Fatsa Güneş Gazetesi 45 Yaşında - Son Dakika
Güncel

Fatsa Güneş Gazetesi 45 Yaşında

Fatsa Güneş Gazetesi 45 Yaşında

Ordu'nun Fatsa ilçesinde 1971 yılında yayın hayatını başlayan Güneş Gazetesi 44 yılını geride bıraktı.

02.03.2015 14:54  Güncelleme: 15:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu'nun Fatsa İlçesi'nde 1971 yılında yayın hayatını başlayan 'Güneş Gazetesi' 44 yılını geride bıraktı. Gazete sahibi Ferudun Altuntaş, düzenlediği kokteyl ile çalışanları ve yazarları ile gazetenin yeni yaşını kutladı.

Fatsa'da günlük yayın yapan 'Güneş Gazetesi' 44 yılı geride bıraktı. 45'nci yaş günü için Fanizan Restorant'ta kokteyl düzenlendi. Güneş Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Başyazarı Ferudun Altuntaş başta olmak üzere köşe yazarları ve gazete çalışanlarının katıldığı kokteylde renkli görüntüler ortaya çıktı. Doğum günü pastasını çalışanlar ile birlikte kesen Ferudun Altuntaş, şöyle dedi:

"45'inci yaşına girmenin mutluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Gazetemizin bu zamanlara kadar gelip yaşamasında muhabir, köşe yazarları ve okurlarımızın büyük emeği var. Büyük bir aileyiz ve bu güzel günleri Allah'ım daima bizlere yaşatsın. Yayın hayatına başladığı 1971 yılında elle dizilip, motorlu baskı makinesi ile basılan Gazeteniz Güneş, bugün bilgisayar sistemi ile dizilip ofset baskı teknolojisi ile basılarak okurlarıyla buluşuyor. İlkeli, seviyeli, yayın anlayışıyla geride bıraktığı 44 yılda bir çok hizmetin ilçeye kazandırılmasında büyük rol oynayan gazeteniz Güneş, bundan sonra da yine sizlerin desteği ile aynı çizgisiyle yayın hayatını sürdürmeye azimli ve kararlıdır."

- Fatsaordu

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Fatsa Güneş Gazetesi 45 Yaşında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement