Fatih Terim: Şampiyonada 3 Maçta 1 Puan Alan Terim de Burada - Son Dakika
Spor

Fatih Terim: Şampiyonada 3 Maçta 1 Puan Alan Terim de Burada

Fatih Terim: Şampiyonada 3 Maçta 1 Puan Alan Terim de Burada

Fatih Terim, katıldığı söyleşide başarılarının saymasının ardından "Avrupa Şampiyonası'nda 3 maçta 1 puan alan Fatih Terim de burada. Başarısızlık da benim." dedi.

20.10.2014 21:54  Güncelleme: 22:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Futbol Direktörü ve A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, Çukurova Genç İşadamları Derneği'nin konuğu olarak, Hilton Otel'de düzenlenen "Liderlik ve Başarı" konulu söyleşide yaptığı konuşmada, memleketi Adana'da olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirtti.

"BAŞARISIZLIK DA BENİM"

Söyleşide, kürsüye gelmeden önce kendisi hakkında dile getirilen başarılara değinen Terim, "Söyleşi randevusu 3 ay önce alındı. Hanımefendinin biraz önce saydığı başarılardan sonra 2016 Avrupa Şampiyonası'na başlarken 3 maçta 1 puan alan Fatih Terim de burada. Başarısızlık da benim. Yanlış anlamalar olmasın, bu randevu çok önce alınmış bir karardı'' diye konuştu.

Adana'nın yaşanması müthiş, insanlarının çok sıcak kanlı bir şehir olduğunu, Türkiye'nin önemli insanlarını yetiştirdiğini ifade eden Terim, konuşmasına şöyle devam etti:

"BURADAN ALDIĞIMIZ EDEP VE TERBİYE, HAYATTAKİ YOLUMUZU ÇİZMEMİZE NEDEN OLDU"

''İyi ki Adana'da doğmuşuz, burada bir çok şey öğrenmişiz ve bunu da çok büyük bölümünü ailemizden, büyüklerimizden, Adana'nın örf ve adetlerinden öğrenmişiz. Allah'a şükür 40 senedir mahcup olmadan yüzümüz yere düşmeden, daima ileriye bakarak, dik durarak devam ediyoruz. Kolay olmuyor ama, bu zor zamanlarda buradan aldığımız edep ve terbiyeler bizim hayattaki yolumuzu çizmemize neden oldu. Zaman zaman Adanalılığımıza verilen bazı şeyler oldu. Ama güzel şeylerin çoğunu vermek lazım. Mesela bir örnek verecek olursam. Benim ağzıma hiç küfür yakışmıyor, ama hak edenin üzerinde çok güzel duruyor. Dolayısıyla Adana bizi sardı, sarmaladı. Mahallemizde, sokağımızda, arkadaşlarımızla abilerimizle yaşadıklarımız bize hep öncü oldu. Sıkıştığımızda ona başvurduk, saygı gibi, efendilik gibi. Zaman zaman hatalarımız da olabilir, her şeyde haklıyız demiyoruz ama bunu da itiraf ettik.''

Çukurova Genç İşadamları Derneği Başkanı Ömer Faruk Sakarya da Terim'i aralarından görmekten büyük mutluluk duydukların söyledi.

