemeğinde Üyeleriyle Buluştu - Son Dakika
Yerel

Fatso, Gelenekselleşen İftar Yemeğinde Üyeleriyle Buluştu

Fatso, Gelenekselleşen İftar Yemeğinde Üyeleriyle Buluştu

Ordu’nun Fatsa ilçesinde Ticaret ve Sanayi Odası'nın geleneksel hale getirdiği iftar yemeği verildi.

18.07.2014 22:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu'nun Fatsa ilçesinde Ticaret ve Sanayi Odası'nın geleneksel hale getirdiği iftar yemeği verildi.

Yalçın Otel'de verilen iftar yemeğine AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener, AK Parti eski Ordu Milletvekili Eyüp Fatsa, Fatsa Kaymakamı Bekir Atmaca, protokol üyeleri, oda başkanları ve oda üyeleri katıldı. Davetlileri, FATSO Başkanı Tayfun Karataş ve Yönetim Kurulu üyeleri kapıda karşıladı.

FATSO Başkanı Tayfun Karataş iftar yemeği sonrası yaptığı konuşmada, "İlçemizde 3 yıldır gerçekleştirdiğimiz ve gelenekselleşen iftar yemeğimiz bizim için büyük önem taşıyor. Çünkü bizi bir araya getirip birlik ve beraberliğimizi perçinliyor. Bu nedenle geldiğiniz için kendi ve çalışanlarımız adına çok teşekkür ederim. Bildiğiniz üzere sizlerin vermiş olduğu aidatlar sayesinde 1 Şubat itibarıyla yeni hizmet binamıza taşındık. Yeni binamız Karadeniz'in en modern ve farklı binasını sizlerin desteğiyle Fatsa'mıza kazandırdık. Sizlere bu destekleriniz için bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Baktığımız zaman Fatsa büyüyüp gelişiyor, elbette burada sadece Fatsa'yı değil çevredeki diğer ilçeleri de saymamız gerekiyor. Bizler 7 ilçeden oluşan bir bölge için çalışıyoruz. Çamaş'ıyla, Çatalpınar'ıyla kardeş bir bölgeyiz" dedi.

AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener ise yaptığı konuşmada, "Bu akşam hep birlikte oturduk kardeşçe iftarımızı açtık. Bu sofralara hasret çeken, bu barışı kardeşliği özleyen çok büyük ızdırap içinde olan şu anda belki de evlerine bomba yağan Gazzeli kardeşlerimize hepinizden dua istiyorum. Elimizden gelen şu an budur. Burada kardeşliğimizin kıymetini çok iyi bilmeliyiz. Her şeyi yücelten şey bir ülkedeki siyasi istikrardır. Eğer bir ülkede siyasi istikrar yoksa hem dış tehlikelere açıktır hem de içeride sorunlar yaşayan bir ülke haline gelir" diye konuştu. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Fatso, Gelenekselleşen İftar Yemeğinde Üyeleriyle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement