Fatih'te Suriyeli Genç Boğazı Kesilerek Öldürüldü - Son Dakika
Güncel

Fatih'te Suriyeli Genç Boğazı Kesilerek Öldürüldü

Fatih\'te Suriyeli Genç Boğazı Kesilerek Öldürüldü

Fatih'te, evine uydu bağlatmak isteyen ev sahibi, kiracının kapıyı açmaması üzerine anahtarla içeri girince Suriye uyruklu kiracısını boğazı kesilmiş halde buldu.

19.09.2014 23:49  Güncelleme: 00:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fatih'de İskenderpaşa Mahallesi Yeşil Tekke sokak'ta bulunan evine uydu bağlatmak isteyen ev sahibi görevli kişiyle evine geldi ve kapıyı çaldı. Kapıya cevap alamayan ev sahibi anahtarı ile içeri girdi. Ev sahibi, içeride 25 yaşlarındaki Suriye uyruklu kiracısını boğazı kesilmiş halde buldu.

ANAHTARLA İÇERİ GİRDİ

İskenderpaşa Mahallesi Yeşil Tekke sokak'ta meydana gelen olay ev sahibinin daireye uydu bağlatmak istemesi üzerine ortaya çıktı. 5 katlı binanın 5'inci katındaki dairesine gelen ev sahibi, Suriye uyruklu iki kiracısının kapıyı açmaması üzerine anahtarıyla içeri girdi.

GÖRÜNCE ŞOK OLDU

Ev sahibi ve uydu kurulumu için gelen görevli daire içerisinde kanlar içerisindeki kiracının cesediyle karşılaştı. Yapılan ihbar üzerine cinayet mahaline çok sayıda polis ekibi sevkedildi. Ekipler 25 yaşlarındaki erkek şahsın boğazı kesilerek öldürüldüğünü belirledi.

KİRACILARINI TANIMIYORDU

Olay yeri inceleme polisleri daire içerisinde delil aradı. Polis çevrede oturan Suriye uyruklu vatandaşlardan da bilgi alarak 25 yaşlarındaki erkek cesedinin kimliğini belirlemeye çalıştı. Ev sahibinin daireyi emlakçı aracılığıyla kiraladığı ve kiracılarını tanımadığı öğrenildi.

POLİS İKİNCİ KİRACININ PEŞİNDE

Mahallede oturan Suriye uyruklu kişiler ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. 25 yaşlarındaki erkek cesedi yapılan incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi.

Dairede iki arkadaşın kaldığını öğrenen polis, cinayet şüphelisi olarak kayıplara karışan ikinci kiracıyı arıyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Fatih'te Suriyeli Genç Boğazı Kesilerek Öldürüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • pars25: sorumlusu devlettir bugünler iyi günlerimiz pkk gibi bela olacaklar bi on yıl sonra haberiniz yok 13 0 Yanıtla
  • aman .: kesinlikşle suriyelilerin gitmesi lazım burdan diyorum nerde suriyeli görsem onu dövecem hükümetin derhal istifa etmeli halk onlara güventi oy verdi ve bu suriylileri halkımn icine yerleştirdi o yüzde halkn güvenliği kalmadı derhal istifa etmeli 0 1 Yanıtla
  • Hazine iddiası jandarma ve emniyet ekiplerini alarma geçirdi
    21:37 Hazine iddiası jandarma ve emniyet ekiplerini alarma geçirdi

    Van'ın İpekyolu ilçesinde define avcılarının kazı yaptığı ihbarı üzerine olay yerine giden jandarma ve emniyet personeli, mühimmat ele geçirdi. Jandarma ve emniyet ekipleri, kazı alanında güvenlik önlemi alarak çalışma başlattı ve mühimmatı ele geçirdi. Olaya ilişkin soruşturma devam ediyor.


Advertisement