Fatsa 1. Gençlik Şurası - Son Dakika
Yerel

Fatsa 1. Gençlik Şurası

Fatsa 1. Gençlik Şurası

Ordu’nun Fatsa ilçesinde “1. Gençlik Şurası” yapıldı.

05.03.2015 18:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu'nun Fatsa ilçesinde "1. Gençlik Şurası" yapıldı.

Fatsa Kaymakamlığı ve Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Belediyesi Kültür Sarayı'nda düzenlenen şuraya Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı, Garnizon Komutanı Salih Gödek, Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Erişmiş, Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdür Ekrem Cinoğlu, İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Erkan Ayaz, FATSO Başkanı Tayfun Karataş, AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Uçar, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu, "Hepimizin bildiği gibi gençler şehrimizin, ülkemizin, dünyamızın geleceğidir. Bütün insanlar gibi gençler de okuyor, çalışıyor, seviyor, nefret ediyor, hata yapıyor ve onlar da bütün insanlar gibi problem yaşıyorlar. Bu durumu göz önünde bulundurarak toplumsal mutabakat noktasında, bazen rutine 'mola' vererek, 'iki el bir baş için' deyip düşünmek gerekiyor. Çünkü doğru bir tane değildir. Farklı görüşlerin farklı doğruları vardır. Bu tezden hareketle özellikle gençlerimizin, ülkemizin huzur ve refah noktasında mutlaka bir katkı yapma arzuları, programları ve çalışmalarının var olduğu inancıyla; bir masa etrafına oturarak, birbirimizi anlayarak, farklı görüşlerden, farklı doğrulardan demokrasimizin işlerliğine ve işlevine sentezler üretileceği inancını taşımaktayız" dedi.

İkinci konuşmayı ise Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı yaptı. Yapıcı, "Şuramızda, gençlikle ilgili konulara ilişkin durum tespiti yoluyla incelemeler yapılacak, uzun ve orta vadede stratejiler geliştirilerek uygulamadan kaynaklanan sorunlar ve buna ilişkin çözüm önerileri tartışılacak. Hepimizin bildiği gibi gençler şehrimizin, ülkemizin, dünyamızın geleceğidir" diye konuştu.

1.Gençlik Şurası'na katılan davetliler daha sonra fikirlerine sunma adına kürsüye çıkarak konuşmalar gerçekleştirdiler. Gençlik Şurası ikram ile son buldu. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Fatsa 1. Gençlik Şurası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement