Fatsa'da Vergi Rekortmenlerine Plaket - Son Dakika
Yerel

Fatsa'da Vergi Rekortmenlerine Plaket

Fatsa\'da Vergi Rekortmenlerine Plaket

Ordu’nun Fatsa İlçe Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri Fatsa Belediyesi Atatürk Park Restoran’da iftar yemeğinde buluştular.

29.06.2015 22:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu'nun Fatsa İlçe Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri Fatsa Belediyesi Atatürk Park Restoran'da iftar yemeğinde buluştular.

Düzenlenen iftar yemeğine Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı, Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Fatsa İlçe Jandarma Komutanı Halit Gülten, Fatsa Deniz Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmet Balık, FATSO Başkanı Tayfun Karataş, sivil toplum kuruluşu ve siyasi parti temsilcileri ile oda üyeleri katıldı.

İftar programı sonrası açılış konuşmasını gerçekleştiren FATSO Başkanı Tayfun Karataş, "Bugün burada geleneksel olarak üyelerimizle birlikte iftar yemeğinde buluştuk. Bölgemizde istihdama ciddi katkı sağlayan ve ülke ekonomisine vergileri ile katma değer katan yatırımcılara kurumum ve şahsım adına teşekkür ederim. Fatsa ilçesine sadece burayla değil arkasında bulunan 7 ilçe ile birlikte değerlendirmek gerekiyor. Ordu ilinde 79 bin istihdam sağlanırken bunun sadece 20 bini Fatsa'da gerçekleşmektedir. Bu yüzden en çok istihdam sağlayan ve üyelerimize plaket vererek onurlandırmak istedik. İnşallah bu rakam daha yukarılara çıkar ve bizlerde bölgemizde işsizlik sorununu tam anlamıyla gidermiş oluruz. Böylelikle bölgemizde kendiliğinden kalkınır bir il olur" dedi.

Başkan Karataş'ın konuşmasının ardından kurumlar vergisi rekortmenlerine ve en çok istihdam sağlayan firma yetkililerine Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı ve Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan tarafından plaket takdim edildi.

İftar programı plaket takdimi sona erdi. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Fatsa'da Vergi Rekortmenlerine Plaket - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement