Fatih Terim: Bizim Uçakla Gel Abdurrahim - Son Dakika
Spor

Fatih Terim: Bizim Uçakla Gel Abdurrahim

Süper Kupa finalini izledikten sonra takımla dönmeyi düşünen Albayrak, "muhalefettesin" diye geri çevrilirken Fatih Terim, "Bizim uçakla gel Abdurrahim" dedi.

27.08.2014 08:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe'nin mutlu sonla tamamladığı Süper Kupa finalini izledikten sonra sarı-kırmızılı takımla dönmeyi düşünen Abdurrahim Albayrak, “muhalefettesin” diye geri çevrildi. Olayı öğrenen Terim, yakın dostunu arayıp “Bizim uçağa bekliyoruz” dedi ama Abdurrahim Albayrak kendi başına İstanbul’a geldi.

Galatasaray eski yöneticisi Abdurrahim Albayrak’ın yönetim tarafından takım uçağına alınmaması sarı kırmızılı camiada tartışma yarattı. Peki, camiayı şoke eden bu olay nasıl gerçekleşti?

İşte krizin tüm detayları ve perde arkası…

TAKIM DIŞINDAN KİMSE UÇAĞA BİNEMEZ

Abdurrahim Albayrak, Süper Kupa finali için cumartesi günü İzmir’e geldi. Planı, pazartesi akşamı Manisa’ya geçip G.Saray’ı izlemekti. Bileti de hazırdı. İstanbul’a dönüş uçak biletini ise almamıştı. Düşüncesi final maçı sonrası takımla birlikte dönmekti. Albayrak, idari menajer Cenk Ergün’ü aradı. Takımla dönme arzusunu iletti. Aldığı yanıt şu oldu: “Hocanın bir kararı var. Takım dışından kimseyi uçağa almak istemiyor. Ama yine de yönetime bir soralım, sizin için özel bir durum olabilir mi?”

MADEM PRANDELLİ İSTEMİŞ...

Sonrasında da yöneticilerin, “Abdurrahim’e söyleyelim, hocanın kararına saygı duysun” dediği haberi geldi. Bu yanıt üzerine Albayrak, konuyu gündeminden çıkardı. Ancak ertesi gün Galatasaray kafilesi İzmir’e geldiğinde, takım uçağındaki kalabalık, Albayrak’ı sarsmaya yetti. Çünkü uçakta futbolcular ve yöneticilerin dışında bir çok kongre üyesi ve taraftar da vardı. Herkesin bindirildiği takım uçağının kendisine özellikle kapatıldığı izlenimini aldı.
Yine de telefon edip olayı net olarak anlamak istedi. Soruları karşısında karşı tarafta kısa bir sessizlik oldu. Albayrak anlayacağını anlamıştı, telefonu kapattı, şoke olmuştu.

ÖZKAN OLCAY’DAN ŞOK SÖZLER

Süper Kupa finalini izlemek için Manisa’ya gitmeyecekti. Valizlerini topladı ve biletini aldı. Ancak İzmir’den ayrılmadan önce otele giderek takıma başarı dilemek ve 2. başkan Özkan Olcay ile konuşmak istedi. Olcay’a uçak krizini anlatan Albayrak, aldığı karşılıkla bir kez daha sarsıldı: “Bu bir bayrak yarışı Abdurrahim. Siz muhalefetsiniz. Lütfen alınma.”

Eski yönetici, “Ne muhalefeti? Ben her zaman Galatasaray’ın hizmetinde değil miyim? Takıma ne zararım olabilir” diyerek oteli terketti.

TERİM, HEMEN ALBAYRAK'I ARADI

Albayrak, olay yayılmasın diye iki kişi dtışında kimseye konuşmamıştı ancak Fatih Terim, konuyu öğrenmişti. Hemen eski mesai arkadaşını arayıp Albayrak’ı Futbol Federasyonu uçağına davet eden Terim, “Abdürrahim, olayı duydum ve çok üzüldüm. Biz maçtan hemen sonra İstanbul’a döneceğiz. Sen de bizimle gel. Federasyon uçağına bekliyoruz” dedi.
Ancak moralsiz Abdurrahim Albayrak, Terim’e teşekkür etti ve maç sonunu bekleyemeyeceğini bildirip İzmir’den ayrıldı.

Fatih Terim: Bizim Uçakla Gel Abdurrahim
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Fatih Terim: Bizim Uçakla Gel Abdurrahim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (13)