Basına kapalı olarak devam eden söyleşiye, Adana Valisi Mustafa Büyük, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ile davetliler katıldı.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Fatih Terim: Şampiyonada 3 Maçta 1 Puan Alan Terim de Burada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • As: Tamamdır yeter artık. . . YILMAZ VURAL SAHAYA. :) 8 0 Yanıtla
  • Şükrü Timur: Fatih, bırak cambazlığı!! Sen, kim? Görgü, terbiye kim!? Bunca başarısızlıktan sonra, asla hak etmediğin milyonları alarak. . Milli Takımı çalıştırman, bu ülkeye ve insanlarımıza yapılmış 'en büyük küfür'!! Bırak bu Adana'lıyık, çok dürüst adamcıkız ayaklarını!! Milli Takımı, 'kovboy yuvası' yaptın!! Eğer ki bir 'görgüsüz, arsız ve yandançarklı' görmek istiyorsan, aynaya bak!! Kovboy bozuntusu!! Tabancası kırık, bırak böyle 'kurusıkı' atmayı!! Daha boş kaleye gol atamıyorsunuz!! 5 0 Yanıtla murat kefeli: helal sana ağzına sağlık. . 0 0
  • sterk: LAFLA PİLAV PİŞMEZ BAŞARIN ORTADA AYIP PARADAN BAŞKA HİÇ BİR BAŞARIN YOK . GEL DEMİR SPORU BİR YERLERE GETİR O ZAMAN BAŞARI LIMI BAŞARI SIZMI İYİ BİR İMTİHAN OLUR 4 0 Yanıtla
  • alemdar: Avrupa Şampiyonası'nda 3 maçta 1 puan alan Fatih Terim de burada. Başarısızlık da benim. ' dedi. 3 ün 1 ini almışsın. Tören batsın terim dedıgımızde sallamadın. Sen silah çeken adamın kupa getırmesını beklersen daha cookk bu tabloyla karşılaşırsın. hadi emekli ol. çekil köşene. senden daha objektıf olanlara musade et. en başarılı oldugunu falan duşunme. tablo apaçık ortada. BUNDAN SONRA HAK ETMEYENE FORMA YOK dıyen bır adam, demekki bundan önce vardı artık yok dıyor. Bu zıhnıyet TC ne kupa falan getırmesın, getırıyorsada o kupayı ne yapacagını cok ıyı bılır. hadı TERIM BYE BYE 4 0 Yanıtla
  • cematik: şükrü bu adam türkiye ye hep ilk leri yaşattı çok zorunuza gitmiş galiba 2 1 Yanıtla
  • hakan: imparatorluk nerede kaldı itibarımız bitti fatih coca onurunla gitte daha fazla malamat olmıyalım. sen sadece büyük takım hocasısın milli takım asla. paraya doymuş futbolcu ile başarı yakalayamazsın şuanki kadrodan iki üç oyuncu digerlerinin tamamını anadoludan seç bak başarıya 3 0 Yanıtla
  • mert: ne demek başarısızlık benim sen bu takımı bir yıl önce devraldın Abdullah avcının ayanı kaydırarak bir yıldır sen orada ne yaptın diye soran yok bu takımı niye hazırlamadın madem kabul ediyorsun atalarını 3, 5 Euro almada 1. 5 Euro al benim gözümde 1. 5 kuruşu bile haketmiyorsun 3 0 Yanıtla
  • Moshe: haalaa ''artizlik'' peşinde adam. Tamam , anladık, maçtan sonrada bi afra tafra soyledin zaten bunu. 3 0 Yanıtla
  • UKKUS;: Anladık. Sensin . 76 milyon BU MU SENİN ALIN TERİN? Hak et bunu fatih terim . YAZIKKKKK. . . . 3 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Seçimli Genel Kurulun Öne Çekilmesi Gerektiğini Söyledi
    17:19 Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Seçimli Genel Kurulun Öne Çekilmesi Gerektiğini Söyledi

    Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) 18 Temmuz olarak açıkladığı seçimli genel kurul toplantısının öne çekilmesi gerektiğini belirtti. Özbek, Kulüpler Birliği'nin başlattığı imza kampanyasına ise artık gerek kalmadığını ifade etti. Özbek, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'yi ikna etmeye çalıştığını ve uzlaşmanın sonuç vereceğini düşündüğünü söyledi.

  • TÜSF Salon Futbolu Bölgesel Lig Müsabakaları NEVÜ'de başladı
    17:15 TÜSF Salon Futbolu Bölgesel Lig Müsabakaları NEVÜ'de başladı

    Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (TÜSF) tarafından düzenlenen Salon Futbolu Bölgesel Lig Müsabakaları, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) ev sahipliğinde başladı. NEVÜ'nün spor merkezinde gerçekleştirilen müsabakalara, Mersin Üniversitesi, Kayseri Üniversitesi ve Ordu Üniversitesi erkek futsal takımları da katılıyor. Müsabakalar 18 Nisan'da sona erecek.

  • Galatasaray, Zaniolo için 25-30 milyon euro istiyor
    17:15 Galatasaray, Zaniolo için 25-30 milyon euro istiyor

    Galatasaray'ın sezon başında Aston Villa'ya kiraladığı Nicolo Zaniolo'nun İtalya'ya dönme isteği üzerine Fiorentina ve Napoli'nin talip olduğu belirtiliyor. Sarı-kırmızılılar, Zaniolo'nun bonservisi için 25-30 milyon euro talep ediyor.

  • Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nın Meşalesi Antik Olimpiyatların Doğduğu Yerde Yakıldı
    17:07 Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nın Meşalesi Antik Olimpiyatların Doğduğu Yerde Yakıldı

    Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nın meşalesi, Antik Olimpiyat Oyunlarının doğduğu yer olan Olimpia'da düzenlenen özel bir törenle yakıldı. Meşalenin Yunanistan'dan Paris'e olan yolculuğunun başlangıcı olan etkinliğe, IOC Başkanı Thomas Bach ve Paris 2024 Organizasyon Komitesi Başkanı Tony Estanguet'in de aralarında bulunduğu çok sayıda kişi katıldı. Paris Olimpiyat Oyunları, 26 Temmuz-11 Ağustos tarihlerinde düzenlenecek.

  • Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, TFF seçimlerinin öne çekilmesini istedi
    16:58 Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, TFF seçimlerinin öne çekilmesini istedi

    Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) seçimli genel kurul tarihini öne çekilmesi gerektiğini söyledi. Özbek, TFF'nin başarılı bir yönetim sergilemediğini belirterek erken seçim çağrısı yaptı. Galatasaray olarak imza kampanyasına destek vereceklerini açıkladıklarını ancak TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin seçimli genel kurul kararı aldığını hatırlatan Özbek, diyalogla çözüm bulunması gerektiğini vurguladı.

  • Anadolu Üniversitesi Badminton Takımı Süper Lige yükseldi
    16:46 Anadolu Üniversitesi Badminton Takımı Süper Lige yükseldi

    Eskişehir temsilcisi Anadolu Üniversitesi, Badminton Bölgesel Ligi'nde mücadele vererek Süper Lige yükselmeye hak kazandı. Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen ligde ikinci olan Anadolu Üniversitesi, gümüş madalya kazandı. Ayrıca, Anadolu Üniversitesi sporcusu Kerem Çınar, ferdi kategoride Türkiye üçüncüsü olarak bronz madalya elde etti.

  • Erzurum'da ETÜ'nün ev sahipliğinde futsal grup birinciliği maçları başladı
    16:41 Erzurum'da ETÜ'nün ev sahipliğinde futsal grup birinciliği maçları başladı

    Erzurum Teknik Üniversitesi (ETÜ) ev sahipliğinde düzenlenen futsal grup birinciliği maçlarına 6 üniversiteden 9 takım katılıyor. Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen müsabakalarda, Atatürk Üniversitesi, Erzurum Teknik Üniversitesi, Gümüşhane Üniversitesi, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi, Muş Alparslan Üniversitesi ve Karadeniz Teknik Üniversitesi takımları grup birinciliği için mücadele edecek.

  • Mimarsinan Ortaokulu Erkek Hentbol Takımı Başkanı Erdem Ural'ı Ziyaret Etti
    16:39 Mimarsinan Ortaokulu Erkek Hentbol Takımı Başkanı Erdem Ural'ı Ziyaret Etti

    Okullararası Küçükler Hentbol Türkiye Şampiyonasında şampiyon olan Mimarsinan Ortaokulu Erkek Hentbol Takımı, Turhal Belediye Başkanı Mehmet Erdem Ural'ı makamında ziyaret etti.

  • KOÜ Dans Grubu Üyesi Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti
    16:34 KOÜ Dans Grubu Üyesi Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti

    Kocaeli Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğrencilerinden Meryem Tuana Bozkurt, Malatya'nın Darende ilçesinde geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. Dans grubu üyeleri, Bozkurt'un ölümüyle büyük üzüntü yaşarken, Rektör Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk de başsağlığı mesajı yayımladı.

  • Dursun Özbek de gitmesini istiyor: Mehmet Büyükekşi'yi İkna etmeye çalışacağım
    16:23 Dursun Özbek de gitmesini istiyor: Mehmet Büyükekşi'yi İkna etmeye çalışacağım

    Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Türkiye Futbol Federasyonu'nun aldığı seçim kararı hakkında düşüncelerini paylaştı. Özbek, ''Bizce de TFF seçiminin daha erken bir tarihte yapılması esastır fakat bunun diyalogla çözülmesi gerektiğini düşünüyorum. Uzlaşmanın sonuç vereceğini düşünüyorum. En azından bu denenmeli. Sayın Mehmet Büyükekşi ile görüşerek ikna etme çabasındayım'' açıklamasını yaptı.

  • Manavgat Belediyesi Yağlı Pehlivan Güreşleri Hazırlıkları Başladı
    16:21 Manavgat Belediyesi Yağlı Pehlivan Güreşleri Hazırlıkları Başladı

    Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara, CW Enerji Türkiye Yağlı Güreş Ligi'nin hazırlık çalışmalarını inceleyerek bilgi aldı. Başkan Kara, organizasyonun Manavgat'a ve ata sporuna yakışır bir şekilde gerçekleşeceğini belirtti.

  • Samsun'da 23 Nisan etkinlikleri kapsamında spor turnuvaları düzenleniyor
    16:19 Samsun'da 23 Nisan etkinlikleri kapsamında spor turnuvaları düzenleniyor

    Samsun'un Havza ilçesinde, Havza Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında çeşitli spor turnuvaları ve müsabakaları düzenleniyor. Minik ve yıldız kategorilerinde kız voleybol turnuvası ile başlayan etkinliklerde, ayrıca erkek ve kız futbol, dart ve atletizm müsabakaları da düzenleniyor. Dereceye giren sporculara kupa ve madalyaları 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda verilecek.


Advertisement