  • F.ALIKLI: BENİM TAKIMIM DEMEKTEN UTANIYORUM, BU TAKIM BAŞARILARI BU ADAMLAR SAYESİNDE GELMİŞTİR, YAZIKLAR OLSUN ÜNAL AYSALAAAAAAA. . . . . . . . . . 44 2 Yanıtla Murat POLAT: Aysal bu takımın Başından gitmeli Fatih TERİM'i Yedi doymadı ve Abdurrahim ALBAYRAK GALATASARAY için canını verecek biri hak etmiyorbunları camiamız parası olanın sesinin çıktığı bir izlenim almaya başladı yazıktır vallaa 0 0
  • mustafa kemal: galatasaraylıyım ama galatasarayın bu yönü çok kötü kendi takımına emek vermiş yönetici futbolculara işi bittikten sonra hiç tanımıyor ayıp ediyorlar 25 1 Yanıtla
  • ziya: Eğer Pırelli ve ünal bu takımdan ayrılmazsa gs çok acılar yaşayacaktır biline 23 3 Yanıtla ziya: acıttımı lan çakma cimbomlu 0 0
  • şaşkın bakkal: bunun gs fb maçından sonra karı gibi ağladığını hatırlıyorum hagi hocaydı kapıdan kovsan pencereden giriyor 3 19 Yanıtla
  • melo: terim gibi biri türkiyeye birdaha gelmez. 17 4 Yanıtla
  • hakan: kusura bakma albayrak bız kuraumsal takımız bız eskı yonetıcı falanda bılmeyız dedık ya kurumsallastık ali samı yeni fatıh terımi de tanımayız 8 12 Yanıtla
  • KADİR: DAHA LİG BAŞLAMADAN KAZAN KAYNIYORSA BU TAKIM BU SENE REZİL OLUR BUNU BİLMEK SÖYLEMEK İÇİN MÜNECCİM OLMAYA YADA MİNCECCİM ŞEYİ YEMEYE GEREK YOK. A. ALBYARAK UCAĞA BİNSE NE OLUR BİNMESE NE OLUR AMA KONU BU DEĞİL KONU KAZANIN KAYNAMASI PENALTİ ATMAYA GELEN SELÇUK DEFALARCA İZLEYİN ATMAK İCİN DEĞİL ATMAMAK İCİN GELDİĞİ O KADAR NET BELLİ KEZA YEKTA AYNI ŞEKİLDE HIRSINI RUHUNU KAYBETMİŞ FUTBOLCU PROFOSYONEL OLAMAZ TAKIMA DA KATLI KOYAMAZ BEĞENMEDİĞİNİZ SABRİ Nİ HIRSI RUHU 5 TANE YEKTA SELÇUK EDER BUNU EN İYİ GÖRECEK OKUYACAK ADAM DA TÜRK TEKNİK DİREKTÖRLERDİR. İTALYADA ORTALARDA BİR TAKIMDAN KOVULMUŞ ADAMLAR DEĞİLDİR. . 15 2 Yanıtla
  • bahadır: ünal aysal ve ekibi nin tarzı bu bir başka kulüp başkanı veya yöneticisine yapan kendi teknik direktörünede yapar reisine de yapar yöneticisinede yapar. . sadece sevdiği kişiye yapıldığında anlayanlara duyrulur. kalite bu. 6 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Orhan Çıkırıkçı: Fatih Hocamızın atılması tuhaf geldi
    01:01 Orhan Çıkırıkçı: Fatih Hocamızın atılması tuhaf geldi

    Corendon Alanyaspor Teknik Sorumlusu Orhan Çıkırıkçı, Galatasaray maçında kırmızı kart gören Teknik Direktör Fatih Tekke ile ilgili, 'Çok kolay bir pozisyonda atılması bana biraz tuhaf geldi. Gelip uyarabilirdi. Önümüzdeki haftalara bakacağız' dedi.

  • Okan Buruk:
    00:45 Okan Buruk: "Tek hedefimiz Galatasaray'ı şampiyon yapmak"

    Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Alanyaspor galibiyetinin ardından yaptığı açıklamada, 'Tek hedefimiz Galatasaray'ı şampiyon yapmak. Bunun için de 6 maç kaldı. Bu 6 maçı da kazanarak şampiyon olmak istiyoruz. Şampiyonluk yolunda önemli adımlar atıyoruz. Bugün de bunlardan bir tanesiydi' dedi.

  • Samsun Bafra'da Kuş Cenneti'nde Bisiklet Turu Düzenlendi
    00:25 Samsun Bafra'da Kuş Cenneti'nde Bisiklet Turu Düzenlendi

    Bafra Kuş Cenneti'nde, Turizm Haftası kapsamında bisiklet turu düzenlendi. Etkinlik, bölgenin doğal ve tarihi güzelliklerini göstermek ve bisiklet turizmini teşvik etmek amacıyla gerçekleştirildi. Samsun Valisi, Büyükşehir Belediye Başkanı ve birçok bisiklet tutkunu etkinliğe katıldı.

  • Okan Buruk: Galatasaray'ı şampiyon yapmak için 6 maç kaldı
    23:50 Okan Buruk: Galatasaray'ı şampiyon yapmak için 6 maç kaldı

    Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Alanyaspor galibiyetinin ardından yaptığı açıklamada, "Tek hedefimiz Galatasaray'ı şampiyon yapmak. Bunun için de 6 maç kaldı. Bu 6 maçı da kazanarak şampiyon olmak istiyoruz. Şampiyonluk yolunda önemli adımlar atıyoruz. Bugün de bunlardan bir tanesiydi" dedi.

  • Samsun'da görevli polis memuru görevi başında hayatını kaybetti
    23:49 Samsun'da görevli polis memuru görevi başında hayatını kaybetti

    Samsun'un Bafra ilçesinde görevli polis memuru Ercan Dursun, görevi başında kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Dursun için Bafra Bölge Trafik istasyon Amirliği bahçesinde tören düzenlendi. 13 yıllık polis memuru olan Dursun'un evli ve 3 çocuk babası olduğu belirtildi.

  • Adanaspor Teknik Direktörü Mustafa Kemal Kılıç: 'Belki bu 2 puan kayıp ile küme düşeceğiz'
    23:11 Adanaspor Teknik Direktörü Mustafa Kemal Kılıç: 'Belki bu 2 puan kayıp ile küme düşeceğiz'

    Trendyol 1. Lig'in 30. haftasında sahasında Bodrum FK ile 1-1 berabere kalan Adanaspor'un teknik direktörü Mustafa Kemal Kılıç, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında hakem yönetimini eleştirerek, 'Belki bu 2 puan kayıp ile küme düşeceğiz' dedi. Kılıç, iyi oynadıkları bir maçı kazanamadıklarını ve VAR hakemine olan güvenini kaybettiğini söyledi.


Advertisement